Щітки для взуття - купити Догляд за взуттям у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Salton, Щітка для взуття, штучний ворс Salton, Щітка для взуття, штучний ворс
Артикул: 9002
Silver, Щітка для взуття, натуральний ворс Silver, Щітка для взуття, натуральний ворс
Артикул: 81019

Щітки для взуття у Нова пошта


Взуття збереже свій зовнішній вигляд і практичність тільки в тому випадку, якщо за ним правильно доглядати. Важливо не тільки регулярно мити улюблені туфлі, але і використовувати додаткову косметику, для нанесення якої знадобиться щітка для взуття. Цей простий аксесуар сьогодні є вкрай необхідною річчю для всіх, хто звик виглядати охайно і намагається доглядати за черевиками, кросівками або чобітьми. Для комплексного догляду за різними парами краще купити взуттєві щітки декількох типів, щоб виконувати ними ті чи інші процеси. Наприклад, щітка для взуття вулична швидко очистить пару від бруду і дрібного сміття. Полірувальна щітка використовується для додання ідеального глянцевого блиску поверхні туфель. А щітка для замшевого взуття завдяки своїй особливій конструкції швидко очистить делікатний матеріал від пилу.

Сьогодні у продажу є різні види щіток, починаючи від найпростіших універсальних і закінчуючи вузькоспеціалізованими. Всі ці різновиди Ви з легкістю знайдете в інтернет-магазині АкваМаркет. Величезний вибір щіток по догляду за взуттям з натуральної та штучної шкіри, нубука, замші, мембранних тканин. В наявності тільки брендові аксесуари, які вірою і правдою прослужать Вам багато років. А ще допоможуть зберегти зовнішній вигляд і охайність взуття. Без якісної щітки для взуття неможливо виконати жодну операцію по відновленню стану матеріалів улюбленої пари. Полірування, очищення, нанесення крему, жиру - всі ці процеси обов'язково виконують за допомогою щітки. Замовляйте аксесуари Salton, Salamander, Kiwi онлайн, економте свій час, отримуйте кращі товари за доступною ціною з доставкою по Україні.

Щітка для чищення взуття та її особливості

Сьогодні для виробництва аксесуарів використовуються різні матеріали. Традиційно кращими вважаються дерев'яні щітки, які доповнені натуральним ворсом. Такі вироби делікатно доглядають за будь-якими поверхнями, не пошкоджуючи їх. Але і пластикові моделі показали себе не гірше. Щітки з такою поверхнею досить легкі, практичні і недорогі на відміну від дерев'яних.

За формою є різні варіанти: щітка для взуття з ручкою і без, довгаста та кругла, овальна, у формі губки. Довжина ворсу також відрізняється в залежності від того, для якого матеріалу призначений аксесуар. Важливо, щоб робоча поверхня добре лежала в руці, не вислизала. Це не тільки комфорт, але і ефективність процесів чистки, адже на виконання роботи потрібно менше часу.

Які щітки для чищення взуття можна купити на АкваМаркет

Оскільки аксесуари відрізняються за цільовим призначенням, ми відібрали повний спектр товарів для комплексного догляду за взуттям. У нас можна замовити різні види щіток. Найпопулярніші товари це:

  • Щітка для крему. Використовується для нанесення будь-яких кремо- і пастоподібних засобів. Робоча зона може бути виконана в різній формі, завдяки чому Ви підберете щітку для будь-якої пари взуття, будь то чоботи, кросівки або мокасини.
  • Щітка для полірування взуття. Як правило, такі аксесуари мають велику робочу поверхню. Це щітка для взуття з натуральної щетини, яка використовується для нанесення віскомісткої взуттєвої косметики.
  • Щітка для чищення взуття. Якщо полірувальна щітка для взуття м'яка, то для чищення - досить жорстка. Однак завдяки такій особливості виріб в лічені хвилини прибере з поверхні пари будь-які забруднення, в тому числі і засохлий бруд.
  • Щітка для нубуку та замші. Не секрет, що подібні матеріали вимагають особливого догляду. Тому для замші і нубуку щітки мають особливу конструкцію. Як правило, щетина використовується штучна, щоб максимально глибоко очистити ворсинки. У деяких випадках замість щетини на щітку кріплять спеціальні насадки з пластика або металу. Щітки легко очищають взуття, а також відновлюють ділянки матеріалу з заляганням ворсу. Після чистки чоботи чи туфлі виглядають як новенькі.

Кращі щітки для взуття Ви можете вибрати і замовити онлайн на сайті АкваМаркет. Величезний вибір аксесуарів по догляду за взуттям. Ми співпрацюємо тільки з відомими брендами, які виробляють якісні та практичні щітки для натуральної та штучної шкіри, нубука, замші. Доставка здійснюється по всій Україні.