Серветки для зняття макіяжу - купити Засоби для зняття макіяжу у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Tork, Premium, 100 шт., Серветки для косметичні Рута, суперм'які, 2-шарові, 20х20 см
Артикул: 63668

Серветки для зняття макіяжу у Нова пошта


На жаль, не завжди є час або можливість використати класичні косметичні продукти для видалення макіяжу. Однак одне з ключових правил догляду за шкірою обличчя свідчить, що декоративну косметику слід обов'язково змивати перед сном. Пропонуємо Вам познайомитися з ефективною та дієвою альтернативою, яка дозволяє доглядати за шкірою обличчя у будь-якій ситуації. Серветки для зняття макіяжу – це простий спосіб виконати щоденну процедуру, де б Ви не знаходилися. Вологі серветки для обличчя мають незаперечні переваги:

  • Вони мають особливе просочення, яке зволожує шкіру і робить її насиченою.
  • Повністю натуральний склад без компонентів, що спричиняють алергію.
  • Компактне впакування, яке зручно носити в сумочці.
  • Серветки з міцелярною водою є самодостатнім косметичним продуктом, який використовується за призначенням. Для очищення обличчя не потрібно застосовувати додаткові засоби, такі як молочко.
  • Повне видалення косметики, включаючи водостійку туш. Якісні серветки для демакіяжу Lady Cotton позбавляють дискомфорту, не закривають пори, освіжають і очищають дерму від забруднень. Деякі вироби також мають антибактеріальну дію, завдяки чому прибирають почервоніння та допомагають лікувати прищі, акне.
  • Приємний аромат, який залишається на шкірі.
  • Ідеальне рішення для поїздок, відряджень, подорожей та туристичних походів.

Крім того, купити серветки для демакіяжу можна недорого. Тому цей косметичний продукт набув широкого поширення та великої популярності. Серветки використовують як звичайні жінки, так і візажисти, гримери, які постійно займаються нанесенням макіяжу професійно.

Особливості та застосування косметичних серветок

Що таке серветки для зняття макіяжу? Вони схожі на звичайні вологі серветки, які ми звикли використовувати у гігієнічних цілях. Однак різниця полягає в просоченні. Крім того, тут використовуються м'якіші, делікатні матеріали, які не травмують шкіру обличчя та сприяють її зволоженню.

Завдяки поєднанню активних компонентів, серветка легко знімає з епідермісу зовнішні забруднення, пил, жир шкіри, а також декоративну косметику. Для підвищення ефективності засобу виробники вдаються до народних рецептів, тому як активні компоненти часто використовуються натуральні екстракти квітів, рослин, фруктів. Тому серветки з ромашкою або алое не тільки знімають макіяж, але й мають антибактеріальну дію, допомагаючи боротися з висипом вугрів або надмірною жирністю шкіри.

Використовувати вологі серветки можна щодня. Після кількох застосувань можна назвати позитивні зміни стану шкірних покривів. Головне тут правильно підібрати косметичний продукт з урахуванням типу шкіри та завдання, яке потрібно вирішити.

Які бувають косметичні серветки

Якщо для когось подібний продукт догляду є новинкою, то поспішаємо Вас порадувати - асортимент товарів на ринку зараз дуже великий. У продажу є різні види серветок, серед яких Ви знайдете те, що потрібно. Класичний варіант – це вологі серветки для очищення обличчя одноразові, що випускають різні бренди. Складаються вироби з тканинної основи, просоченої гелем або іншими рідкими інгредієнтами. Активні компоненти ефективно видаляють забруднення, у тому числі декоративний макіяж, роблячи шкіру ідеально чистою навіть без застосування додаткових продуктів. Також продаються сухі серветки для демакіяжу. Як правило, вони використовуються в комбінації з засобами, що очищають, і підходять для багаторазового застосування. Після зняття макіяжу тканину достатньо проминути під холодною водою, щоб змити залишки крему або міцелярної води. Які ще серветки можна купити:

  • Зволожуючі. Як випливає з назви, їхня основна дія полягає в глибокому зволоженні епідермісу. Серветки виручать, якщо під рукою немає улюбленого крему, а шкіра екстрено потребує догляду. Ефективну дію серветкам забезпечують активні компоненти, що входять до складу, у тому числі гіалуронова кислота, екстракти водоростей та равликового слизу, гліцерин.
  • Для чутливої ​​шкіри. Окрема категорія товарів розроблена з урахуванням потреб чутливої ​​дерми. Матеріал і просочення серветок повністю безпечні і допомагають доглядати шкіру з пошкодженим водно-ліпідним шаром. У складі немає подразнюючих компонентів або речовин, що викликають алергічні реакції. Натомість виробники використовують натуральні компоненти, такі як аллатонін, екстракт ромашки або інших рослин.
  • Матуючі. Це сухі серветки з особливого матеріалу, що абсорбує жир. Незамінний помічник для власниць жирної шкіри. Промокнувши обличчя серветкою, можна легко видалити жирний блиск і привести шкіру до ладу.

Купити вологі серветки для обличчя Novita, Lady Cotton з доставкою Ви можете на сайті АкваМаркет. Великий вибір брендових косметичних засобів для догляду за шкірою обличчя та тіла.