Натуральне мило - купити Мило для рук у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Натуральне мило у Нова пошта


В останні роки еко товари стали модним трендом. Все більше українців замислюється про придбання натуральної косметики і побутової хімії. Не стало винятком і мило, яким ми користуємося щодня. Раніше знайти в продажу натуральне мило було досить важко, але сьогодні його можна замовити онлайн на сайті АкваМаркет. Підвищений попит на органічну побутову хімію зумовив зростання кількості виробників, що випускають подібну продукцію. Тому на нашому сайті Ви можете купити натуральне мило ЯКА, Selesta і інших популярних брендів.

Чим натуральне мило відрізняється від звичайного

Секрет популярності органічної продукції полягає в одному аспекті - склад. Мило натуральне не містить компоненти штучного або синтетичного походження. В якості основних складових тут використані рослинні олії: кокосова, мигдальна, оливкова. Часто виробники комбінують декілька масел, щоб надати продукції додаткові властивості. Так, певні компоненти мила надають поживну, пом'якшуючу, захисну дію. Тому склад безпосередньо визначає властивості і особливості застосування натурального мила. Також до складу натурального мила входять такі компоненти:

  • Органічні жири.
  • Екстракти рослин і трав.
  • Вітаміни.
  • Ефірні масла.
  • Висушені трави, бутони, квіти.
  • Косметична глина, какао-боби, кава, шоколад.

Варто відзначити, що деякі види натурального мила вважаються ефективним антисептиком. Наприклад, дігтярне мило має бактерицидні властивості, тому підійде для дезінфекції рук і шкіри в умовах пандемії коронавируса.

Мило ручної роботи та його застосування

Органічна продукція з натуральним складом володіє делікатною дією. Їй притаманний приємний аромат і ряд корисних властивостей. Тому Ви легко підберете натуральне мило для тіла або для лиця з необхідною дією. Деякі види мила відлущують шкіру, діючи як натуральний скраб. Для цього до складу додають вівсяні пластівці, подрібнені виноградні кісточки, фруктові кислоти. Натуральне мило широко застосовується в косметології, оскільки підходить для чутливої ​​і схильної до алергії шкіри.

Види натурального мила

Тут покупцям є з чого вибрати, оскільки асортимент продукції великий і різноманітний. Натуральне мило випускається в двох формах - тверде або рідке. Вони мають однакову дію. Тверде мило натуральне часто доповнюють люфой або висушеними квітами, перетворюючи брусочек в справжній витвір мистецтва. Такі виробники, як ЯКА, пропонують замовити рідке мило, додавши всередину флакона справжні оливки, квіти або ягоди.

Різниться натуральне мило за властивостями. Є бактерицидне, поживне, зволожуюче, дитяче, господарське. Також випускаються продукти для догляду за шкірою обличчя або тіла, для чутливої ​​шкіри. Ви легко підберете відповідний продукт, незалежно від уподобань і фінансових можливостей.

А ще натуральне мило Selesta - це оригінальний подарунок. У магазині АкваМаркет є не тільки окремі види продукції, але і стильні подарункові набори, в які включені різні види мила. Ви можете замовити натуральне мило цілодобово, скориставшись кошиком сайту або зателефонувавши в коллцентр 8877. Доставка товару здійснюється по Києву, області та Україні. Навіть в умовах карантину своєчасно відправляємо покупки в будь-яку точку країни.