Порошок для посудомийних машин - купити Машинна мийка у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (8)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Claro, 900 г, Порошок для посудомийних машин, без хлору і фосфатів

на завтра
Артикул: 65783

Порошок для посудомийних машин у Нова пошта


Всього кілька років тому машинне миття посуду здавалася чимось недосяжним, але вже сьогодні посудомийна машина зустрічається у багатьох квартирах. Теоретично пристрій може мити посуд навіть без застосування якоїсь хімії, але саме порошки видаляють бруд з чашок, тарілок і каструль. Від якості миючого засобу залежить як ефективність миття, так і термін служби посудомийки. Адже до складу побутової хімії додатково входять компоненти для пом'якшення води і профілактики утворення осаду на робочих вузлах пристрою.

Принцип дії

Працює побутова хімія досить просто. Перед запуском пристрою потрібно засипати певну кількість речовини у відповідний відсік. Далі завантажте посуд і включіть програму. Після включення в посудомийку під тиском надходить вода, тим самим розчиняючи порошок. Мильний розчин стікає в основне відділення, огортаючи поверхню посуду. В процесі роботи миюча речовина поступово змивається вниз, проходить через слив і потрапляє в каналізацію.

Що входить до складу

Порошок для посудомийних машин складається з різних компонентів. Чим кращим і збалансованішим склад, тим ефективніше буде чистка посуду. У числі найпоширеніших компонентів варто відзначити:

  • Поверхнево активні речовини. Відповідають безпосередньо за розщеплення жирів, білка та інших забруднень.
  • Цитрат натрію. Надає бактерицидну дію.
  • Сода або оцтова кислота. Сприяють пом'якшенню води, що особливо важливо для певних регіонів України.
  • Полікарбонат натрію. Має відбілюючу і антисептичну дію.
  • Субтилизина. Розщеплює білкові сполуки.
  • Фосфати. Надають пом'якшувальну дію і покращують властивості порошку.
  • Ізооктілглюкозід. Компонент рослинного походження, який виступає в якості ополіскувача.

Останнім часом зростає попит на безфосфатний порошок для посудомийних машин, який виробляється на базі цеолітів. Така побутова хімія більш щадна як для здоров'я людини, так і для навколишнього середовища.

Чим замінити порошок для посудомийних машин

Деякі споживачі помилково вважають, що альтернативу фабричній хімії можна зробити своїми руками. У теорії ми готуємо порошок з якісних компонентів і повинні отримати хороший результат. На ділі все інакше. Щоб посудомийна машина бездоганно виконувала свої обов'язки потрібно чітко розуміти, скільки порошку використовувати для тієї чи іншої програми. З фабричними продуктами все просто. Застосування чітко розписано на упаковці, включаючи оптимальне дозування для завантаження в апарат. А ось обчислити норми для саморобного засобу буде складно. У процесі можна істотно пошкодити пристрій, забивши шланги або пошкодивши ущільнювачі занадто агресивними компонентами.

Продукція Фініш, Сомат, Содасан не дарма отримала таке широке поширення. Мова не тільки про якість складу і збалансовану формулу, але і про безпеку хімії для побутової техніки. Саме тому, коли в черговий раз Вам прийде в голову ідея зробити порошок для ПММ своїми руками, ретельно зважте свої шанси на успіх і подумайте, чи готові Ви ризикнути технікою заради подібного експерименту.

Заглянувши в наш магазин, Ви можете купити з доставкою порошок для посудомийки за оптимальною вартістю. Ми працюємо безпосередньо з виробниками, що дозволяє підтримувати низькі ціни. Дійсно якісні порошки від провідних виробників Ви знайдете в цьому розділі магазина АкваМаркет. Замовити онлайн з каталогу Ви можете цілодобово, вибравши оптимальний спосіб оплати і доставки. Порошок для ПММ від виробника в наявності, гарантія якості і знижки для оптових клієнтів.

Порошок або таблетки

Сипучі суміші і щільні таблетки часто порівнюють з властивостями. Який варіант кращий? Тут немає однозначної відповіді, оскільки все індивідуально. Дійсно якісний порошок добре видаляє забруднення, швидко розчиняється в воді і легко вимивається з машинки. Однак для підвищення ефективності потрібно використовувати сіль і ополіскувач. Таблетовані засоби вже містять всі необхідні компоненти. З плюсів також варто відзначити індивідуальну упаковку і чітке дозування. Але є і мінуси. Таблетки Finish коштують дорожче, їх неможливо зламати або поділити, якщо є необхідність використовувати менше побутової хімії. Крім того, не всі таблетки однаково добре розчиняються у воді. Зверніть увагу, що відсік для таблеток є тільки в нових моделях ПММ. А ось порошки більш універсальні і підходять для будь-яких типів посудомийних машин.