Нічний крем - купити Крем для обличчя у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
L'Oreal, Тріо Актив, 50 мл, Крем нічний, Вік експерт 45+
Артикул: 29140
L'Oreal, Тріо Актив, 50 мл, Крем нічний, Вік експерт 55+
Артикул: 29141
Dead Sea, 50 мл, Крем для обличчя, нічний, з гіалуроновою кислотою

на завтра
Артикул: 58441
L'OREAL Revitalift Filler, 50 мл, Крем нічний антивіковий L'OREAL Revitalift Filler, 50 мл, Крем нічний антивіковий L'OREAL Revitalift Filler, 50 мл, Крем нічний антивіковий

на завтра
Артикул: 29090
L'OREAL, 50 мл, Крем нічний антивіковий, Вік Експерт 65+ L'OREAL, 50 мл, Крем нічний антивіковий, Вік Експерт 65+ L'OREAL, 50 мл, Крем нічний антивіковий, Вік Експерт 65+

на завтра
Артикул: 29135
L'Oreal, Вік експерт, 50 мл, Крем нічний, Тріо Актив 35+ L'Oreal, Вік експерт, 50 мл, Крем нічний, Тріо Актив 35+ L'Oreal, Вік експерт, 50 мл, Крем нічний, Тріо Актив 35+

на завтра
Артикул: 29138
Nivea Care, 100 мл, Крем для обличчя, нічний

на завтра
Артикул: 58463

Нічний крем у Нова пошта


Нічний крем для обличчя - це косметичний засіб, призначений для догляду за шкірою в нічний час. Склад засобу розроблений таким чином, щоб відновлювати, живити, знімати втому і стимулювати регенерацію клітин, поки ми спимо. Нічний крем такий же обов'язковий етап догляду, як денний крем або лосьйон. Не варто нехтувати цим засобом і використовувати універсальні доглядові продукти. Як відомо, в нічний час шкіра відпочиває від денної активності. У ній проходять зовсім інші процеси, тому денний крем для обличчя не рекомендується використовувати на ніч. Засоби з особливим складом забезпечать епідермісу належний комплексний догляд і повне відновлення.

Величезний вибір нічних кремів Ви знайдете в магазині АкваМаркет, де косметику можна купити з доставкою по Києву та Україні. Тільки дієві, якісні косметичні засоби від перевірених виробників: Mixa, Nivea, L’Oréal.

Крем для обличчя нічний і його особливості

Вночі шкіра більш сприйнятлива до дії поживних компонентів. Вони проникають в структуру дерми набагато глибше, в результаті чого ефект від використання косметичного засобу буде помітний вже через невеликий проміжок часу. Вночі в шкірі виробляється колаген та еластин, більш активно проходять процеси циркуляції і відновлення. Саме тому формула нічного крема більш насичена. Однак це не все, чим відрізняється денний крем від нічного. Як правило, у продуктів абсолютно різний склад, який і забезпечує косметиці певні властивості. Для підвищення ефективності продукції виробники використовують такі компоненти:

  • Олія чайного дерева. Вона сприятливо діє на мікрофлору шкіри, перешкоджає розмноженню бактерій. Нічні креми для жирної шкіри обов'язково містять олію чайного дерева, тим самим забезпечуючи антибактеріальну, антисептичну дію. Крім того, компонент відновлює водно-сольовий баланс епітелію.
  • Обліпиха. Володіє потужною зволожуючою дією і знімає запалення.
  • Екстракт алое. Є природним антиоксидантом, який дозволяє захистити шкіру від вікових змін.
  • Муцин равлика. Екзотична речовина, що володіє комплексною дією. Секрет равлика діє як антиоксидант, має омолоджуючу, протизапальну дію. Він швидко прибирає дрібні зморшки, відновлює тургор, позбавляє від пігментних плям.
  • Вітамін Е (ретинол). Захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолетових променів. Нічний крем з ретинолом запобігає зневодненню шкіри, усуває лущення.
  • Гіалуронова кислота. Відновлює колір обличчя, допомагає боротися зі слідами перевтоми. Крем з гіалуроновою кислотою підсилює захисні властивості шкіри, розгладжує дрібні зморшки, відновлює пружність.

Як підібрати нічний крем для обличчя

При виборі косметичного засобу обов'язково враховують вік, наявні проблеми, а також бажаний результат, якого хочеться досягти. Пам'ятайте про те, що лінійки кремів випускають різні. Є серії, формула яких розроблена з урахуванням потреб шкіри в той чи інший віковий період. Є креми, які спрямовані на вирішення певних проблем, наприклад, боротьба зі зморшками, жирним блиском, відновлення водного балансу. Не забувайте враховувати тип шкіри. Збезводненої дермі потрібні більш щільні консистенції, а нормальній шкірі досить крема з легкою текстурою, яка швидко вбирається.

Косметологи радять використовувати лінійку кремів від одного виробника. Тому якщо Ви вирішили купити нічний крем для обличчя Dead Sea або Mixa, то і денний крем, тонік краще підібрати з товарів цього ж бренду.

Правила використання косметики

Коли Ви змогли вибрати ідеальний нічний крем, варто уважно ознайомитися з рекомендаціями щодо його використання. Важливо не тільки знайти якісний продукт, а й розібратися, як правильно наносити крем і як часто це робити. Розберемося по порядку в найпоширеніших аспектах.

Чи можна користуватися нічним кремом вдень. По суті, нічого страшного не станеться, якщо Ви нанесете засіб в денний час. Однак у продукту є конкретні завдання, які вирішуються тільки в разі, якщо застосовувати засіб у нічний час. Денний крем захищає шкіру від зовнішніх впливів, тоді як нічний крем Нівея, L'oreal сприяє живленню, відновленню, лікуванню епідермісу.

Як правильно наносити нічний крем. Спочатку потрібно змити косметику, протерти шкіру тоніком, а вже після цього використовувати Лореаль нічний крем. Розподіляйте засіб масажними лініями, починаючи від центру лоба до периферії, від носа до скронь і вилиць, від підборіддя в напрямі вух. Надлишки видалите паперовою серветкою.

Коли краще наносити крем для обличчя нічний. Косметологи рекомендують використовувати косметику не пізніше, ніж за годину до відходу до сну. Якщо нічний крем Ви комбінуєте з сироваткою, тоді наносите засоби за дві години до сну. Так косметика повністю вбереться в шкіру і не залишиться на подушці.