Вішалки для одягу - купити Домашній інвентар у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (17)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Viland, 1 шт., Вішалка дерев'яна, 44 х 1.3 см
Артикул: 85931
Вішалка дерев'яна, 44,5 см, ТМ Мій дім, 10 шт. Вішалка дерев'яна, 44,5 см, ТМ Мій дім, 10 шт. Вішалка дерев'яна, 44,5 см, ТМ Мій дім, 10 шт.
Артикул: 10761
Вішалка дерев'яна, 44,5 см, ТМ Мій дім, 6 шт. Вішалка дерев'яна, 44,5 см, ТМ Мій дім, 6 шт. Вішалка дерев'яна, 44,5 см, ТМ Мій дім, 6 шт.
Артикул: 10760
Вішалка для брюк, дерев'яна, 35 см, ТМ Viland, 1 шт.
Артикул: 31263

Вішалки для одягу у Нова пошта


Вішалка для одягу - звичний нам елемент, який дозволяє зручно організувати зберігання речей та інших предметів одягу. Вішалки отримали величезне поширення, їх можна зустріти в магазинах, вдома, в роздягальнях громадських установ і кімнатах офісів. Без тремпеля сьогодні не обійтися, саме тому потрібно точно знати, як вибрати виріб для зберігання речей всередині або поза шафою. Тим більше, що сьогодні асортимент цих аксесуарів безмежно широкий. Є плечики великі і маленькі, дерев'яні та пластикові, з додатковими гачками і без них. Кольори, конфігурації, фактура, експлуатаційні можливості, матеріали та дизайн - все це варто враховувати тим, хто планує купити вішалки для одягу. А наш магазин незмінно допомагає всім бажаючим недорого купити потрібні товари з доставкою по Києву та Україні.

Які бувають тремпеля для одягу

Оскільки ми користуємося різними предметами гардеробу, вішалки для них випускають зовсім різні. Конфігурація та розмір відрізняються для того, щоб можна було органічно повісити ту чи іншу річ, не пошкодивши її. Складно перерахувати всі різновиди виробів, проте є тремпеля, які користуються найбільшим попитом. До них відносяться вішалки:

  • Для верхнього одягу. Вони відрізняються посиленою конструкцією каркаса і широкими плічками. Завдяки таким особливостям вішалка для верхнього одягу витримує значну вагу. Виріб не прогинається і не деформується під вагою важкого пальто або куртки, при цьому одяг зберігає свою форму.
  • Для костюмів. Їх легко впізнати по особливій конструкції, яка дозволяє розмістити на одній вішалці кілька предметів одягу (наприклад, штани і піджак). Для брючних костюмів підійде вішалка з перемичкою, а для спідничних - з фігурним вирізом для петель.
  • Для блузок і делікатних речей. Такі навісні вішалки обов'язково мають спеціальне нековзне покриття (це може бути оксамит або особливий полімерний матеріал), завдяки якому делікатні тканини можна зберігати дбайливо. Блузки або сарафани не зісковзують з плічок, не розтягуються і зберігають свою форму.
  • Підліткові і дитячі. Від дорослих їх відрізняє розмір. Вироби підходять для зберігання легкого дитячого одягу, а за розміром прекрасно входять в невеликі меблеві гарнітури для дитячої кімнати.
  • Для топів, сарафанів, майок. Всі ці предмети одягу об'єднує одна особливість - наявність бретелей. Спеціально для такого одягу випускають тремпеля з виїмками, в яких бретельки зручно фіксуються.
  • Для нижньої білизни. Полегшені плечики, розраховані на малу вагу і виготовлені з прозорого пластика. Дозволяють естетично демонструвати предмети одягу в магазині.
  • Для аксесуарів. Спеціальні вішалки для поясів, для краваток або шарфів, щоб компактно розмістити аксесуари в шафі.
  • Для спідниць і для брюк. Спеціальні тремпеля для розвішування спідниць і брюк без заломів. Вішалка для брюк нагадує невеликий прес, який затискає одяг. Вішалки для спідниць оснащуються кліпсами, які утримують спідницю, але не пошкоджують тканину.

Вибираємо плечики за матеріалом

Перед покупкою кожного цікавить питання, скільки коштують вішалки для одягу. Одна і та ж конфігурація може відрізнятися за ціною в залежності від матеріалу. І це не дивно. Матеріал, з якого виготовлена ​​вішалка, багато в чому визначає її особливості експлуатації, термін служби і, відповідно, ціну. Давайте розберемося детальніше.

Пластикові вішалки найдешевші, особливо, якщо мова йде про класичні тонкі тремпеля для легкого одягу. Набір вішалок обійдеться зовсім недорого, при цьому шафа буде повністю організована так, як Вам зручно. До переваг пластикових тремпелів можна віднести багатофункціональність, оскільки вони підходять для зберігання будь-яких предметів одягу. Крім того, пластикові вішалки для одягу легкі, не псуються через вологу, тому на них можна сушити одяг або використовувати в приміщеннях з підвищеною вологістю. Вироби доступні в широкій палітрі відтінків, що дозволяє підібрати плечики в будь-якому кольорі.

Дерев'яні вішалки хоч і дорожчі, але вони довговічніші. Крім того, плічка з дерева підходять для зберігання важкого одягу. Вироби 100% екологічні, мають естетичний зовнішній вигляд, відрізняються підвищеною зносостійкістю. Вішалки з дерева дуже гарні, тому надають інтер'єру особливий лиск. Матеріал обов'язково добре полірують, а потім покривають стійким лаком. Це захищає поверхню від появи тріщин або задирок.

Вішалки з металу часто використовують для зберігання верхнього одягу, брюк та спідниць. Вироби досить зручні і легкі, вони не іржавіють. Є комбіновані моделі з натурального дерева з металевими перекладинами або зажимами.

Атласні вішалки ідеальний вибір для речей з делікатних тканин. На них можна зі спокійною душею розмістити одяг і не боятися, що він розтягнеться або втратить форму.

Купити вішалки для одягу онлайн

Замовити тремпеля в Інтернеті найпростіший спосіб купити вішалки для одягу. В каталозі АкваМаркет Ви знайдете великий вибір плічок на будь-який смак і гаманець. Вироби, які стануть в нагоді вдома або в магазині. Зверніть увагу, якщо купити вішалки оптом, то можна істотно заощадити. Доставка здійснюється по всій Україні навіть в умовах суворого локдауна. Вішалки оптом і в роздріб, гарантована якість і доступні ціни, широкий асортимент і різноманітність варіантів для торгових підприємств або домашнього використання.