Гель для інтимної гігієни - купити Засоби гігієни у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Masmi, 250 мл, Гель для інтимної гігієни, органічний
Артикул: 63212
Lactacyd, 200 мл, Засіб для інтимної гігієни для дівчаток, із дозатором Lactacyd, 200 мл, Засіб для інтимної гігієни для дівчаток, із дозатором
Артикул: 41179
Palmolive Sensitive Care, 300 мл, Рідке мило для інтимної гігієни, з молочною кислотою Palmolive Sensitive Care, 300 мл, Рідке мило для інтимної гігієни, з молочною кислотою
Артикул: 90965

Гель для інтимної гігієни у Нова пошта


До вирішення такого серйозного питання, як інтимна гігієна, варто підходить максимально вдумливо. І мова йде не тільки про систематичність процедур, а й про використовувану косметику. Митися звичайним милом категорично не рекомендується, оскільки воно в 90% випадків провокує дисбактеріоз. З цих причин використовується особлива косметика для інтимної гігієни, яка всупереч думці багатьох не є вигадкою маркетологів. Це спеціально розроблені косметичні засоби, які надають очищаючу і профілактичну дію на делікатні ділянки тіла. Завдяки такій косметиці можна не тільки дотримуватися культури інтимної гігієни, а й перешкоджати розвитку різних захворювань гінекологічного характеру.

Гель для інтимної гігієни і його особливості

Дані косметичні засоби призначені для дбайливого очищення чутливих зон тіла. На відміну від звичайної косметики засоби для інтимної гігієни мають нейтральний рівень рН, тому не надають руйнівної дії на мікрофлору. Вся косметика розробляється з урахуванням особливостей жіночого організму, тому до складу входить молочна кислота, корисні лактобактерії, антисептичні та заспокійливі компоненти. Формула засобів ідеально збалансована для того, щоб очищати чутливу шкіру. У різних виробників склад буде різним, але загальна картина приблизно однакова, тому більшість гелів для інтимної гігієни містять такі речовини:

  • Молочна кислота. Перешкоджає розмноженню патогенної мікрофлори, а також забезпечує приємну текстуру і запах косметики. Гель з молочною кислотою підтримує нормальний рівень рН.
  • Екстракти лікарських трав і рослин. Найчастіше це календула, алое вера або ромашка. Дані компоненти мають заспокійливу дію на чутливі слизові оболонки і знімають дискомфорт.
  • Антисептичні компоненти. Мають легку бактерицидну дію, що є профілактикою розвитку бактеріальних інфекцій.

Сучасні гелі якісно очищають інтимну зону, усувають неприємний запах шляхом нейтралізації діяльності шкідливих бактерій. Крім того, засоби знімають подразнення, що виникає після статевого акту, контакту з синтетичною нижньою білизною, гоління або епіляції. А гель Лактацид надає лікувально-профілактичну дію, оберігаючи від виникнення інфекцій.

Як часто можна користуватися

Косметика призначена для щоденного використання. Зволожуючі і очищаючі гелі застосовують двічі на день: вранці і ввечері. Косметика з лікувально-профілактичною дією використовується протягом обмеженого періоду, який визначає лікар-гінеколог. Не варто захоплюватися лікувальними гелями-антисептиками, оскільки при регулярному використанні вони впливають не тільки на погані, але і на хороші бактерії.

Вигідно купити гель для інтимної гігієни в Києві

Хороша аптечна косметика завжди коштувала дорого. А економити в такому сегменті, як жіноча гігієна, не варто. Магазин АкваМаркет пропонує Вам заощадити кошти без шкоди для якості товарів. У нашому онлайн-каталозі Ви можете замовити гель для інтимної гігієни від відомих брендів за найнижчою ціною в Україні. Гелі для інтимної гігієни дешевше, ніж в аптеці. У нас можна замовити:

  • Зволожуючий гель. Дбайливо очищає, перешкоджає пересиханню слизової.
  • Очищаючий. Містить більше поверхнево-активних речовин, які сприяють очищенню інтимних областей тіла.
  • Лікувально-профілактичні. Містять спеціальні компоненти для ефективного вирішення проблем зі здоров'ям (кандидоз, молочниця, дисбактеріоз).

Доступна вартість забезпечується за рахунок прямих поставок товарів безпосередньо від виробників. Великий плюс - це можливість купити з доставкою гель Нивеа, Masmi, Лактацид та інших торгових марок. Вибирайте товари в каталозі, формуйте кошик, вказавши зручний спосіб оплати і доставки. А ми швидко доставимо посилку в пункт призначення. Кращі засоби для спеціалізованого догляду, косметика з профілактичною дією, яка використовується в комплексній терапії для різних захворювань.