Сухий шампунь - купити Шампуні у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Syoss, Pure Fresh, 200 мл, Сухий шампунь для волосся

на завтра
Артикул: 86424
Attitude, Orange Cardamom, 113 г, Твердий шампунь для об'єму волосся

на завтра
Артикул: 83765
Syoss, Anti Grease, 200 мл, Сухий шампунь для жирного волосся Syoss, Anti Grease, 200 мл, Сухий шампунь для жирного волосся
Артикул: 30325

Сухий шампунь у Нова пошта


Коли ми говоримо про шампунь, то автоматично маємо на увазі повне очищення волосся від різних забруднень. Однак це не стосується такого продукту, як сухий шампунь. Це косметичний засіб випускається у вигляді пудри або спрея. У складу сухого шампуню є свої особливості, які визначають його застосування. Якщо говорити в загальному сенсі, то такий косметичний продукт абсорбує з поверхні волосся жир і бруд. Але працює він тільки в разі, якщо волосся помите 2-3 дні тому. Отже, для сильно брудного волосся застосування сухого шампуню буде марним. А ось в певних ситуаціях він стане справжньою паличкою-виручалочкою, яка надасть зачісці свіжість і чистоту.

Сухий шампунь. Що це

До складу косметичного продукту входить основний активний компонент - крохмаль (частіше, кукурудзяний або рисовий). Також доповнюють формулу білою глиною, екстрактами рослин або трав, какао-порошком. У комплексі речовини працюють в якості адсорбенту, вбираючи з поверхні волосся надлишки шкірного сала.

Навіщо потрібен сухий шампунь

В першу чергу, такі продукти використовують для експрес-очищення коренів волосся від шкірного сала або незначних забруднень. Сухі шампуні не забезпечать повноцінний догляд за волоссям, однак повернуть зачісці охайність, коли це дійсно необхідно. Купити сухий шампунь для волосся варто в поїздку, коли потрібно освіжитися після поїзда або літака. Також косметика виручає, якщо Ви проспали на роботу або Вам належить важлива зустріч, а ретельно вимити голову напередодні не було можливості. У житті може виникнути безліч непередбачених ситуацій, але шампунь для волосся сухий виручить Вас в будь-який з них.

У чому відмінність сухого шампуню від звичайного

Рідкий шампунь видаляє з волосся бруд і надлишки шкірного сала, піт, ороговілі частинки епідермісу. Тобто, він забезпечує комплексний і повноцінний догляд за волоссям. Користь сухого шампуню полягає в іншому. Він не замінює повноцінне миття голови, але здатний увібрати жир і забруднення, щоб надати волоссю чистий вид. Ефект буде помітний відразу після застосування. Він хороший для екстрених випадків, коли потрібно замаскувати несвіже волосся і той факт, що вчора мити голову Вам було ніколи.

Також якщо говорити про те, в чому відмінність сухого шампуню, варто згадати форму випуску. Звичайні косметичні засоби мають рідку форму, а сухий шампунь Батист випускається у формі спрею, пудри, серветок. Вибираючи той чи інший формат враховуйте, як використовувати сухий шампунь у Вашій ситуації. Можливо, для одноразового застосування досить купити пару серветок в індивідуальній упаковці. Але якщо косметика потрібна на регулярній основі, шампунь у вигляді спрею буде економічніший.

Сухий шампунь і його переваги:

  • Швидкість. Якщо потрібно терміново помити голову, сухий шампунь - саме те, що потрібно. Він швидко розпорошується на волосся, не вимагає тривалого масування або миття. Також після процедури волосся не потрібно сушити. Експрес-миття голови, яке підійде в екстреній ситуації.
  • Додатковий об'єм. Якщо уважно прочитати відгуки про сухий шампунь, то можна відзначити цікаву особливість. Продукт надає волоссю прикореневій об'єм, позбавляючи від жирної плівки. Цей ефект особливо сподобається власникам тонкого волосся, позбавлених природного об'єму.
  • Варіативність. Як і у випадку зі звичайним шампунем сухий шампунь випускається в різних форматах. Є повнорозмірні косметичні продукти і мініатюри, які зручно носити в сумці або брати в подорож. Виробники враховують всі особливості (тип волосся, їх структуру, необхідний спосіб догляду), випускаючи різні продукти.
  • Помітний ефект. Відразу після застосування зачіска стає акуратною, а волосся - доглянутими і чистими.
  • Користь для волосся. Всім відомо, що часте миття голови шкодить шевелюрі. Сухий шампунь прийде на виручку, коли потрібно просто освіжити зачіску. Ви не миєте голову, відповідно, не пересушує шкіру або волосяні цибулини.

Як наносити сухий шампунь

Схема застосування косметичного засобу зрозуміла і проста кожному. Нанесіть спрей на попередньо розчесані волосся, утримуючи балончик на відстані 15-20 см від голови. Так засіб рівномірно проникне в структуру волосся, що не накопичуючись в заплутаних пасмах. Зачекайте 5-10 хвилин, після чого ретельно розчешіть волосся, видаливши залишки засобу.

Купити з доставкою сухий шампунь в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує Вам замовити онлайн сухі шампуні кращих українських і зарубіжних виробників. В наявності оригінальна продукція, замовити яку можна за приємною ціною з можливістю доставки в будь-яку точку країни. Асортимент задовольнить потреби кожного покупця. На АкваМаркет є сухі шампуні на будь-який смак і бюджет. Враховуйте тип волосся, підбираючи косметичний засіб. Замовлення приймаються цілодобово, а відправка товарів здійснюється щодня.