М'яка зубна щітка - купити Зубні щітки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (39)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Colgate High Density, 1+1, Зубна щітка Чорне вугілля, м'яка
Артикул: 90977
Curaprox Surgical Mega Soft, Зубна щітка хірургічна, 0.06 мм
Артикул: 86687
Curaprox, CS 1560 Soft, Зубна щітка, м'яка, в асортименті Curaprox, CS 1560 Soft, Зубна щітка, м'яка, в асортименті Curaprox, CS 1560 Soft, Зубна щітка, м'яка, в асортименті
Артикул: 74396
Das Experten Bio, Зубна щітка, м'яка, зелена
Артикул: 81600
Das Experten Bio, Зубна щітка, м'яка, рожева
Артикул: 81599
Dental Total clean, 2 шт., Зубна щітка, м'яка
Артикул: 84995
Dental, MaxCare, 1 шт., Зубна щітка м'яка, в асортименті
Артикул: 84993
Lacalut aktiv Soft, 1 шт, Зубна щітка, м'яка, в асортименті Lacalut aktiv Soft, 1 шт, Зубна щітка, м'яка, в асортименті
Артикул: 65012
Marvis, Зубна щітка з м'якою щетиною, біла
Артикул: 63526
Parodontax Classic Extra Soft, 1 шт., Зубна щiтка екстра м`яка
Артикул: 30058
Sensodyne, 1+1 шт., Зубна щітка м'яка, Бережний Догляд
Артикул: 89762
Sensodyne, Глибоке очищення, 1 шт., Зубна щітка м'яка
Артикул: 30059
Lacalut, Sensitive, 1 шт., Зубна щітка, м'якою жорсткості Lacalut, Sensitive, 1 шт., Зубна щітка, м'якою жорсткості Lacalut, Sensitive, 1 шт., Зубна щітка, м'якою жорсткості

на завтра
Артикул: 12441
Parodontax, Зубна щітка, комплексний захист, м'яка

на завтра
Артикул: 86399
Sensodyne, 1 шт., Зубна щітка м'яка жорсткість, відновлення і Захист

на завтра
Артикул: 29167

М'яка зубна щітка у Нова пошта


Якщо уважно вивчити асортимент зубних щіток, то можна побачити величезну кількість різнопланових виробів по догляду за порожниною рота. Щітки відрізняються за розмірами, кольором, дизайном, конфігурацією робочої області. Але, незважаючи на індивідуальні особливості, у них є одна спільна риса - щетина. Щільні ворсинки виступають в якості очищаючого елементу, який видаляє з зубів і ясен залишки їжі, наліт. Від якості щетини багато в чому залежить комфорт і безпека аксесуара. Стоматологи рекомендують підбирати щітку уважно, враховуючи ступінь м'якості щетини. Безумовно, жорстка щітка чистить краще, проте підійде вона не всім. У деяких випадках потрібна тільки м'яка щетина, щоб дбайливо очищати зубний ряд і не травмувати ясна. У м'яких зубних щіток є цілий список показань до застосування, про які варто знати перш, ніж купувати аксесуар.

М'яка зубна щітка і її особливості

Як випливає з назви, головна риса такого аксесуара - це м'яка, податлива щетина, виготовлена ​​з особливого матеріалу. Завдяки такій особливості зубна щітка не травмує делікатні тканини ясен, але при цьому якісно очищає зубний ряд від нальоту і залишків їжі. Визначити ступінь м'якості щетини можна за маркуванням. Виробники зобов'язані маркувати аксесуари і вказувати індекс жорсткості: високий, середній або м'який. До слова, в останньому сегменті є дві підкатегорії: екстрам'які зубні щітки (Sensitive) і м'які (Soft).

Крім якості щетини у софт щіток немає інших відмінностей. Користуються ними так само, як і звичайними виробами. Три місяці - це оптимальний термін, як часто треба міняти зубну щітку. Якщо Ви помітили, що щетина сильно зношена, купити новий аксесуар можна раніше. Також стоматологи рекомендують раз в тиждень очищати щетину. Для цього опустіть щітку в кухоль окропу і потримайте там кілька хвилин. З ворсинок зникнуть залишки зубної пасти та інші дрібні забруднення, а також бактерії або мікроби.

М'яка зубна щітка: для чого потрібна

Як ми говорили вище, для застосування виробів з м'якою щетиною є великий перелік показань. Перше - це гігієна порожнини рота у дітей. Малюкам до 12 років з молочними зубами обов'язково потрібно купити м'яку зубну щітку, яка буде комфортна в експлуатації. Бренди Marvis, Lacalut, Oral-B випускають цілі лінійки зубних щіток для дітей, оформлених в яскравому стилі. Ось ще кілька показань до застосування м'якої зубної щітки:

  • Гіперчутливість зубної емалі.
  • Недавня процедура відбілювання або чищення зубного ряду від каменю.
  • Кровоточивість ясен і захворювання пародонту.
  • Цукровий діабет або проблеми зі згортанням крові.
  • Рухливість зубів.
  • Вузькі зубні проміжки або скрученість зубів.
  • Пожовкла емаль, на яку вплинуло регулярне вживання тютюну.
  • Схильність до швидкого утворення зубного нальоту.

Також купити м'яку зубну щітку рекомендують людям, що страждають від захворювань ясен. Завдяки м'якій щетині такий аксесуар не буде травмувати делікатні тканини. В результаті забезпечується не тільки надійне очищення зубів, але і ефективний захист ясен від пошкоджень щетиною.

Зубна щітка: м'яка або середня

Насправді зубна щітка софт - це особливий вид аксесуарів по догляду за порожниною рота. Їх використовують, якщо є проблеми зі здоров'ям або для чутливих дитячих зубів. В інших випадках логічно застосовувати звичайну щітку з щетиною середньої жорсткості. Вона акуратно впливає на ясна і зуби, дозволяє швидко і якісно очистити порожнину рота. М'яка щетина хоч і очищає зуби, але прилягає до емалі недостатньо щільно. Тому у здорової людини після такої чистки немає відчуття повної чистоти.

М'яка зубна щітка: плюси і мінуси

Перед придбанням варто зважити переваги і недоліки товару, щоб зробити дійсно правильний вибір. До плюсів м'яких щіток можна віднести якісну чистку, делікатний вплив на порожнину рота, можливість очищати брекети і інші зубні системи. Пружні і м'які щетини роблять з якісних матеріалів, які гігієнічні і безпечні для здоров'я. У більшості щіток ергономічний дизайн, зручна ручка, велика чистяча поверхня.

А що на рахунок мінусів? Головним недоліком виробів можна назвати високу вартість. Оскільки м'які щітки відносяться до особливої ​​категорії аксесуарів, ціна їх трохи вище, ніж у звичайних. Ще один момент, з яким стикається багато користувачів - недостатньо якісна чистка. Деякі щетини розташовуються таким чином, що в повному обсязі видаляють наліт. Це викликає дискомфорт, однак проблема вирішується шляхом підбору щітки з правильним розташуванням пучків ворсинок.

Купити м'яку зубну щітку онлайн

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете замовити будь-які види зубних щіток, включаючи вироби з м'якою щетиною. Є механічні та електричні моделі, спеціальні зубні щітки для дітей. У нашому каталозі зібрано широкий асортимент брендів, серед яких Ви побачите Colgate, Rocs, Curaprox, Aquafresh та інших відомих виробників. Якщо у Вас виникли складнощі з тим, як вибрати зубну щітку, зверніться за консультацією до менеджерів. Вони охоче підкажуть характеристики товарів і допоможуть підібрати кращу зубну щітку для Ваших цілей. Нагадуємо, що наша доставка діє не тільки по Києву, але і по всій Україні. Оригінальні м'які зубні щітки з доставкою в будь-яку точку країни.