Засіб після укусів комарів - купити Інсектициди у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Засіб після укусів комарів у Нова пошта


Навіть самий захоплюючий відпочинок на природі здатні затьмарити укуси комах. Настирливі комарі не тільки заважають розслабитися, але і залишають після себе сверблячі ранки на шкірі. Іноді репеленти не спрацьовують, або Ви просто забуваєте ними скористатися. Тому доводиться розбиратися з наслідками подібного розвитку подій. Укуси комах доставляють психологічний і фізичний дискомфорт. Ви відчуваєте свербіння, шкіра червоніє, з'являється роздратування. У деяких випадках комарині укуси стають причиною появи алергічних реакцій. Позбутися від подібних відчуттів допоможе хороший засіб після укусів комарів, заспокоюючий шкіру. Косметичні засоби швидко позбавляють від свербежу, знімають почервоніння шкіри, живлять її. Через кілька хвилин після застосування Ви відчуєте помітне полегшення, оскільки місця укусів перестануть турбувати і свербіти. Особливо актуальні засоби після укусів комах для дітей, так як малюкам складно стримуватися і не розчісувати ранки.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує покупцям широкий вибір репелентів, а також косметичні засоби після укусів комах. В наявності продукція топових виробників, які зарекомендували себе на ринку. Ви можете вигідно замовити онлайн бальзам після укусів Гардекс з доставкою в Київ, Львів, Харків або будь-який інший місто країни.

Засоби після укусів комах і їх типи:

  • Крем. Відрізняється жирною текстурою. У складі присутні ефірні масла. Крем від укусів комах добре поглинається шкірою, має поживні властивості. Засіб швидко видаляє подразнення, знімає свербіж та почервоніння. Приємний бонус від застосування - зволожена, гладка шкіра.
  • Гель. Має більш легку текстуру, швидко вбирається, не залишає липкого або жирного сліду на одязі.
  • Бальзам. Містить натуральні екстракти рослин, смоли, ефірні олії. Бальзам від укусів Гардекс більш концентрований за текстурою. Завдяки щільній консистенції і збалансованому складу прискорює регенерацію тканин в місці укусу.
  • Пластир. Використовується одноразово для впливу на уражену ділянку тіла. Повністю закриває травмовану шкіру, перешкоджаючи взаємодії з навколишнім середовищем. Відмінний спосіб захистити рану від пилу, бруду, мікробів.
  • Аерозоль. Плюс такого засобу - просте застосування. Досить розпорошити склад на місце укусів і дочекатися дії активних речовин.
  • Стік, олівець. Їх головні особливості - суха текстура, тривалий термін зберігання, економічна витрата.

Як застосовувати засіб від укусів комарів зазначено безпосередньо на упаковці. Традиційно цей процес полягає в обробці ураженої поверхні шкіри.

Як вибрати засіб від укусів комарів

На сайті АкваМаркет Ви знайдете широкий асортимент косметичних засобів, відмінних за вартістю, властивостями, складом. Щоб не помилитися варто звертати увагу на кілька важливих моментів. При виборі косметичного засобу враховуйте наступні характеристики:

  • Допустимий вік. Умовно вся косметика ділиться на дві категорії: для дітей і для дорослих. Відрізняються такі продукти компонентним складом. Дитяча косметика не містить агресивних речовин.
  • Склад. Кращими вважаються препарати на основі натуральних інгредієнтів: ефірних масел, екстрактів рослин. Вони не тільки знімають свербіж, подразнення і почервоніння, але і доглядають за шкірою.
  • Відгуки покупців. Звірившись з думкою споживачів, можна оцінити ефективність того чи іншого препарату.

Магазин АкваМаркет цілодобово приймає замовлення, забезпечуючи своєчасну відправку і доставку покупок в будь-який регіон України.