Йоржики для зубів - купити Догляд за порожниною рота у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Lacalut Interdental M, Щітки інтердентальні, 5 шт. Lacalut Interdental M, Щітки інтердентальні, 5 шт.
Артикул: 29145
Lacalut Interdental S, Щітки інтердентальні, 5 шт. Lacalut Interdental S, Щітки інтердентальні, 5 шт.

на завтра
Артикул: 29144

Йоржики для зубів у Нова пошта


У сфері стоматології все частіше говорять про йоршики для зубів. Може здатися, що щітки інтердентальні - це модний тренд. Однак в реальності ситуація інакша. Міжзубна щітка є необхідним засобом гігієни порожнини рота. Особливо для тих, хто носить брекети або хоче гарненько очистити простір між зубами від залишків їжі.

Зубні йоршики: як і навіщо користуватися

Як говорилося вище, подібні аксесуари призначені для очищення проміжків між зубами, а також догляду за брекетами. Особливості конструкції виробів забезпечують зручність застосування. Міжзубна щітка складається з двох частин:

  • Перша - ручка. Вона може бути короткою або подовженою.
  • Друга - робоча частина. Вона складається з щетинок різних розмірів і рівня щільності.

Виробники стоматологічних аксесуарів пропонують купити зубні йоршики з різними характеристиками. Покупець сам вибирає розмір йоршиків для зубів, а також діаметр і жорсткість щетини. Оскільки щетину утримує тонкий дріт із пластиковим покриттям, під час чистки для зубів не виникає гальванічний ефект. Це забезпечує не тільки комфорт, але і якісний догляд за зубами без ризику пошкодження емалі. Щітки для міжзубних проміжків обов'язково потрібні людям, які:

  • Багато курять, п'ють каву і чорний чай.
  • Страждають від захворювань ясен.
  • Мають скупчений зубний ряд.
  • Носять брекети або зубні протези.

Для інших щітки інтердентальні не обов'язковий, але рекомендований засіб гігієни порожнини рота. Навіть якщо Ваші зуби знаходяться в ідеальному стані, Ви не носите брекети або не страждаєте захворюваннями ясен, йоржик знадобиться для щоденних процедур. Справа в тому, що звичайна щітка очищає тільки частину щік, язик і зовнішню поверхню зубів. Очистити міжзубні проміжки нею важко. Але їжа, залишки напоїв, які осідають між зубами, провокують виникнення карієсу і інших стоматологічних захворювань. Розмір йоршиків для зубів оптимальний для того, щоб проникнути на потрібну глибину і прибрати залишки їжі, наліт між зубами. Тому подібна чистка є профілактикою серйозних стоматологічних проблем.

Зубні йоршики і їх переваги

У порівнянні з іншими додатковими засобами гігієни щітки інтердентальні мають масу плюсів. Зубочистки, флоси, суперфлосси вельми зручні, але необережне застосування може призвести до травматизму зубів або ясен. При використанні йоршиків такого не станеться. Ще один важливий момент - універсальність застосування. Почистити зуби зручно в кафе, їдальні або в подорожі. Компактні розміри, ергономічна упаковка спрощує процес транспортування. Ви можете взяти щітку з собою, поклавши футляр в сумочку або рюкзак. Або зберігати упаковку на робочому місці, щоб після обіду почистити міжзубний простір.

Як вибрати додатковий догляд за зубами

Йоршики для чищення імплантатів або скупченого зубного ряду потрібно підбирати грамотно. Так, варто звернути увагу на розміри щетини. Йоржики з короткими волосками кращі для чищення протезів, коронок або великих проміжків між здоровими зубами. А ось щітки з довгою щетиною будуть зручні для догляду за деформованими зубами, брекетами або незначних відстаней між здоровими зубами. Вибирають додатковий догляд так само, як і основний. Вивчіть інформацію про виробника, врахуйте жорсткість щетини і матеріал, з якого вона виготовлена. Зверніть увагу на упаковку. У деяких ситуаціях йоршики для зубів у футлярі будуть комфортнішими, ніж поштучні вироби.

В даному розділі сайту АкваМаркет Ви можете купити з доставкою йоршики для зубів, що відповідають високим стандартам якості і безпеки. Продукція, запропонована в каталозі, пройшла обов'язкову сертифікацію по ГОСТ. В наявності міжзубні щітки:

  • дугоподібні, конусоподібні, спиралеподібні, циліндричні.
  • однопучкові і многопучкові.
  • одноразові і багаторазові.
  • м'які і більш жорсткі (кілька рівнів щільності щетини).

Доставка продукції здійснюється по Києву і Україні. А наші менеджери цілодобово на зв'язку, щоб розповісти про особливості товару і допомогти з вибором. Співпрацюємо з оптовими замовниками, пропонуючи вигідні ціни на догляд за зубами.