Електрична зубна щітка - купити Зубні щітки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
GUM, Sonic Daily, Електрична зубна щітка, чорна GUM, Sonic Daily, Електрична зубна щітка, чорна
Артикул: 82240
GUM, Sonic Daily, Електрична зубна щітка, біла GUM, Sonic Daily, Електрична зубна щітка, біла
Артикул: 82239
Vega Kids VK-400B LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, блакитна Vega Kids VK-400B LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, блакитна
Артикул: 82198
Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова
Артикул: 82200

Електрична зубна щітка у Нова пошта


Електрична зубна щітка впевнено змагається за популярністю з звичайними аксесуарами. Потужна, ефективна, зручна і стильна зубна щітка електрична допоможе дотримуватися гігієни порожнини рота, а також забезпечить Вам красиву, блискучу усмішку. Щоб догляд за зубами був максимально ефективним, виробники оснащують вироби декількома знімними насадками, а також різними режимами чистки. Тому користувач не зашкодить емаль або ясна, перестаравшись з тиском на щітку. Крім того, електричні зубні щітки делікатно масажують ясна, що вкрай важливо для профілактики різноманітних захворювань.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує широкий асортимент аксесуарів по догляду за порожниною рота. В наявності популярні види зубних щіток, зроблених провідними брендами. Акумуляторна зубна щітка і її особливості:

  • Інноваційність. Виробники ретельно стежать за тенденціями в області догляду за зубами, тому пропонують покупцям актуальні і дійсно ефективні рішення для гігієни порожнини рота.
  • Функціональність. Зараз можна без проблем купити електричну зубну щітку для дітей або дорослих, для повсякденного догляду або чищення чутливих зубів.
  • Різноманітна комплектація. Користувач може змінювати насадки в залежності від актуальних потреб, при цьому немає необхідності міняти моторний блок.

Замовляйте щітки онлайн в нашому магазині, скориставшись зручною системою доставки по Києву та Україні. Сайт доступний цілодобово, тому Ви можете вибрати необхідний товар в будь-який зручний час.

Електрична зубна щітка. Особливості та властивості

Пристрій являє собою стильний стик, всередині якого вбудований акумулятор. У верхній частині стіки є кріплення для фіксації знімних насадок. Корпус щіток, як правило, надійно захищають від попадання вологи.

Асортимент виробів на ринку досить широкий. Щітки відрізняються по дизайну, розмірам, цільовим призначенням, м'якості щетини. Однак думка стоматологів залишається незмінною. У змаганні класична або електрична зубна щітка однозначно перемагає останній варіант. Відгуки користувачів також говорять про те, звичайні щітки давно пора викинути, оскільки вони менш ефективні, ніж акумуляторні аналоги. Важливу роль тут відіграє час чищення. Електричні щітки працюють по вбудованому таймеру, тому забезпечують якісне очищення зубів протягом конкретного проміжку часу. Дотримання правил чищення гарантовано автоматикою.

Завдяки широкому асортименту насадок Ви можете вибрати одну або декілька найбільш підходящих, щоб чергувати їх залежно від потреб. Наприклад, у продажу є насадки для просунутої чистки, щадні для дітей або для брекетів, для відбілювання. У більшості виробників насадки універсальні і однаково підходять на щітки різних моделей.

Види зубних щіток

Вироби класифікуються залежно від швидкості руху щетинок насадки. Існують такі види зубних електричних щіток:

  • Звукові. Аксесуари, що працюють на частоті 200-400 Гц і виробляють до 24000-48000 рухів в хвилину. У насадки є незвичайні властивості - вони мають великий розмах, тому буквально вимітають забруднення навіть з сложнодоступних місць.
  • Ультразвукові. Працюють на частоті 1,6 МГц і виробляють до 192 мільйонів рухів в хвилину.
  • Комбіновані. Поєднують властивості обох варіантів.

Окремо варто згадати дитячі електричні зубні щітки. Вони відрізняються невеликими розмірами корпусу, насадками з делікатним дією. Щоб привернути увагу дитини виробники оригінально оформляють корпус, надаючи ручкам вид героїв мультфільмів або казок.

У магазині АкваМаркет Ви можете недорого купити іригатор Oral-B або іншого відомого бренду. Ми пропонуємо тільки оригінальні аксесуари з гарантією від виробника. Доставка здійснюється як в великі міста - Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів, так і по всій Україні.