Жорстка зубна щітка - купити Зубні щітки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Жорстка зубна щітка у Нова пошта


Жорстка зубна щітка асоціюється з максимальними чистячими властивостями. Дійсно, жорстка щетина добре видаляє зубний камінь і інші забруднення, тому після чищення ми відчуваємо свіжість і комфорт. Однак не варто відразу ж відкривати інтернет, щоб замовити онлайн жорстку зубну щітку. Все не так просто, як може здатися на перший погляд. Перед покупкою варто відвідати стоматолога і точно з'ясувати, кому підходить жорстка зубна щітка. Бо як показує практика, користуватися такими аксесуарами рекомендують не кожному. Незважаючи на переваги, зубні щітки жорсткі корисні далеко не всім зубам. Давайте розберемося у деталях.

Особливості жорстких зубних щіток

Отже, чим жорстка щітка відрізняється від аналогічних аксесуарів? Звичайно ж, щетиною. В даному випадку вона максимально жорстка і пружна, про що говорить маркування «hard». Щетинки розташовуються як паралельно одна одній, так і пучками в різних напрямках. В останньому випадку виріб отримує максимально доступні для чистки можливості, якими може володіти мануальна зубна щітка, не електрична. Такі аксесуари підходять тим, у кого сильно утворюється м'який наліт, з яким неможливо впоратися звичайною щіткою. Волоски швидко і ефективно видаляють зубний наліт, дозволяючи виконувати більш інтенсивну чистку. Однак використовувати аксесуар можна тільки за умови повного здоров'я ротової порожнини. Оскільки міцна щетина надає на емаль і ясна сильний вплив, то чутливі або хворі тканини можуть отримати пошкодження.

Більшість жорстких щіток має класичний дизайн, оскільки вони призначені тільки для дорослих. Ручка середньої або великої товщини, закруглена або трохи звужена робоча головка, на зворотному боці якої іноді розташовується прогумований шар для чищення язика. Для виготовлення щетини використовуються сучасні штучні матеріали, які стійкі до дії бактерій. Тому навіть якщо щітка довгий час знаходиться в сирому приміщенні, в ній не розвивається патогенна мікрофлора.

Для чого потрібна жорстка зубна щітка

Ми вже з'ясували, що зубна щітка з жорсткою щетиною рекомендована тільки тим, у кого абсолютно здорова порожнина рота. Здавалося б, якщо є такі ризики, навіщо взагалі купувати подібний аксесуар для гігієни? Адже можна обійтися щіткою середньої жорсткості і щодня виконувати гігієнічну чистку зубів. Насправді є кілька ситуацій, коли без такого виробу просто не обійтися. Для чого потрібна жорстка зубна щітка:

  • Видаляти наліт і дрібні частинки зубного каменю. У деяких людей в ротовій порожнині камінь і наліт утворюється сильніше, ніж у інших. І звичайна щітка з таким обсягом не справляється.
  • Для чищення жувальної групи зубів, до яких важко дістатися. Видалити наліт у важкодоступних місцях часом буває важко. За допомогою жорсткої щітки це можна зробити швидко і максимально ефективно.
  • Є вплив барвників. Люди, які регулярно вживають міцну каву або чай, червоне вино, а також завзяті курці мають потребу в більш ретельному чищенні зубного ряду.
  • При вузьких міжзубних проміжках.

Стоматологи радять використовувати щітку з жорсткою щетиною час від часу, щоб не погіршити стан зубів і не викликати кровоточивість ясен. Тоді як часто можна користуватися жорсткою зубною щіткою? Досить використовувати її раз в один-два дня, щоб забезпечити гігієнічну чистку зубів.

Жорстка зубна щітка: плюси і мінуси

Отже, до незаперечних переваг жорстких щіток можна віднести щільні щетинки великого діаметру, які забезпечують якісну чистку. Це оптимальний вибір, коли стоїть завдання забезпечити посилену гігієну зубів. А ось до недоліків можна віднести ризик пошкодження емалі або ясен.

Є простий спосіб, як пом'якшити жорстку зубну щітку. Для цього потрібно закип'ятити воду і налити її в кухоль або склянку. Помістіть щітку в ємність і протримайте 2-3 хвилини. Потім наберіть в кухоль звичайної гарячої води і помістіть щітку в рідину на 3-5 годин. Після цього щетина стане значно м'якішою.

Замовити зубні щітки жорсткі онлайн

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує всім жителям Києва та України величезний асортимент аксесуарів для гігієни порожнини рота. В наявності жорсткі зубні щітки Reach, Rocks та інших відомих брендів. Ми пропонуємо тільки якісні і сертифіковані аксесуари, які можна купити з доставкою в будь-яку точку країни. Зверніть увагу, що при замовленні оптом діють знижки, які дозволяють додатково економити на придбанні зубних щіток.