Сушка для одягу - купити Домашній інвентар у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Сушка для одягу у Нова пошта


Сушарки для одягу вважаються одним із найзручніших способів якісно просушити мокру білизну. Це практичні, функціональні та компактні конструкції, які можна розмістити навіть у невеликому просторі. Бренди, що випускають господарський інвентар, роблять різні моделі сушарок, завдяки чому кожен покупець зможе знайти оптимальний варіант за ціною, розмірами та якістю. Білизняна мотузка йде в минуле, адже компактна сушарка для одягу на балкон набагато краще впорається з поставленим завданням.

Особливості сушилок для білизни

Високий попит на подібні конструкції легко пояснити достоїнствами, які мають сушарки. Вироби мають різнопланові переваги. Перше, за що цінують такі конструкції – це естетичність. У порівнянні з провисаючими мотузками для білизни сушарка виглядає стильно, акуратно і технологічно. Якщо грамотно підібрати конструкцію дизайну, то вона стане гармонійним елементом інтер'єру. Крім того, багато моделей складаються, тому їх можна легко забрати з простору. Також варто відзначити й інші переваги виробів:

  • Висока функціональність. Сушарки для білизни випускають абсолютно різні. Покупці знаходять ідеальне рішення з погляду розташування конструкції у конкретному просторі. Є сушарки з підігрівом, у деяких вбудована сітка для делікатного сушіння, на якій можна обережно розмістити вовняні або шовкові речі.
  • Надійність. Всі без винятку моделі відрізняються чудовою стійкістю. Їх складно перекинути чи перевернути. Розкладена білизна зберігає нерухомий стан і акуратно сохне.
  • Проста установка та невибагливий догляд. Конструкції легко встановлюються, навіть якщо передбачено настінний або стельовий монтаж. А догляд за виробом максимально простий та легкий.
  • Тривалий термін експлуатації. Оскільки навіть найдешевші сушарки виробляються з міцних матеріалів, термін їхньої служби насправді виявляється вельми значним.

Додайте до цього можливість доукомплектувати деякі моделі додатковими секціями або елементами, і Ви отримаєте універсальну формулу ідеального сушіння мокрої білизни.

Види сушарок для одягу

Асортимент виробів, запропонованих на ринку, вразить Вас своєю різноманітністю. Класифікувати сушарки можна за різними параметрами, але ми зупинимося на ключових аспектах. Перше – це тип конструкції. Сушарка може бути складною (розсувною) і стаціонарною. У першому випадку вироб має спеціальний механізм, завдяки якому конструкцію можна складати або зрушувати до більш компактних розмірів. Стаціонарна сушарка не змінює розмір або форму, зберігає те саме положення і не передбачає жодних трансформацій.

Перейдемо до наступної характеристики. Усі сушарки ділять на групи залежно від способу встановлення чи кріплення. Тут доступні такі варіанти:

  • Стельова сушарка. Новий погляд на звичні мотузки для білизни. Сушарку встановлюють безпосередньо на стелі, при бажанні конструкцію можна опускати нижче. Як правило, такі вироби є металевими, з особливим покриттям, яке захищає матеріал від корозії.
  • Настінна сушарка. Вона може бути вмонтованою та розкладною. Конструкція кріпиться до стіни, а друга частина кріпиться спеціальними гачками. Зручні настінні сушарки тим, що їх можна встановлювати на різній висоті. Це в рази підвищує комфорт від експлуатації, особливо якщо порівнювати їх зі стельовими моделями.
  • Сушарка для білизни для підлоги. Зовні нагадує прасувальну дошку. Повністю портативна, її легко пересувати з місця на місце та переносити до іншого приміщення. Конструкція складається, тому сушарку після використання можна прибрати у непомітне місце. Один виріб можна використовувати у різних місцях та перевозити, наприклад, на дачу. У приватному будинку сушарка для підлоги в погожий день легко розміститься у дворі. А якщо раптом піде дощ чи сніг, її зручно занести до приміщення та досушити мокру білизну.
  • Підвісна вертикальна сушарка. Такі моделі використовують у малогабаритних приміщеннях, де є нестача вільного місця. Конструкція встановлюється прямо на ванну, батарею або міжкімнатні двері. Після використання її прибирають.

Де купити сушарку для одягу в Києві?

Магазин АкваМаркет реалізує високоякісні господарські товари, у тому числі міцні та надійні сушарки для білизни. У розділі каталогу Ви знайдете величезний вибір конструкцій, призначених для будь-якого типу установки. Функціональна сушарка для білизни обійдеться Вам недорого, оскільки ми поставляємо товари безпосередньо від виробників. Нагадуємо, що на Аквамаркет Ви можете купити з доставкою сушарку за максимально вигідною ціною. Магазин працює навіть в умовах локдауну.