Рукавички - купити Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (36)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Mercator Hybryd+, 100 шт., Розмір L, Рукавички вінілові, нестерильні, неопудрені, сині
Артикул: 90940
Mercator Medical Nitrylex Classic, 100 шт., Розмір S, Рукавички нітрилові, неопудрені, рожеві Mercator Medical Nitrylex Classic, 100 шт., Розмір S, Рукавички нітрилові, неопудрені, рожеві
Артикул: 75750
Мелочи Жизни, 10 шт., Розмір М, Рукавички нітрилові, міцні, в асортименті Мелочи Жизни, 10 шт., Розмір М, Рукавички нітрилові, міцні, в асортименті
Артикул: 8250

Рукавички у Нова пошта


Коробка латексних рукавичок 100 шт сьогодні знайдеться практично в кожному будинку, хоча спочатку аксесуари були призначені для медичних цілей. Без латексних рукавичок не обійтися на огляді, під час процедур або хірургічних операцій. Міцні гумові рукавички медичні володіють особливими властивостями, оскільки до них пред'являються високі вимоги. Сині опудрені медичні рукавички підвищеної міцності володіють еластичністю, тому їх зручно одягати на руки. При цьому латексна гумова рукавичка надійно захищає від вірусів та інфекцій. Оскільки купити рукавички нітрилові оптом від виробника зараз не складно, вироби набули широкого поширення не тільки в медичній галузі. Щільні рукавички з покриттям пудри або непудровані перетворилися в корисні господарські аксесуари. Чорні рукавички Фрекен Бок нітрилові можна часто побачити в ресторанах швидкого харчування міста Київ, Харків, Одеса. Купити гумові рукавички оптом прагнуть не тільки для поліклінік або лікарень. Нестерильні одноразові латексні і акрилові рукавички підвищеної міцності використовують кухарі під час приготування їжі, щоб мінімізувати прямий контакт з продуктами. Оптом купити нітрилові рукавички можна для косметологічного салону, манікюрного або масажного кабінету, точки продажу їжі на винос. Та й в побуті кольорові рукавички з латексним, нітриловим покриттям цілком згодяться для кухні або щоб виконати інші робочі процеси.

Рукавички нітрилові оптом в Україні

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує з доставкою купити в Україні рукавички латексні, нітрилові за ціною виробника. В наявності припудрені і непудровані, стерильні і нестерильні щільні гумові, нітрилові рукавички в будь-якій кількості. Якщо Вам потрібно замовити в Києві рукавички нітрилові 200 шт, 100 шт від ТМ Фрекен Бок, Medicom, зверніть увагу на опт. У цьому випадку кожна коробка обійдеться максимально вигідно, що дозволить Вам купити в Дніпрі нітрилові рукавички 200 шт в запас в необхідній кількості без зайвих витрат. Асортимент магазину - це щільні нітрилові рукавички на будь-який смак. Велика колірна гамма, різноманіття форматів упаковки дозволяє купити в Одесі латексні рукавички для огляду в профільних медичних установах або застосування в побуті. Повна лінійка розмірів, починаючи від рукавичок нітрилових XS і закінчуючи перчатками латексними XL. Завдяки доступним цінам Ви можете вигідно купити рукавички господарські латексні оптом з доставкою в Дніпро, Київ або інше місто. Охоплення нашої доставки - вся Україна. Роздрібним клієнтам також допоможемо недорого купити медичні латексні рукавички одноразові з покриттям пудри або без нього. Розмір XS, S, M, L, XL можна купити в кількості від однієї пари.

Рукавички гумові чорні. Особливості та види

Нітрилові рукавички можуть бути оглядові та хірургічні. Перші поділяються на стерильні і нестерильні. З метою захисту від інфікування потрібно купити рукавички латексні 100 шт стерильні. В інших випадках, коли ризику інфекції немає, можна застосовувати нестерильні рукавички нітрилові Medicom.

Рукавички латексні без пудри більш популярні, але вінілові, нітрилові вироби не поступаються їм в якості. Кожен матеріал має свої особливості, тому рукавички акрилові, латексні з покриттям застосовуються в тих чи інших умовах.

Розміри рукавичок відповідають стандартній сітці: ХS (найменші), S (маленькі), М (середні), L (великі) і XL (дуже великі). Нехтувати цим показником не варто, оскільки від нього безпосередньо залежить комфорт і безпека використання виробів. Невідповідна рукавичка нітрилова S передавить руку, а надмірно велика опудрена рукавичка нітрилова L не захистить від впливу зовнішніх факторів. Рукавичка нітрилова розміру М здається універсальною, але краще все-таки орієнтуватися на лінійку розмірів виробника. Підбирайте розмір рукавичок коректно, щоб купити рукавички нітрилові М чорні Медіком, які точно Вам підходять.

Рукавички робочі нітрилові також можуть припудрювати і не покривати пудрою. Як присипки використовують модифікований кукурудзяний крохмаль, відомий своїми гіпоалергенними властивостями. Рукавички нітрилові непудровані доступніші за ціною, а припудрені рукавички латексні обійдуться трохи дорожче. Ми допоможемо Вам купити латексні опудрені рукавички потрібного розміру.

Де використовують медичні рукавички

Спочатку купити в Україні рукавички нітрилові оптом намагалися власники медичних і косметологічних установ, оскільки опудрені нітрилові рукавички використовували для огляду пацієнтів та виконання інших медичних маніпуляцій. Зараз купити в Одесі нітрилові рукавички можна не тільки для використання в медичній сфері. Рукавички латексні Фрекен Бок випускаються в різних модифікаціях, що дозволяє використовувати їх в таких областях діяльності:

  • Лабораторні дослідження медичного характеру. Чорні нітрилові рукавички Медиком використовують для створення нових препаратів, косметичних продуктів і роботи з реагентами.
  • Харчове виробництво. Стануть в нагоді латексні рукавички на кухні, в сфері роздачі і продажу їжі на винос. А ще купити чорні латексні рукавички в Києві можна для того, щоб гостям ресторану було простіше їсти бургери, крила-фрі, морепродукти.
  • Клінінгові процеси. Міцна нітрилова рукавичка надійно захищає руки від впливу побутової хімії.
  • Виробництво косметичних засобів. Рукавички латексні нестерильні застосовують в ході виготовлення мила, шампуню, крему та інших продуктів.
  • Сфера послуг. У період пандемії коронавируса в Харкові купити рукавички латексні довелося кожному підприємству сфери послуг.
  • Ветеринарна допомога. Рукавички латексні 100 штук завжди знайдуться в кабінеті або оглядовій ветеринарної клініки.
  • Індустрія краси. Майстри манікюру, педикюру, масажисти і перукарі замовляють кольорові латексні рукавички оптом, щоб забезпечити гігієнічність виконання процедур.

Чому варто купити рукавички латексні непудровані для дома

Чорні латексні рукавички знадобляться Вам вдома, якщо потрібно виконати будь-які «брудні» роботи. Синій, білий, чорний акрил і нітрил надійно захищає шкіру від зовнішніх впливів. Тому сині латексні рукавички допоможуть зробити прибирання або помити посуд, зберігши шкіру рук чистою і ніжною. Купити в Києві нітрилові рукавички одноразові можна для того, щоб чистити сантехніку, мити автомобіль, займатися генеральним прибиранням. Одноразові латексні рукавички знадобляться для чищення котячого лотка. Рукавички латексні підвищеної міцності оптом краще замовити шанувальникам садово-городніх робіт. Нітриловим і латексним рукавичкам властива висока міцність, але в той же час еластичність. Сучасний гумовий матеріал витримує натяг, легко надівається на руку і знімається з неї.

Де вигідно купити рукавички нітрилові чорні

На сайті АкваМаркет Ви можете купити рукавички гумові сині, чорні, білі і кольорові, підібравши потрібний розмір і кількість одиниць в упаковці. Рукавички нітрилові 100 шт, 200 шт з доставкою в будь-яку точку країни. Допомагаємо вибрати і купити нітрилові рукавички в Харкові онлайн в цілодобовому режимі. Працюємо швидко і злагоджено, щоб вчасно доставляти Ваші покупки.