Надувний басейн - купити Активний відпочинок, спорт у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Intex, 305х76см, Басейн каркасний, круглий, синій

на завтра
Артикул: 87008
Intex, 86 х 86 х 23 см, Басейн надувний, дитячий, в асортименті Intex, 86 х 86 х 23 см, Басейн надувний, дитячий, в асортименті

на завтра
Артикул: 87019

Надувний басейн у Нова пошта


Надувний басейн стає справжнім порятунком, коли в літню спеку немає можливості відправитися до відкритої водойми. Тепер щоб поніжитися в прохолодній водичці не обов'язково їхати на річку або на море. Досить купити басейн надувний з доставкою і встановити його у дворі. Крім таких очевидних переваг, як компактність і простота використання, надувний басейн має й інші плюси. До них відносяться доступна вартість, а також універсальність. У продажу в Києві представлені різноманітні форми і розміри басейнів, тому підібрати рішення для дорослих або для всієї родини можна без проблем. А допоможе Вам в цьому інтернет-магазин АкваМаркет. Тут можна вигідно купити надувний басейн на дачу в заміський будинок, підібравши товар з урахуванням особистих переваг. В наявності продукція відомих брендів, розрахована на будь-який гаманець. Недорогі рішення, а також товари преміум-класу, компактні дитячі басейни та місткі басейни надувні для дорослих. Менеджери магазину охоче допоможуть зорієнтуватися в асортименті. Товар доступний до замовлення цілодобово, а відправка здійснюється повсюдно по всій країні.

Басейни надувні й їх особливості

Сучасні вироби виготовлені з багатошарового ПВХ, стійкого до розтягування і механічних пошкоджень. Матеріал не вигорає на сонці, витримує тиск води і руху користувачів. Товщина полотна варіюється в межах 0,4-0,8 мм. Вона залежить як від розмірів басейну, так і від компанії виробника. Габаритні моделі виробляються з армованого полівінілхлориду, який витримує значні механічні навантаження.

Чому варто купити надувний басейн:

  • Це безпечно. Відсутність сторонніх користувачів значно підвищує рівень санітарної гігієни. Крім того, вода в басейні постійно змінюється. Отже, в ній не утворюється патогенна мікрофлора, водорості.
  • Це комфортно. Оскільки Ви можете замовити в Києві надувні басейни для всієї родини, то легко підберете виріб потрібного обсягу. У просторому басейні можна не тільки відпочивати, але і займатися аквааеробікою, плаванням, влаштовувати вечірки і т.д.
  • Це не дорого. Купити басейн надувний з доставкою набагато вигідніше, ніж витрачати гроші на відвідування клубів відпочинку, оренду лежаків на пляжах і подібне.
  • Це зручно. Ви можете купатися у власному басейні цілодобово і тоді, коли Вам цього хочеться.

Особливу популярність отримали дитячі басейни, розраховані на дітей шкільного та дошкільного віку. Вони компактні і легкі, зручні в зберіганні. Тому їх можна брати з собою навіть на заміський пікнік. Дитячий басейн - абсолютно безпечна конструкція, що дозволяє використовувати його в якості виїзного ігрового манежу для малюків.

Догляд за надувним басейном

Щоб виріб прослужив довше, слід дотримуватися простих рекомендацій по догляду. Надувний басейн вимагає обов'язкової дезінфекції. Для цих цілей застосовують спеціальні хімічні засоби, які також можна замовити онлайн на АкваМаркет. Регулярне прибирання великого басейну допоможе уникнути частої заміни води.

Надувні басейни в Києві - альтернатива стаціонарним дорогим басейнам і відсутності водойму поруч. АкваМаркет пропонує величезний асортимент рішень, включаючи малогабаритні і повнорозмірні види виробів. Нагадуємо, що згідно з техніки безпеки для басейнів вище 100 см обов'язково потрібно купити сходи.