Ложка для взуття - купити Догляд за взуттям у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ріжок для взуття, 28 см, метал

на завтра
Артикул: 69863
Ріжок для взуття, 50 см, метал

на завтра
Артикул: 69864

Ложка для взуття у Нова пошта


Ложка для взуття напевно знайдеться в кожному будинку. Це зручний аксесуар, за допомогою якого можна легко надіти взуття, не деформуючи задники. За допомогою ложки ми взуваємось набагато швидше, в той же час задники туфель або черевик не отримують механічних пошкоджень. Зараз можна купити ложку для взуття будь-якого розміру і дизайну. Виробники випускають абсолютно різні аксесуари, що відрізняються один від одного за матеріалом, кольором, розміром, стилістичним оформленням. У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити онлайн ріжок для взуття, вибравши вподобану модель з десятків запропонованих товарів. Ми відібрали величезний асортимент аксесуарів на будь-який смак і гаманець. Преміальні металеві і недорогі пластикові ложки для взуття з можливістю доставки по Києву та Україні. Нагадуємо, що на АкваМаркет можна купити ложки для взуття оптом, отримавши приємну знижку за велике замовлення.

Як називають ложку для взуття

Складно точно сказати, хто придумав ложку для взуття, але з'явилася вона ще під час правління Генріха VIII. Після введення заборони на широке взуття в моду увійшли вузькі атласні туфлі, надягати які було важко. В результаті в Англії з'явилася ложка для взуття, яка спочатку використовувалася в будинках заможних людей.

Тепер купити ріжок для взуття може кожен. Маленькі і великі аксесуари продаються повсюдно в магазинах України. Однак називають його по-різному. Більшість споживачів називає його ложкою. Пояснюється це тим, що перші ріжки дійсно зовні нагадували ложки. Але зараз за формою це, скоріше, не ложка, а лопатка. Особливо, якщо мова йде про великі моделі з довгою ручкою. Так чи інакше, будь-яка назва буде правильною: ложка, лопатка, ріжок.

Види і особливості аксесуарів

Зараз лопатки є різні, вибирати їх варто з урахуванням особливостей експлуатації. Наприклад, лопатка для взуття довга (з ручкою більше 50см) максимально зручна у використанні. Вам не потрібно нахилятися або присідати, щоб надіти взуття. Це не тільки практично і приємно, а й в деяких випадках необхідно. Так, якщо потрібно купити лопатку для взуття для літньої людини або людини з обмеженими фізичними можливостями, то довгий ріжок буде кращим вибором. Але тут є і мінус. Такі аксесуари незручно зберігати. У магазинах і вдома для них потрібно знайти місце. Іноді їх вішають на спеціальний гачок, або замовляють для взуття додаткову стійку, куди можна вішати ложку.

Друга категорія - це лопатки з ручкою від 12 до 50 см. Це середній варіант по довжині, який підійде користувачам, які не мають проблем з рухливістю. Такі ложки досить компактні, при цьому по функціональності і практичності не поступаються великим аналогам.

Останній варіант - компактні ложки для взуття, які можна брати з собою. Вироби можуть бути складні або з цільним корпусом. Їх плюси - мобільність і невеликі розміри. Таку ложку можна носити з собою в рюкзаку або сумочці. Однак мінусом буде крихкість. При багаторазовому використанні ложка може зламатися.

Як вибрати матеріал

Плануючи купити лопатку для взуття, слід звернути увагу на матеріал, з якого вона виготовлена. Зараз доступні такі варіанти:

  • Пластикові лопатки. Легкий, практичний, екологічний матеріал, з якого роблять недорогі ложки для взуття. Виглядає такий ріжок досить тривіально, однак функції виконує відмінно. Плюсом пластикових лопаток є велика кольорова гама, в якій можна знайти відповідний відтінок.
  • Металеві лопатки. Цей варіант сподобається шанувальникам практичності. Лопатки з металу трохи дорожче і не володіють достатньою гнучкістю, проте вони неймовірно практичні і довговічні. Хромовані або нержавіючі лопатки для взуття - це мінімалізм, який виглядає стильно і актуально в будь-якому інтер'єрі.
  • Дерев'яні лопатки. Виглядають дивовижно за рахунок фактури натурального дерева. Якісні ріжки служать довго, а їх дизайн іноді вражає уяву. Найчастіше аксесуари роблять з кедра або бука, а після покривають лаком.

Ложка для взуття - це незамінний аксесуар для нашого щоденного комфорту. Вибрати і купити відповідний завітайте на сайті АкваМаркет. Великий каталог, кращі ціни, можливість замовлення оптом і в роздріб, а також оперативна доставка в будь-яку точку країни.