Маски - купити Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Маска захисна, тришарова, чорна, 50 шт., Китай Маска захисна, тришарова, чорна, 50 шт., Китай Маска захисна, тришарова, чорна, 50 шт., Китай
Артикул: 70216

Маски у Нова пошта


Медичні маски відносяться до засобів захисту бар'єрного типу. Головною функцією таких виробів є затримка вологи, що утворюється при чханні, кашлі. Краплі вологи можуть містити збудники різних захворювань, в тому числі коронавірус або ГРВІ. Шари маски з'єднуються таким чином, щоб утримувати велику частину слини людини, яка кашляє або чхає. Отже, людина, яка носить засіб індивідуального захисту, менш небезпечна для оточуючих.

Від чого захищає маска? Якісне ЗІЗ перешкоджає проникненню вірусу в верхні дихальні шляхи і одночасно з цим служить бар'єром між носієм вірусу і навколишнім простором.

Сьогодні купити маску медичну в Києві змушені не тільки працівники медичної сфери, а й інші люди, оскільки пандемія коронавируса зобов'язує нас використовувати засоби індивідуального захисту при відвідуванні публічних місць, громадського транспорту.

Купити маски від коронавируса

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав величезний асортимент засобів індивідуального захисту для своїх покупців. В наявності маски захисні одноразові і багаторазові, виготовлені з різних матеріалів. Ви можете підібрати розмір, колір масок, з огляду на особливості їх подальшої експлуатації. Велика палітра відтінків дозволяє знайти рішення в рамках корпоративної символіки, щоб засоби індивідуального захисту гармоніювали за стилістикою з уніформою співробітників.

Для пошиття медичних масок використовують натуральні матеріали, а також трикотажне полотно, спанбонд, волокноутворюючі полімери: поліестер, поліамід. У кожного матеріалу є свої переваги, які забезпечують комфорт користувача. Незалежно від обраного матеріалу, все маски захисні оберігають людину від мимовільного торкання носа або рота, а також фільтрують до 99% дрібних частинок і затримують біологічні рідини. У нашому магазині Ви можете купити захисну маску для обличчя красиву, модну, комфортну і надійну. Зверніть увагу, що при замовленні оптом вартість засобів індивідуального захисту істотно знижується. АкваМаркет пропонує купити з доставкою захисні маски, які:

  • Використовуються для зниження ризику поширення інфекції, особливо при пандемії і епідеміях. Ви можете купити медичну маску в Києві, ефективність якої становить не менше 95%. Вона захищає від COVID-19, пневмонії, грипу та інших захворювань, що передаються повітряно-крапельним шляхом.
  • Допомагають алергікам подолати період цвітіння рослин. Захисні маски прекрасно фільтрують пилок та інші частинки, що знаходяться в повітрі, не дозволяючи алергену потрапляти в верхні дихальні шляхи.
  • Пройшли обов'язковий контроль якості і відповідають ГОСТ.
  • Володіють відмінною повітропроникністю. Усередині вироба не створюється парниковий ефект, який приносить користувачеві дискомфорт.
  • Не тиснуть і не натирають при тривалому носінні.
  • Не деформуються після неодноразового прання (багаторазові засоби індивідуального захисту).

Купити захисні маски можна в Києві, Харкові, Одесі та інших містах України. Доставка здійснюється не тільки в обласні центри, а й у віддалені населені пункти.

Чим відрізняється медична маска від багаторазової

Оскільки в продажу представлені різноманітні засоби індивідуального захисту, деякі покупці губляться в асортименті. Як зрозуміти, чим відрізняються вироби і якого типу ЗІЗ віддати перевагу.

Маски захисні можуть бути медичними (одноразовими) і багаторазовими. Останні не відносяться до медичних виробів. Але вони не поступаються одноразовим за захисними властивостями. Медичні маски не підлягають повторному використанню, оскільки це не гігієнічно. Крім того, випрати, просушити і пропрасувати десятки, сотні медичних масок в лікарні або клініці практично неможливо. Тому тут використовуються стерильні одноразові засоби індивідуального захисту, які відразу викидають після застосування.

Багаторазові маски можна прати і прасувати для повторного використання. Вони виготовлені з більш щільних матеріалів, які зберігають форму і міцність після інтенсивних механічних впливів. Крім того, багаторазові вироби більш варіативні по дизайну, тоді як одноразові маски випускають в одному стилістичному оформленні згідно з діючими нормативами.

Як правильно носити маску

Щоб виріб захищав, а не шкодив, його потрібно правильно одягати. Перед цим ретельно вимийте руки з милом або обробіть їх антисептиком. Потім дістаньте чисту маску, тримаючи її за гумки, і розташуйте паралельно особі. Якщо матеріал кольоровий, то білу сторону завжди повертають всередину, до лиця. Складки обов'язково розправляють. Правильно надіті захисні маски щільно закривають підборіддя, ніс і рот. Тканина добре прилягає до перенісся.

Як часто міняти маску

Після двох-трьох годин використання ЗІЗ обов'язково потрібно міняти. Багаторазові вироби перуть, сушать і пропрасовують для повторного використання. Одноразові маски для обличчя підлягають утилізації.