Дитяче мило - купити Мило для рук у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (24)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Dr. Sante Baby, 300 мл, Рідке мило, Дитяче, 0 + Dr. Sante Baby, 300 мл, Рідке мило, Дитяче, 0 +
Артикул: 17245
Frosch, 300 мл, Фрош, Мило рідке, дитяче, з дозатором Frosch, 300 мл, Фрош, Мило рідке, дитяче, з дозатором
Артикул: 52409
Frosch, 500 мл, Фрош, Мило рідке, дитяче
Артикул: 52408
Grand Шарм, 70 г, Дитяче мило, турбота з перших днів Grand Шарм, 70 г, Дитяче мило, турбота з перших днів
Артикул: 86007
SapoNello, 300 мл, Мило дитяче рідке, Солодка Вата
Артикул: 29953
Teo bebe, 75 г, Крем-мило дитяче, з екстрактом алое, 0+
Артикул: 71691
Шик, 5 шт. по 70 г, Мило тверде дитяче, з кремом
Артикул: 12532
HiPP Babysanft, 250мл, Пінка для вмивання та миття рук, дитяча

на завтра
Артикул: 86296
Johnson's Baby, 90 г, Мило дитяче з молоком

на завтра
Артикул: 86325
Bubchen, 125 г, Дитяче мило з народження
Артикул: 20217

Дитяче мило у Нова пошта


Дитяче мило - окрема категорія косметичних засобів, призначених для самих маленьких користувачів. Ця продукція адаптована під потреби малюків, тому забезпечує дбайливе очищення шкіри і комплексний догляд.

Дитяча гігієна і її особливості

При виборі косметики варто пам'ятати, що дитяча шкіра набагато тонша і чутливіша, ніж шкіра дорослих. Отже, її легше травмувати, якщо неправильно підібрати догляд. Ще один нюанс, про який варто пам'ятати - організм на стадії росту складніше пручається зовнішнім впливам. Слабкий місцевий імунітет ускладнює природні процеси. Шкіра дитини більш сприйнятлива до дії агресивних компонентів і активно реагує на алергічні речовини. Тому дитяча косметика володіє більш щадною дією, оскільки у неї гіпоалергенний склад.

Чим відрізняється від звичайного мила

Є ще кілька критеріїв, за якими можна розпізнати продукцію для самих маленьких. Мило для дітей не містить барвників та ароматизаторів. Це означає, що воно безбарвне або біле, а також у нього нейтральний аромат. Обов'язкова умова, якоій відповідає якісна і сертифікована дитяча косметика - знижений рівень кислотності. Якщо у дорослого мила pH досягає 10 одиниць, то у дитячій продукції він знаходиться на рівні 7-8. Також в складі немає лаурилсульфату натрію та інших агресивних поверхнево-активних речовин. Їх замінюють більш натуральними інгредієнтами.

Мило для дітей: вивчаємо етикетку

Нерідко виробники доповнюють формулу компонентами з лікувально-профілактичною дією, щоб дитяче мило допомагало справлятися з проблемами дерми. Натуральні екстракти, ефірні масла і вітаміни приносять тілу додаткову користь. Так, дитяче мило Бюбхен з ромашкою має протизапальну дію, сприяє швидкому загоєнню ранок. Бактерицидне мило очищає дерму від бактерій і потенційно небезпечних мікроорганізмів. Дитяче мило Невська Косметика з чередою допомагає позбутися від діатезу. А косметика з лавандою розслабляє і налаштовує на спокійний сон. Головне знати, як правильно підібрати мило дитяче, щоб впоратися з тим чи іншим завданням.

Резюмуючи вищесказане, можна скласти перелік критеріїв, на які варто звертати увагу перед покупкою:

  • Склад. Чим більше натуральних компонентів, тим краще. Дитяче мило не повинно містити барвники, ароматизатори та синтетичні кислоти.
  • Аромат. В ідеалі нейтральний, ніжний, ненав'язливий.
  • Рівень кислотності в межах 7-8 одиниць.
  • Термін придатності не більше 1,5 років.

Також уважно вивчайте перелік інгредієнтів і звертайте увагу на їх розташування в складі. Згідно з правилами маркування, компоненти розміщують у списку по рівню концентрації. Отже, речовини, яких більше, знаходяться на початку списку. Гарне дитяче мило має складатися з натуральних і рослинних компонентів, які будуть вказані вгорі переліку інгредієнтів. Якщо ж ці речовини знаходяться в кінці списку, їх зміст в косметиці мінімальний.

Тверде або рідке

Не потрібно нагадувати про те, що мило для дітей, як і будь-яке інше випускається в твердій або рідкій формі. Цілком логічно, що у батьків виникає питання - яке дитяче мило краще: тверде або рідке. Однозначної думки тут немає, але розібратися в темі варто.

На користь кускового мила каже його натуральний склад. Особливості виробництва дозволяють використовувати менше консервантів і добавок, які необхідні для виготовлення рідкої форми. Це означає, що тверде мило для дітей максимально безпечне і підходить навіть для алергіків. У ньому міститься більше натуральних олій для насичення дерми, тому косметика м'якша до шкіри.

Дитяче рідке мило працює більш агресивно, однак якщо виробник збалансував склад, то в ньому присутня достатня кількість поживних компонентів. Відмінністю рідкої форми є висока концентрація рослинних екстрактів, які не можна додати в кускове мило у зв’язку особливостей виробничого процесу. В іншому обидва продукти мають ідентичними властивостями.

Основні види дитячого мила

Дитяча косметика класифікується за кількома ознаками. Перший - це вікова категорія. Шкіра малюків змінюється в процесі росту. Тому кожному етапу дорослішання варто приділяти особливу увагу. Купання дітей з перших днів життя варто проводити за допомогою ніжних мильних пінок. Коли дитині виповнився рік, можна купити дитяче мило, призначене для малюків від 1 до 3 років. У складі такої косметики присутнє більше абразивних частинок і поверхнево-активних речовин. Після трьох років можна використовувати рідке і тверде мило дитяче. Але уважно читайте склад і вибирайте продукти з відповідним маркуванням.

Як говорилося вище, є рідка і тверда форма мила, а ще крем-мило, яке відрізняється більш м'якою текстурою. У ньому присутнє більше поживних і зволожуючих компонентів. Окремо варто згадати антибактеріальне дитяче мило, яке діє як місцевий антибіотик і видаляє шкідливі організми з поверхні шкіри. Використовувати його потрібно тільки в разі потреби, але не щодня.

В даному розділі магазина АкваМаркет Ви можете купити з доставкою дитяче мило Вухатий нянь, Бюбхен, Невська Косметика та інших відомих брендів. Ми пропонуємо тільки сертифіковану продукцію, рекомендовану педіатрами. В онлайн-каталозі Ви можете підібрати дитяче мило для прання або купання, абсолютно безпечне для здоров'я малюка. При оптовому замовленні діє система знижок. Доставка по Києву і Україні здійснюється в максимально стислі терміни. Купуйте дитячу косметику онлайн і отримуйте якісний товар з доставкою додому або в офіс.