Засіб від комарів для дітей - купити Інсектициди у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bugs Lock, 1 шт., Браслет від комарів, в асортименті Bugs Lock, 1 шт., Браслет від комарів, в асортименті Bugs Lock, 1 шт., Браслет від комарів, в асортименті Bugs Lock, 1 шт., Браслет від комарів, в асортименті
Артикул: 87478
Gardex, 50 мл, Дитячий спрей від комарів, від 1 року Gardex, 50 мл, Дитячий спрей від комарів, від 1 року
Артикул: 9121

Засіб від комарів для дітей у Нова пошта


Вибрати хороший засіб від комарів для дітей - відповідальне завдання. Настирливі комахи здатні не тільки докучати малюкові, але і кусати його, викликаючи дискомфорт або алергічні реакції. Захист від комах вкрай важливий, коли малюк відпочиває на природі або перебуває вдома. Комахи можуть атакувати дитину всюди. Тому завдання батьків - знайти дитячий засіб від укусів комарів, який дійсно захистить малюка. У цьому питанні вкрай важливо прислухатися думки експертів, таких як доктор Комаровський. Пам'ятайте, що для малюків не підходять звичайні репеленти, оскільки дитячий організм більш чутливий до дії хімічних речовин. Особливості дитячих інсектицидів:

  • Гіпоалергенність.
  • Натуральний або щадний склад.
  • Високі захисні властивості.
  • Нейтральний аромат.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою засіб від комарів для дітей, вироблений найкращими брендами України, Європи, Америки. В наявності продукція Gardex, Raid, Раптор, Чистий Дім. Ви можете підібрати і замовити онлайн репеленти від комарів для дітей до року і малюків постарше. Ми відібрали якісну, дієву продукцію з безпечним складом. Компонентно дитячі фуміганти складаються з натуральних компонентів, ефірних масел. Вони запобігають укусам комах, не провокують подразнення або алергічної реакції, діють делікатно і дбайливо. У продажу є спреї і фумігатори, які можна застосовувати з перших днів життя малюка.

Засіб від укусів комарів. Основні види продуктів

Оскільки випуск дитячих репелентів здійснює велику кількість виробників, асортимент препаратів досить великий і різноманітний. У нашому каталозі є кілька рішень, ефективних для захисту дітей від укусів комарів. Лінійка репелентів включає в себе продукти трьох класів:

  • Індивідуальні (репеленти). Такі препарати наносять безпосередньо на шкіру або одяг для відлякування комах. Їх застосовують як вдома, так і при виході на вулицю.
  • Домашні (інсектициди). Розроблені для впливу на велику територію. Це всілякі фумігатори, що знищують комарів на обраній території.

У теплу пору року бажано використовувати обидва варіанти. Індивідуальні репеленти відмінно справляються з відлякуванням комах на відкритій території, тоді як домашні інсектициди захистять кімнату малюка від атаки комарів. В каталозі АкваМаркет Ви знайдете такі популярні засоби від комарів:

  • Фумігатори та витратні матеріали до них. Підходять для використання в приміщеннях. Рідини, таблетки або пластини нагріваються всередині фумігатора, випаровуючи в повітря активні речовини. Фумігатор забезпечує захист від комарів на 6-8 годин в залежності від концентрації пластини або рідкого фуміганта.
  • Креми, спреї, аерозолі. Спрей від комарів захищає дитину під час перебування на відкритому повітрі. Наносять подібні засоби на шкіру або на одяг, обробляючи все тіло. У нас знайдуться будь-які види індивідуальних репелентів: гель від комарів, спрей або пінка. Важливою перевагою дитячих репелентів є безпечний склад.
  • Спіралі від комарів. Застосовуються для обкурювання території. Підходять для використання на відкритому повітрі. Це справжній порятунок від комарів на пікніку, в лісі або у дворі приватного будинку. Спіралі прості у використанні, але відрізняються високою ефективністю.
  • Браслети, кліпси від комарів. Оригінальні аксесуари, абсолютно безпечні для дитячого здоров'я. Браслет або кліпса на одяг містять дозу репелента, якої достатньо для захисту малюка від укусу комах. Застосовувати додатково інші засоби (аерозолі або гелі) немає необхідності. В середньому аксесуари розраховані на 2-3 доби використання.

Подбайте про захист Вашої дитини від атаки настирливих комах. А ми забезпечимо своєчасну доставку обраного товару в пункт призначення. АкваМаркет працює тільки з перевіреними брендами, зарекомендували себе на ринку. Тому ми пропонуємо не тільки великий асортимент дитячих репелентів, а й лояльні ціни за рахунок прямої роботи з виробниками. В онлайн-каталозі відображається актуальна наявність товарів на складі, а також вартість для оптових і роздрібних замовників. Відправляємо замовлення по всій Україні, однаково швидко доставляючи товари до Львова, Київа, Дніпра, Запоріжжя. Запропоновані в нашому магазині дитячі репеленти абсолютно безпечні для здоров'я малюків. Зробіть літній сезон комфортним, заздалегідь подбайте про придбання засобів від комарів.