Засіб від мурах - купити Інсектициди у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (8)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Raid, 300 мл, Спрей від тарганів і мурашок
Артикул: 27440
Раптор, 100 г, Засіб від мурах, у гранулах
Артикул: 24026
Раптор, 275 мл, Аерозоль від 17 видів комах
Артикул: 58410

Засіб від мурах у Нова пошта


На перший погляд, здається, що домашні мурахи абсолютно безпечні. Однак насправді ці плазуючі комахи здатні принести чимало шкоди. Вони курсують від сміттєвих ведер до столів, раковин, забираються на посуд або побутову техніку. При цьому мурахи переносять збудники інфекційних захворювань, мікроби та іншу заразу. Деякі види садових мурах здатні пошкодити дерев'яні меблі, тканинну оббивку, оздоблювальні матеріали. Що вже говорити про те, що мурахи в будинку - це некомфортно з точки зору естетики.

Народний засіб від мурашок здатний стати тимчасовою зброєю проти повзаючих комах. Однак сучасні інсектициди Раптор, Рейд більш ефективні, ніж борна кислота або звичайне масло. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою засіб від мурах, створений провідними світовими виробниками. В наявності будь-які види інсектицидів, розраховані на застосування в квартирі, офісі або приватному будинку. Ви можете швидко замовити товари онлайн цілодобово, підібравши оптимальне рішення в зручному каталозі. Кожна позиція має докладний опис, компонентний склад і точну вартість. Зверніть увагу, що доставка по Києву, Житомиру, Одесі, Луцьку здійснюється власною кур'єрською службою. В інші міста країни посилки відправляємо службою Нова Пошта.

Мурахи в будинку. Причина появи

Комахи потрапляють в приміщення з вулиці в пошуках тепла і їжі. Їх приваблюють харчові відходи, неприбрана вчасно їжа. Як і таргани, мурахи прекрасно обирають напрямок, постійно знаходяться в пошуках нових джерел харчування. Приманкою для плазунів комах служать будь-які харчові продукти: крихти під меблями, частинки сухого корму для тварин, відкриті банки з солодощами.

Чим небезпечні мурахи:

  • Розносять інфекції та мікроби. Оскільки плазуючі комахи постійно переміщаються по різним площам і поверхням, вони швидко переносять шкідливі мікроби, яйця гельмінтів та іншу заразу.
  • Розповсюджують тлю. Садові мурахи представляють серйозну загрозу для плодових, овочевих культур, тому слід якомога швидше починати боротьбу з комахами, щоб не втратити врожай.
  • Заподіюють дискомфорт. Якщо вчасно не знищити колонію, можна знайти дрібних комах в ліжку, в одязі або взутті. Мурахи заподіюють фізичний і психологічний дискомфорт, і деякі види здатні боляче кусатися.

Досить складно захистити від мурах продукти харчування, оскільки комахи за своїх маленьких розмірів здатні пробратися навіть в маленькі щілини або отвори. Єдиний спосіб захиститися - купити засіб від мурах в будинку і повністю знищити колонію.

Як позбутися від мурашок в будинку

Щоб винищити шкідників, слід знати, як боротися з повзаючими комахами. Засіб від мурах підбирають з врахуванням особливостей приміщення і розмірів колонії. У деяких випадках достатньо застосувати пастки або приманки. Однак при великій атаці комах варто використовувати Дихлофос та інші концентровані препарати.

У нашому магазині Ви можете купити з доставкою засіб від мурах, випущений в будь-якому форматі. Ось найбільш популярні рішення:

  • Пастки. Оригінальні пристосування на клейовий основі або працюючі від мережі. Ефективні в боротьбі з повзаючими комахами. Аквафумігатор Раптор абсолютно безпечний для людини і домашніх тварин. Застосовують пастки для знищення невеликих колоній.
  • Рідини. Популярний засіб від мурашок, який випускається у вигляді концентрату. Препарат розводять в оптимальної пропорції, а потім обробляють розчином заражені місця і поверхні.
  • Порошок, гранули. Являють собою приманку, яку мурахи плутають з їжею і забирають в гніздо. Таким чином, відбувається знищення зараженої ділянки.
  • Гель від мурах. Дієві препарати, які продаються в тубах. Їх наносять на поверхні, щоб залучити повзаючих комах.
  • Аерозоль. Знаменитий Дихлофос, спрей Раптор або Рейд має потужні властивості. Аерозольні препарати ефективні в боротьбі з повзаючими комахами, проте у них є один недолік - неприємний аромат.

Щоб дізнатися більше про властивості препаратів зверніться в наш коллцентр. Менеджери докладно розкажуть про особливості продукції. Купити засіб від мурашок Ви можете онлайн, замовивши доставку в будь-яке місто України.