Урологічні прокладки - купити Прокладки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (22)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Depend Super Pad, 8 шт., Прокладки урологічні Depend Super Pad, 8 шт., Прокладки урологічні
Артикул: 27330
Seni, Lady Plus, 15 шт., Прокладки урологічні, 6 крапель Seni, Lady Plus, 15 шт., Прокладки урологічні, 6 крапель
Артикул: 27404
Seni, Lady Super, 15 шт., Прокладки урологічні, 5 крапель
Артикул: 27405
Tena Lady slim, 28 шт., Прокладки урологічні, жіночі, 1 крапля Tena Lady slim, 28 шт., Прокладки урологічні, жіночі, 1 крапля

на завтра
Артикул: 47087
Tena Lady Extra, 20 шт, Урологічні прокладки, 4 краплі, без крилець
Артикул: 64702
Tena Lady Maxi, 12 шт., Тена Леді Максі, Прокладки урологічні, 5 крапель
Артикул: 64706

Урологічні прокладки у Нова пошта


Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою по Україні урологічні прокладки для чоловіків і жінок, вироблені компаніями Seni, Tena тощо. Співпрацюючи безпосередньо з виробниками, ми забезпечуємо найнижчий рівень цін на засоби гігієни в Києві. Ми відібрали найкращі продукти, які можна купити онлайн за оптимальною вартістю. Більш того, АкваМаркет готовий запропонувати знижки оптовим клієнтам. Кожен відвідувач сайту отримує можливість цілодобово оформити замовлення на всі види товарів. Доставка в регіони миттєва. Ми не змусимо Вас чекати!

Прокладки урологічні і їх особливості

Нетримання сечі - звичне явище, з яким стикаються люди різного віку. Мимовільне сечовипускання стає причиною дискомфорту. Часто проблема носить тимчасовий характер, але в деяких випадках це стає результатом вікових змін, що відбуваються в організмі. Для допомоги в подібних ситуаціях були створені урологічні прокладки. Залежно від розміру поглинаючої поверхні і абсорбційних властивостей такі вироби допомагають при різних стадіях нетримання сечі. Гігієнічні засоби постійно вдосконалюються. Виробники роблять їх тонше, покращують систему кріплення на білизну, а також застосовують інноваційні матеріали для підвищення всмоктуючої здатності.

Урологічні прокладки для чоловіків і жінок відрізняються рядом особливостей:

  • Тривалий характер дії. Одягнувши прокладку, людина отримує до 5-6 годин часу, вільного від настирливих думок про порушення сечовипускання. В асортименті є спеціальні урологічні труси для особливо важких фізичних ускладнень. Їх застосовують для догляду за лежачими хворими, в пологових будинках або після операцій на органах таза. Вони розраховані на 7-12 годин носіння.
  • Високий ступінь поглинання. Якщо Вас цікавить, в чому відмінність від прокладок для критичних днів, то саме цей критерій є головним. Урологічні прокладки для жінок мають відмінні поглинаючі властивості, тому утримують рідину краще, ніж звичайні засоби гігієни.
  • Максимальний комфорт. Після появи урологічних прокладок Тена інтимна гігієна істотно спростилася. Такі прокладки надійно захищають від протікань рідини на одяг, постіль, меблі. Людині не потрібно соромитися за особливості свого організму, тому йому забезпечено стабільний психоемоційний стан.

Урологічні прокладки для жінок - це специфічний продукт, за допомогою якого проблема нетримання сечі вирішується швидко і просто. Досягається подібна ефективність за рахунок використання певних матеріалів, а також іншого анатомічної будови. Урологічні прокладки Тена здатні не просто поглинати рідину, а й блокувати запахи. Про всмоктуючі здатності виробів говорить кількість крапель, зазначених на упаковці. Тут діє принцип як і зі звичайними гігієнічними прокладками: чим більше крапель, тим краще поглинання. Однак такі прокладки не замінюють звичайні гігієнічні. Тому під час менструації жінкам слід використовувати традиційні засоби особистої гігієни.

Як часто міняти прокладки урологічні

Дані засоби гігієни відрізняються за властивостями. В середньому, вироби необхідно міняти кожні 4-5 годин. Тоді людині буде забезпечена якісна особиста гігієна. Сучасні урологічні прокладки Сені надійно утримують вологу всередині, тому підмиватися після кожної заміни не обов'язково. Це сприяє збереженню здорової мікрофлори і нормального pH-балансу шкіри в області паху. Отже, дотримуючись правил використання урологічних прокладок, можна не боятися появи попрілостей, подразнень або алергії.

Як вибрати прокладки урологічні Сені

Ступінь нетримання сечі - головний критерій, який варто враховувати при виборі засобів гігієни. У продажу є прокладки і труси урологічні з різним ступенем поглинання, розраховані на певний обсяг виділень. Цей показник варіюється в межах 50-500 мл. В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете не тільки прокладки для легкого ступеня нетримання, але і урологічні труси зі поглинанням понад 900 мл. Також при виборі звертайте увагу на такі фактори:

  • Статева приналежність. Жіночі та чоловічі прокладки трохи відрізняються за конструктивними особливостями, тому підходять тільки для користувачів однієї статі.
  • Кількість прокладок в упаковці.
  • Чи є на виробах бортики, які перешкоджають протіканню.
  • Чи присутній в складі латекс, оскільки сьогодні багато людей страждають від алергії на даний матеріал.
  • Наявність антибактеріальної просочення.

Прокладки урологічні Тена, Сені - це спосіб вирішити серйозну проблему зі здоров'ям максимально делікатно і дбайливо. Такі гігієнічні засоби дарують комфорт і впевненість у будь-якій ситуації. Замовте товари на АкваМаркет, оформивши доставку в Київ, Харків, Чернігів або будь-яке інше місто України. Якщо Ви не впевнені у виборі, зверніться до наших менеджерів за безкоштовною консультацією. Коллцентр 8877 працює цілодобово.