Шампунь для жирного волосся - купити Шампуні у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (15)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Garnier Fructis, 400 мл, Шампунь для жирного волосся, Баланс зволоження

на завтра
Артикул: 30280
Schauma Fresh, 400 мл, Шампунь, Для схильного до жирності волосся

на завтра
Артикул: 30322
Syoss, Anti Grease, 200 мл, Сухий шампунь для жирного волосся Syoss, Anti Grease, 200 мл, Сухий шампунь для жирного волосся
Артикул: 30325

Шампунь для жирного волосся у Нова пошта


Навіть ретельно продуманий образ легко зіпсує жирна та сальна зачіска. Жирне волосся приносить своїм власникам чимало дискомфорту. Чоловіки та жінки по всьому світу страждають від надмірної сальності шкіри голови, яка впливає на зовнішній вигляд та охайність зачіски. Позбутися проблеми допоможе візит до лікаря і правильно підібраний шампунь для жирного волосся. Склад такої косметики розроблений особливим чином, щоб вирішувати проблему та робити зачіску ідеальною. Є маса причин, з яких волосся швидко стає жирним. Активна діяльність сальних залоз шкіри голови може говорити про такі проблеми:

  • Гормональний збій.
  • Незбалансоване харчування, в якому переважає солона, гостра, жирна їжа.
  • Неправильно підібраний догляд за волоссям.
  • Генетична схильність.

Правильно підібраний шампунь виправить положення і допоможе регулювати інтенсивність вироблення шкірного сала, в результаті чого Ваше волосся довше залишатиметься чистим. Наш магазин пропонує величезний асортимент косметики догляду різного цінового сегменту. Якісні натуральні, лікувальні та професійні шампуні для жирного волосся Syoss, Clear, Gliss Kur, Head and Shoulders та інших відомих виробників. Купити косметику можна онлайн з доставкою з Києва до будь-якої точки країни. Менеджери охоче допоможуть зорієнтуватися в асортименті та розкажуть про поточні акції.

Шампунь для жирного волосся та його склад

Формула косметики розроблена таким чином, щоб видаляти надлишки шкірного сала, але не пересушувати шкіру. Використання невідповідного шампуню загрожує тим, що волосся стане ще жирнішим, або навпаки, його структура втратить природну вологу, шкіра стане сухою і з'явиться лупа. Шампуні для жирного волосся не змивають зі шкіри голови захисну плівку, проте повністю видаляють забруднення та жир. Використання відповідного шампуню знижує активність сальних залоз, тим самим забезпечуючи волоссю тривалу чистоту та охайність. Збалансований склад шампуню для жирного волосся зволожує зачіску по всій довжині, захищає волосся від ламкості.

Види шампунів та їх особливості

Випуском догляду для волосся займаються десятки брендів, кожен із яких пропонує купити свій унікальний продукт. Виробники ретельно вивчають проблему, пропонуючи нові рішення. Дія шампунів Head and Shoulders, Pantene, Schauma в першу чергу спрямована на усунення головної проблеми, проте продукти мають і більш конкретну дію. В результаті, Ви можете купити шампунь Пантін для жирного волосся, підібравши його і під інші особливості стану шевелюри. Всі товари можна розділити на кілька основних лінійок залежно від їх властивостей, якості та дії:

  • Професійний шампунь для жирного волосся. Його легко впізнати з великої упаковки з дозатором, хоча останнім часом професійна косметика випускається в невеликому обсязі і стає доступнішою для звичайних покупців. Професійний шампунь L'Oreal Ви можете побачити у салонах краси. Відмінність продукції полягає у концентрації активних речовин. Всі шампуні дієвіші та ефективніші, але через це вартість косметики пропорційно збільшується в рази.
  • Шампунь для жирного волосся із сегменту мас-маркет. Це популярні косметичні продукти, які можна купити практично в кожному магазині. Шампуні Clear, Gliss Kur, Garnier продаються в пляшечках об'ємом 250-750 мл та підходять для регулярного застосування в домашніх умовах. Вартість косметики на порядок нижча, ніж професійної.
  • Аптечний шампунь для жирного волосся. Лікувальна косметика не призначена для регулярного застосування. Мити голову таким шампунем потрібно не частіше, ніж двічі на тиждень. Перед застосуванням варто обов'язково вивчити інструкцію і точно слідувати їй, щоб вирішити проблему і не посилити її.
  • Твердий шампунь для жирного волосся. Мають особливу формулу, розроблену з урахуванням потреб жирної шкіри голови. Продукт якісно очищає волосся, не порушуючи ліпідний баланс епідермісу. Натуральна та екологічна косметика, яка виглядає як шматок туалетного мила.

Крім такої класифікації шампуні можна розділити на категорії за типом волосся, для яких вони призначені. Є доглядові засоби для тонкого або сухого волосся, фарбованого або кучерявого. Шампунь для жирного волосся і сухих кінчиків допомагає доглядати за комбінованим типом шевелюри, а чоловічий шампунь для жирного волосся справляється із завданням з урахуванням гендерних особливостей будови шкірного покриву.

Як вибрати шампунь, щоб він точно підійшов? Уважно читайте етикетку. Враховуйте тип волосся, його довжину, колір та інші особливості. Для фарбованого волосся купуйте спеціальні засоби, що не вимивають пігмент. Абсолютно всі шампуні, запропоновані в нашому магазині, мають докладну інструкцію, де чітко написано, як наносити і як змивати продукт. Замовивши шампунь онлайн, Ви заощаджуєте свій час і отримуєте оригінальну косметику за ціною виробника з доставкою додому або офісу.