Памперси для дорослих - купити Прокладки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Seni Standard, Air Small, 30 шт., Підгузки для дорослих, 6 крапель
Seni Standard, Air Small, 30 шт., Підгузки для дорослих, 6 крапель
49800
Артикул: 60716
Tena Slip Plus, 10 шт, Підгузки для дорослих, L, 6 крапель Tena Slip Plus, 10 шт, Підгузки для дорослих, L, 6 крапель
Артикул: 64714
Seni, Standart Air Large, 30 шт., Підгузки для дорослих, 6 крапель, розмір L

на завтра
Артикул: 27402

Памперси для дорослих у Нова пошта


Підгузки для дорослих - це засіб інтимної гігієни, за допомогою якого проблема нетримання сечі вирішується делікатно і комфортно. Подібні аксесуари значно спрощують життя і догляд за людьми, які потребували допомоги. Якщо говорить про те, чим відрізняються підгузники для дорослих від памперсів, то різниці практично немає. Тут використовуються ті ж якісні дихаючі матеріали і технології, що дозволяють вбирати природні виділення і блокувати їх протікання. Особливість цих виробів полягає в тому, що вони адаптовані під потреби дорослої людини.

Коли варто купити памперси для дорослих

На відміну від дитячих аналогів, дорослі підгузники отримали більш широке застосування. Проблеми з сечовипусканням виникають в різних життєвих ситуаціях, і не завжди це пов'язано з віковими змінами. Купити памперси для дорослих варто для таких ситуацій:

  • Догляд за хворими в післяопераційний період, коли пацієнтові прописаний постільний режим.
  • Обмеження фізичних можливостей людини, викликане травмами.
  • Хронічні захворювання, протягом яких пацієнт не може піднятися з ліжка.
  • Деякі види діяльності або процеси, що обмежують можливість відвідування туалету. Наприклад, підгузники для дорослих надягають лікарі під час операції, яка триває кілька годин. Також памперс для дорослих можна надіти, якщо має бути тривала поїздка, протягом якої не можна сходити в туалет.

Однак найчастіше купують продукцію для догляду за літніми людьми, коли дотримання інтимної гігієни стає складнішим. В силу віку люди перестають контролювати природні процеси, тому виникає нетримання сечі. Памперси для дорослих швидко абсорбують виділення, перешкоджаючи їх проникненню назовні. Також засоби гігієни блокують неприємні аромати, які можуть виходити в результаті нетримання сечі. Як наслідок, людина відчуває себе комфортно і не соромиться особливостей роботи свого організму.

Як визначити розмір підгузників для дорослих

Оскільки споживачі відрізняються по комплекції, виробники випускають памперси різних розмірів. Підбирають оптимальне рішення з урахуванням двох параметрів - обхвату талії і ваги. Розміри памперсів для дорослих варіюються від XS до XL. Якщо Вас цікавить, який найбільший розмір памперсів для дорослих, то це засоби гігієни для людей з об'ємом талії понад 130 см і вагою понад 110 кг.

Поряд з розміром варто враховувати і такий показник, як властивості вбирання. Вони виражаються в кількості крапель і вказуються безпосередньо на упаковці. Вироби для легкої стадії нетримання сечі вбирають невелику кількість виділень. А ось нічні памперси для дорослих здатні увібрати до 900 мл виділень. Памперси для дорослих не носять цілодобово. Їх змінюють кожні 5-7 годин або по мірі наповнення.

Види памперсів для дорослих

Підгузки бувають денними і нічними. Перші призначені для помірних виділень. Памперси для дорослих нічні мають високі абсорбуючі властивості, а також додатковий захист від протікань, що виникають в лежачому положенні. Також на сайті АкваМаркет Ви можете купити з доставкою такі типи підгузників:

  • Відкриті. Вироби без гумок або застібок. Фіксація здійснюється за допомогою сітчастих трусиків. Засоби гігієни підходять активним користувачам або пацієнтам на інвалідному візку.
  • Напіввідкриті. Прокладки з ременями фіксації, які залишають частину стегон відкритими. Напіввідкриті підгузники для дорослих знижують ризик виникнення попрілостей. Універсальне рішення для активних і лежачих користувачів.
  • Закриті. Забезпечують максимальний рівень захисту від протікань завдяки бортикам і застібкам. Застосовуються для користувачів різного ступеня активності.

Асортимент засобів для інтимної гігієни великий, що дозволяє легко підібрати аксесуари для будь-якого споживача. Вибираючи памперс для дорослих, враховуйте не тільки особливості виробу, а й такі нюанси, як розмір, матеріал верху, кількість штук в упаковці, бренд, вартість. На сайті АкваМаркет Ви знайдете всі розміри і типи дорослих підгузників для чоловіків і жінок. В наявності продукція топових виробників, яка застосовується як в побуті, так і в медичних установах. Ви можете замовити онлайн памперси для дорослих з доставкою в Київ, Харків, Львів або інше місто України. Служба підтримки АкваМаркет працює цілодобово, своєчасно обробляючи заявки. Купуючи у нас, Ви можете бути впевнені в якості продукції і швидких термінах доставки навіть в найвіддаленіші куточки країни.