Термопакет - купити Лід для напоїв у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (8)

- грн
Сортування: За замовчуванням
 Термопакет, Свіжість, 5 кг  Термопакет, Свіжість, 5 кг
Артикул: 9477
UdPack, 1 шт., Термопакет багаторазовий, 30 х 40 см
Артикул: 87779
UdPack, 1 шт., Термопакет багаторазовий, 45 х 48 см
Артикул: 87778
ProService, 100 шт., Термопакети з металізованої плівки, 26х35 см ProService, 100 шт., Термопакети з металізованої плівки, 26х35 см

на завтра
Артикул: 20717

Термопакет у Нова пошта


Вже давно на прилавках магазинів з'явилися термопакети. Вони незамінні в літню спеку, коли є необхідність транспортування заморожених чи охолоджених продуктів. Також ізотермічний пакет легко збереже їжу теплою в холодну пору року. Володіючи масою переваг, такі вироби стали дійсно незамінною річчю в господарстві або сфері торгівлі.

Особливості та принцип роботи

Термопакет являє собою спеціальну упаковку, призначену для транспортування або зберігання холодних, гарячих продуктів. Отже, головне, для чого призначений термопакет - зберегти первісну температуру покладеного в нього продукту.

Спочатку використовувалися пакети тільки в професійній сфері, однак сьогодні купити термопакет може кожен бажаючий, оскільки вироби знаходяться у вільному продажу. Їх вигідно купувати оптом через інтернет, але при необхідності можна захопити і в спеціалізованому відділі супермаркету.

Споживачів цілком логічно цікавить питання, з чого зроблений термопакет. Для виробництва подібних аксесуарів використовується пінополіетилен (термопластичний газонаповнений полімер, що володіє закритою пористою структурою). Внутрішню і зовнішню сторони покривають фольгою. Подібна конструкція дозволяє зберегти температуру продуктів від півтори до п'яти годин. Скільки зберігає температуру термопакет багаторазовий залежить як від зовнішніх умов (температура повітря, вологість, опади), так і від герметичності упаковки. Якщо зайвий раз не відкривати пакет, то продукти залишаться незмінно теплими або холодними тривалий проміжок часу.

Які бувають термопакети

Оскільки вироби користуються попитом на ринку у різних категорій покупців, виробники випускають всілякі модифікації і варіанти. Харчові термопакети можуть бути:

  • З ручками для зручного транспортування продуктів.
  • Зі скручуючимся верхнім краєм.
  • З застібками у вигляді блискавок або смужок зіп-лок.

Що стосується розмірів, то і тут є з чого вибрати. Найбільш затребувані розміри 52х52 і 26х35, але можна знайти інші варіанти. Деякі компанії роблять термопакети на замовлення по вимірах покупця. Упаковка відмінно підходить для брендування, чим користуються торгові мережі, ресторани і кафе. У сегменті ХоРеКа ізотермічний пакет вважається додатковим засобом реклами і просування. Тому компанії закуповують такі вироби оптом, наносять на поверхню фірмовий логотип і підвищують тим самим впізнаваність бренду.

Термопакет і його переваги:

  • Доступна ціна. Ізотермічна упаковка трохи дорожча за звичайну, але дешевше термосумки. Це надає товарові істотної привабливості серед покупців.
  • Багаторазова експлуатація. Більшість пакетів випускається для неодноразового використання, що збільшує їх життєвий цикл. Користуватися виробом можна повторно. Для цього пакет потрібно промити теплою водою і ретельно висушити. Примітно, що вироби не втрачають зовнішній вигляд, міцність і форму навіть після неодноразового використання.
  • Варіативність вантажопідйомності. Деякі види пакетів розраховані на транспортування 10-15 кг.
  • Прекрасні газо- і паронепроникні властивості. Продукти всередині упаковки не обвітрюються і не пересихають, зберігають привабливий запах і апетитний вигляд.
  • Можливість транспортування будь-яких продуктів. Ковбаса, сир, заморожена курка, готові страви - це далеко не повний перелік того, що можна переносити в термопакеті.
  • Висока міцність. В пакети ізотермічні можна фасувати навіть м'ясо на кістці, не побоюючись, що гострі частини переріжуть поверхню матеріалу.

Як правильно користуватися термопакетом

Тут немає ніяких хитрощів і премудростей. Достатньо помістити всередину упаковки продукти і надійно закрити пакет. Якщо потрібно якомога довше зберегти низьку температуру, всередину ізотермічного пакета можна покласти акумулятор холоду. Його потрібно попередньо охолодити в морозильній камері протягом декількох годин.

Ізотермічна упаковка стане в нагоді кожному. Це незамінна річ для подорожей, пікніків або тривалих поїздок. Термопакет для їжі допоможе зберегти вихідну температуру тіста або морозива на шляху від магазину до будинку. Багаторазова упаковка корисна тим, хто обідає на роботі, але не має можливості розігріти їжу. А після використання пакет можна згорнути й сховати в сумочку, він не займе багато місця.

Купити з доставкою якісні ізотермічні пакети оптом і в роздріб Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. Широкий вибір, доступні ціни, велике різноманіття розмірів. Доставка по Києву і Україні здійснюється в найкоротші терміни, незалежно від обсягу замовлення. Термопакет (термос-пакет) для збереження тепла і холоду Ви можете замовити онлайн, вибравши оптимальний спосіб оплати.