Коржі - купити Лаваші, коржі у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Lekorna, 50 г, Коржі, Вафельні, Брізолі
Артикул: 20428
Lekorna, Сім'я, 150 г, Листи вафельні, прямокутні
Артикул: 64951
Fine Life, 400 г, Коржі ванільні, для торта

на завтра
Артикул: 20427
Lekorna, Веселка, 9 шт., Коржі вафельні, кольорові, 90 г

на завтра
Артикул: 56834
Bio Zentrale, Коржики кукурудзяні з паприкою, органічні, 50 г

на завтра
Артикул: 34096
Коржики кукурудзяні з розмарином, органічні, 50 г, ТМ Bio Zentrale

на завтра
Артикул: 34077

Коржі у Нова пошта


Основа будь-якого смачного торта – це якісні коржі. Є безліч рецептів, як спекти коржі для виготовлення того чи іншого виду десерта. Проте не завжди господарки мають час і можливість готувати їх своїми руками. Більше того, у багатьох із випічкою складаються досить складні стосунки, а кожна спроба приготувати торт у домашніх умовах закінчується розчаруванням та зіпсованими продуктами. Уникнути такої ситуації допоможуть готові коржі для торта, які можна купити у нашому інтернет-магазині. Маючи під рукою якісну заготівлю, Ви приготуєте смачний торт за лічені хвилини. Знадобиться тільки крем та інші продукти для прикраси.

В асортименті нашого магазину Ви знайдете більше десятка найменувань, серед яких коржі вафельні, бісквітні, пісочні, спеціальні коржі для Наполеона та інші види заготовок. Вас вразить також і різноманітність смаків, адже коржі для торта є медові, шоколадні, ванільні, з ароматом топленого молока або вареного згущеного молока. На АкваМаркеті можна купити будь-які види заготовок, щоб приготувати улюблені десерти або оригінальні закуски з вафельних коржів. Ми реалізуємо продукцію перевірених виробників, якість якої підтверджена численними відгуками покупців. Якщо вдома є пачка коржів, то можна будь-якої миті влаштувати собі свято без приводу або пригостити несподівано прийшедших гостей апетитною закускою.

Переваги використання готових коржів

Головний плюс заготовок – це економія часу. Вам не потрібно витрачати години на пошук рецепту кращих коржів для медовика, закуповувати продукти, стояти біля плити і розкачувати тісто. Виробники заготовок вже зробили за Вас всю складну роботу, використавши якісні та натуральні інгредієнти, класичні рецептури, щоб Ви могли готувати вишукані страви на домашній кухні. Але у заготовок є й інші плюси:

  • Тривалий термін зберігання. Купити коржі для торта можна про запас, не побоюючись, що вони зіпсуються. Кожна пачка надійно упакована, всередину не проникає повітря, тому вафельні або бісквітні коржі будуть такими ж свіжими, хрусткими або м'якими, як і в день виробництва.
  • Доступна ціна. Завдяки промисловому виробництву у великих обсягах виробникам вдається знизити вартість готового продукту. В результаті готові коржі на Наполеон обійдуться дешевшими, ніж приготовані своїми руками.
  • Якісний склад. Усередині виробів винятково відмінні інгредієнти, вершкове масло, натуральне молоко, вершки, борошно найвищого гатунку, какао або мед. Смак та аромат готових коржів нічим не відрізняється від домашніх.
  • Різноманітність вибору. Якщо Ви думаєте, що продаються в магазині тільки звичайні круглі коржі, це помилка. Варіантів заготовок є безліч. Вам доступні круглі, прямокутні, квадратні коржі, фігурні заготовки. Є вироби звичайні та оригінальні з додаванням харчових барвників. Кольорові вафельні коржі виглядають незвичайно та миттєво привертають увагу, що особливо важливо, якщо Ви готуєте десерт для дітей.

Ну і ще одна незаперечна перевага – це гарантовано якісний результат. Торт чи закуска з готових коржів вийде смачною, незалежно від Ваших кулінарних умінь чи можливостей.

Який крем для вафельних коржів вибрати

Є кілька перевірених часом рецептів, як зібрати вафельний торт у домашніх умовах та зробити його максимально смачним. Чим змастити вафельні коржі? Ось найкращі види крема для торта:

  • Сметанний. Його готують із густої сметани жирністю 20% і більше цукру або цукрової пудри, а також екстракту ванілі або ванільного цукру. Потрібно лише змішати інгредієнти до однорідної консистенції та змастити ними коржі.
  • Крем із вареного згущеного молока. Для нього знадобиться банка іриски та вершкове масло, попередньо розморожене до кімнатної температури. Крем виходить густим, тому торт чудово тримає форму.
  • Заварний крем. Тут доведеться трохи повозитись, оскільки рецепт заварного крему передбачає термічну обробку продуктів. Але результат обов'язково сподобається і Вам, і гостям.

Купити готові коржі та продукти для крема Ви завжди можете у нашому магазині. Якісні інгредієнти для випікання від перевірених виробників. Маючи під рукою ці продукти, Ви легко почастуєте друзів або сім'ю смачним медовиком, наполеоном, сметанником, вафельним тортиком. А тим, хто любить незвичайні страви, рекомендуємо приготувати закуски з вафельних коржів із грибами, м'ясним чи рибним фаршем, ікрою. Найкращі пропозиції вже чекають на АкваМаркет.