Мило для обличчя - купити Засоби для вмивання у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Мило для обличчя у Нова пошта


Незважаючи на великий вибір косметики для вмивання, більшість споживачів вибирають пінки, гелі та муси, ігноруючи такий продукт, як мило. Справді, вважається, що тверде мило можна застосовувати лише для миття рук і іноді – для тіла. А ось для догляду за шкірою обличчя воно надто агресивне, тож і не підходить. Чи це правда? Розберемося разом.

Мило для вмивання обличчя та його особливості

Існує думка, що мило сушить шкіру. Це твердження дійсне, якщо користуватися звичайним милом. Засоби мають лужне середовище, яке при постійному контакті зі шкірою призводить до зневоднення та руйнує природний захисний бар'єр, який перешкоджає дії бактерій. Якщо вмиватися звичайним милом, то на обличчі справді з'явиться сухість, осередки лущення, подразнення і навіть акне.

Яке мило не висушує шкіру? Те, що має більш щадний склад. Звичайні засоби для вмивання мають рН 5,5, отже, у косметики слабокисле середовище. Це забезпечує косметиці щадну дію. Пінки для вмивання не пошкоджують епідермальний шар, перешкоджають втраті вологи, повністю змивають забруднення і залишки декоративної косметики. Якщо купити мило для обличчя, то воно матиме схожі властивості. У складі таких продуктів містяться компоненти, що допомагають доглядати шкіру. Косметика має поживну, зволожуючу, антибактеріальну дію залежно від концентрації активних компонентів.

Виробництвом запашного мила для вмивання займається безліч брендів, серед яких Selesta, Sodasan. Косметика практично не містить у складі луг, проте складається з поживних і пом'якшуючих компонентів, корисних для шкіри. Доповненням є вітамінні комплекси, гіалуронова кислота, крем, екстракти рослин або квітів.

Що буде, якщо вмиватися милом

Грамотно підібране мило ручної роботи для обличчя прибирає запалення, акне та камедони. Косметика відновлює гідробаланс, має поживну та зволожуючу дію. При цьому мило має хороші очищаючі властивості. Господарське мило для обличчя використовувати не варто, хоча продукт має потужну антибактеріальну дію. Пояснюється це тим, що у складі справжнього господарського мила міститься до 72% лугу, який є згубним для делікатних ділянок тіла.

Натуральне мило для вмивання має зволожуючу дію, тому після процедури шкіра насичена вологою і виглядає сяючою. Поліпшується тургор, підвищується еластичність. Дія мила повторює властивості пінок та гелів для вмивання. Важливо лише знати, як вибрати мило для обличчя з такого різноманітного асортименту.

Тверде мило для вмивання, особливо дьогтярне або чорне, рекомендоване людям з жирною шкірою, схильною до появи прищів та висипів. Проблемна шкіра потребує особливої ​​уваги, вона потребує ретельного очищення та нормалізації роботи сальних залоз. Дігтярне мило для обличчя підсушує епідерміс, звужує та прибирає чорні цятки, бореться з акне. Також таке мило сприяє очищенню шкірних покривів та освітлює ластовиння, пігментні плями. Для цього у складі міститься сік лимона.

Яке мило є у продажу

Можливо Ви будете здивовані, але в асортименті продуктів є різні косметичні засоби, що відрізняються за складом та дією. Зупинимося лише на найпопулярніших товарах:

  • Мило для сухої шкіри. На 2/3 складається з кремоподібних компонентів, таких як вазелін, гліцерин. Мило має низьке піноутворення, легко змивається, перешкоджає зневодненню епідермального шару. Часто у складі присутні натуральні олії, серед яких оливкова, кокосова або ши.
  • Мило для жирної шкіри. Має себорегулюючу дію і містить протизапальні компоненти, такі як масло чайного дерева або календула. Чорне мило для обличчя підсушує жирну шкіру, очищає пори, нормалізує роботу сальних залоз.
  • Мило-пілінг. У його складі є абразивні складові, які видаляють зі шкіри ороговілі частинки та очищають обличчя. Як пілінг-компонентів використовується глина, висушені водорості, кісточки абрикоса або персика, перемелені до дрібної фракції.
  • Мило для обличчя від прищів. Має антибактеріальні властивості, прибирає запалення, лікує акне та перешкоджає появі нових висипів.

Якщо правильно використовувати натуральне мило для обличчя, можна отримати від нього лише користь та забезпечити шкірі комплексний догляд. Великий вибір косметичних засобів Ви знайдете у нашому інтернет-магазині. Завдяки доступним цінам, Ви можете замовити декілька видів продуктів та спробувати кожен із них. Дієве та ефективне мило для вмивання допомагає вирішувати різноманітні проблеми, у тому числі й боротися зі шкірними висипаннями. Ви можете замовити онлайн продукт, що сподобався, або оформити заявку по телефону.