Зубна паста від карієсу - купити Зубна паста у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (20)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Aquafresh, 125 мл, Зубна паста, Освіжаюча м'ята
Артикул: 29183
Aquafresh, 125 мл, Зубна паста, Освіжаюча м'ята Aquafresh, 125 мл, Зубна паста, Освіжаюча м'ята
Артикул: 29180
Lacalut Basic, 75 мл, Зубна паста
Артикул: 29194
Lacalut Fluor, 75 мл, Зубна паста, від карієсу
Артикул: 29202
Lacalut Multi-effect, 75 мл, Зубна паста, 5в1
Артикул: 29200
Lacalut, Anti-Caries, 75 мл, Зубна паста, від карієсу
Артикул: 41130
Sensodyne, 75мл, Зубна паста, Екстра свіжість
Артикул: 29208
Beauty Smile Caries Protection, 100 мл, Зубна паста, Захист від карієсу
Артикул: 84987
Colgate Triple Action, 50 мл, Комплексна зубна паста, Потрійна дія Colgate Triple Action, 50 мл, Комплексна зубна паста, Потрійна дія
Артикул: 90967
Curaprox Enzycal Zero, 75 мл, Зубна паста ферментна, 950 ppm
Артикул: 86685
Lacalut, 75 мл, Зубна паста, Extra Sensitive
Артикул: 58476

Зубна паста від карієсу у Нова пошта


Карієс - це досить неприємне захворювання ротової порожнини, яке може привести до серйозних наслідків. За своєю суттю карієс є процесом гниття, який руйнує тверді тканини зуба. Невилікуваний карієс призводить до таких ускладнень, як пульпіт, періодонтит, утворення кіст або гранульом, а в гіршому випадку - видалення зуба. Тому вкрай важливо вчасно лікувати карієс у дітей і дорослих. Причини карієсу досить різноманітні. Найчастіше виникає хвороба через характер харчування, особливості мікрофлори ротової порожнини та процесу слиновиділення. Надлишок простих вуглеводів, вживання подрібненої їжі викликає утворення нальоту, в якому розмножуються мікроорганізми, здатні зруйнувати тверді тканини зуба. Тому так важливо стежити не тільки за раціоном харчування, але і станом імунітету, якістю питної води і вживаних продуктів.

Зубна паста від карієсу і її особливості

Профілактика карієсу починається з малого. Важливо не тільки розібратися, як правильно чистити зуби, але і знайти ефективну пасту з протівокаріозною дією. Лікувально-профілактичні пасти мають певний склад, в якому містяться особливі речовини. Вони не тільки делікатно очищають тверді і м'які тканини ротової порожнини, але і відновлюють, а також зміцнюють зубну емаль. Найбільш ефективні зубні пасти від карієсу мають в складі:

  • Фторсвмісні компоненти. Ця речовина застосовується для боротьби з діяльністю бактерій. В оптимальної концентрації фтор, що входить до складу зубної пасти, зміцнює емаль і вбиває патогенну мікрофлору.
  • Кальційвмісні компоненти. Ці речовини збагачують емаль і зміцнюють її структуру. Найчастіше в зубній пасті такого типу міститься лактат, гліцерофосфат, пантотенат, а також біокальций (гідроксиапатит), який за будовою максимально наближений до природної структури зуба.

Одночасно з цим з зубних паст для лікування і профілактики карієсу спеціально прибирають деякі складові, в числі яких хлоргексидин, лаурилсульфат натрію, сахарин. Навіть барвники в складі здатні порушити кислотне середовище, сприяючи тим самим стрімкому розвитку захворювання.

Кращі зубні пасти від карієсу

Вибір лікувально-профілактичних паст сьогодні великий, тому покупці не відчувають дефіциту в подібних засобах. Питання інше: як вибрати зубну пасту від карієсу, яка точно допоможе впоратися з проблемою. Безумовно, радитися з цього приводу краще зі стоматологом, який підбере відповідний продукт з урахуванням медичної історії і стану зубів пацієнта. Але є перелік виробників, які так чи інакше зарекомендували себе в даному сегменті. Найчастіше покупці вибирають такі пасти від карієсу:

  • Посилена формула і подвійний зміст фториду забезпечує потужну профілактичну і лікувальну дію. Паста добре захищає ротову порожнину від розмноження бактерій, освіжає подих, зупиняє ріст осередків ураження зубної емалі.
  • Фторовмісна зубна паста з формулою потрійного захисту. Ефективно зміцнює зубну емаль, видаляє наліт, освіжає подих і надає лікувально-профілактичну дію на слизову оболонку пародонту.
  • Зубна паста італійського виробництва, яка в Європі зарекомендувала себе завдяки бездоганній якості і дієвості. Паста добре очищає ротову порожнину від нальоту і залишків їжі, перешкоджає розмноженню бактерій, захищає від карієсу. Паста Marvis не містить барвників або агресивних хімічних речовин, тому універсальна в застосуванні і підходить навіть для чутливих ясен.
  • Профілактична зубна паста з перевіреною дією. Містить ряд делікатних ферментів, які м'яко розчиняють зубний наліт і зменшують запальні процеси, що утворилися в пародонті або слизовій оболонці порожнини рота.

Також в списку лідерів знаходяться зубні пасти Blend-a-Med, Biomed, Splat, Colgate, Das Experten. Використовувати засоби рекомендується 2-3 рази на день в залежності від особливостей стану пародонту.

Купити зубну пасту від карієсу

Не завжди спеціалізовані зубні пасти продаються в звичайних магазинах. Покупцям доводиться витрачати чимало часу, щоб знайти потрібний продукт. Набагато простіше замовити зубну пасту онлайн на сайті АкваМаркет, адже в нашому каталозі є окрема сторінка, присвячена виключно зубним пастам з протівокаріозною дією. В наявності найкращі лікувально-профілактичні зубні пасти від топових брендів, які можна купити з доставкою по Києву та Україні. Зверніть увагу, що наш склад відвантажує продукцію навіть в умовах суворого локдауна. Товари доставляються в будь-яку точку країни, незалежно від місцезнаходження покупця.