Панеттоне - купити Хлібні вироби у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Giuseppe Polo, 500 г, Панеттоне, Кекс із родзинками та апельсином

на завтра
Артикул: 52435
Valentino, 0,5 кг, Кекс Панеттоне, з фісташками, ж/б

на завтра
Артикул: 80472

Панеттоне у Нова пошта


Наближається Великдень, а разом з ним і святкове застілля. Що приготувати на Великдень, щоб здивувати близьких. Таким питанням напевно задається кожна господиня. Альтернативою традиційному пасхальному кулічу може стати панеттоне. Це легендарний італійський десерт, який знають далеко за межами батьківщини. Однак паска панеттоне зовні дуже схожа на традиційний великодній куліч, тому італійський пиріг вельми до речі доведеться до святкового столу.

Італійці готують панеттоне на Різдво, а в Україні кекс їдять на Великдень. Всупереч зовнішній схожості італійський десерт значно виграє за смаковими якостями. Він викликає більше захоплення завдяки цікавій начинці і ароматним просоченням. Крім того, гарний італійський десерт підкорює зовнішнім виглядом. Погодьтеся, ми завжди радіємо більше чомусь новому, незвичному. Тому спробувати панеттоне - наша щира рекомендація. Італійський десерт дозволяє по-новому поглянути на великодні паски, а також привносить в звичну святкову трапезу нотки новизни.

Інтернет-магазин АкваМаркет подбав про те, щоб Ви могли вигідно купити з доставкою в Київ класичний італійський кекс. У нашому каталозі можна замовити онлайн панеттоне Santangelo, Pineta, Giuseppe Polo і інших відомих виробників. Велика палітра смаків і начинок, найсвіжіша святкова випічка, привезена безпосередньо від виробника. Ми гарантуємо якість кожного кексу. Замовляйте великодні десерти онлайн, а ми доставляємо їх в будь-яку точку України.

Святкова випічка панеттоне

Родина панеттоне - регіон Ломбардія, де забудькуватий кухар Людовика Моро на ім'я Антоніо зіпсував різдвяний пиріг. Натомість він приготував незвичайний кекс, який припав до смаку всім гостям. Сьогодні цей десерт вважається візитною карткою Італії.

Панеттоне - це солодкий кекс, приготований за складною рецептурою. Поглянувши на десерт, Ви можете віддчути замішання, що перед Вами - паска або панеттоне. Зовні кондитерські вироби дуже схожі, однак їхній смак істотно відрізняється. Спробувавши обидва десерти хоча б раз, Ви неодмінно відчуєте різницю.

Головні особливості панеттоне - особлива рецептура і дивовижний смак. На приготування однієї партії десертів витрачають не менше 19 годин. Пояснюється тривалість процесу тим, що рецепт панеттоне передбачає використання виключно натуральних інгредієнтів. Тісто підходить повільно. Завдяки природній розстійці текстура десерту виходить неймовірно ніжною. Всередину додають цукати, мигдальний горіх, шоколад, родзинки, різні види крему. Переваги панеттоне:

  • Різноманіття смаків завдяки варіативності начинки.
  • Тривалий термін придатності. У герметичній упаковці паска панеттоне зберігає органолептичні властивості кілька місяців.
  • Гарне оформлення. Це важливо при оформленні святкового столу. Італійський панеттоне виглядає ефектно завдяки своїй формі і декору.

Крім того, святковий кекс довго зберігає м'якість і ніжність, тоді як класична паска швидко черствіє. Оригінальний італійський десерт внесе смакову різноманітність в пасхальну трапезу. Щоб купити панеттоне в Києві Вам потрібно всього кілька хвилин. Зайдіть в наш магазин, підберіть смак кексу і оформіть заявку онлайн. Інше зроблять наші менеджери і служба доставки.

Як подавати панеттоне

Ніжна випічка з великою кількістю родзинок і цитрусовим просоченням гармонійно поєднується з будь-якими гарячими і холодними напоями. Подають панетоне з кавою або гарячим шоколадом, чорним або зеленим чаєм. Також підкреслить смак інгредієнтів солодке італійське вино. У нашому магазині Ви знайдете все, що потрібно для святкового столу. В наявності італійські кекси, алкоголь, бакалія і вишукані делікатеси. Економте ще більше, комбінуючи продукти в одному замовленні. Заявки обробляються цілодобово, а відправка товарів здійснюється своєчасно, незалежно від віддаленості пункту призначення.