Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) - купити Аптечка у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (94)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Supermash, Септ Плюс, 160 мл, Гігієнічний засіб з дезінфікуючим ефектом
Supermash, Септ Плюс, 160 мл, Гігієнічний засіб з дезінфікуючим ефектом
22500
Вжити до 30.03.2024
Артикул: 59873
Промтус, 100 шт., бахіли, сині Промтус, 100 шт., бахіли, сині Промтус, 100 шт., бахіли, сині
Артикул: 5270
Safeguard, 225 мл, Рідке мило, Антибактеріальне, Алое
Артикул: 11246
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Oleo, 1000 мл, Рідке мило, Ромашка, косметичне
Артикул: 59785
Oleo, 500 мл, Рідке мило, Ромашка, антибактеріальне
Артикул: 59790

Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у Нова пошта


У зв'язку зі стрімким поширенням коронавируса з Китаю люди шукають засоби індивідуального захисту, які допоможуть захиститися від зараження. І якщо спочатку цим питанням цікавилися лише індивідуально, то сьогодні в умовах ризику пандемії необхідність використання ЗІЗ розглядають на підприємствах і в організаціях, діяльність яких не пов'язана з наданням медичних послуг.

Різке збільшення попиту на засоби захисту від вірусів обумовлює нестачу виробів. Але не у випадку, якщо Ви звернулися в інтернет-магазин АкваМаркет. Ми подбали про те, щоб забезпечити клієнтів необхідними товарами в потрібному обсязі. Ви можете купити з доставкою маски медичні, шапочки, респіратори, розраховані на тривале або одноразове застосування. Всі засоби відповідають санітарним нормам і європейським стандартам виробництва. У нашому магазині Ви можете вигідно замовити продукцію для себе, родичів або працівників компанії. Екіпірування й аксесуари відповідають новим нормам техніки безпеки, забезпечують стерильність і захист від вірусів. Особливості запропонованої продукції:

  • Бездоганна якість і відповідність європейським стандартам.
  • Зносостійкість, тривалий термін експлуатації (для виробів, призначених для багаторазового використання).
  • Надійний захист органів дихання, зору, шкірних покривів.
  • Доступна ціна, яка змінюється в меншу сторону при оптовому замовленні товару.

Захистити персонал від різноманітних зовнішніх чинників - важливе завдання для власників бізнесу. Саме тому ми пропонуємо вигідні умови придбання необхідних аксесуарів в будь-якій кількості, від однієї штуки до великих партій.

Види засобів індивідуального захисту

Класифікація засобів здійснюється за спрямованістю на захист тієї чи іншої частини тіла. Це можуть бути засоби індивідуального захисту органів дихання, голови, шкіри, слуху, особи і т.д. В умовах ризику пандемії коронавируса користуються найбільшим попитом викликають ЗІЗ органів дихання. До цієї групи відносяться:

  • Маски медичні.
  • Респіратори.
  • Саморятувальники.

Перші два засоби запобігають контакт із зараженим повітрям. Завдяки ізоляції органів дихання від шкідливої ​​зовнішнього середовища забезпечується захист від зараження вірусом. Саморятівники застосовують в екстрених ситуаціях, якщо трапився викид токсичних речовин і т.д.

Для захисту голови і тіла використовуються такі ЗІЗ:

  • Одноразові халати.
  • Шапочки.
  • Бахіли.
  • Нарукавники.
  • Рукавички.

Вибір на користь того чи іншого виробу роблять з урахуванням ступеня захисту, яку необхідно забезпечити. Наприклад, бахіли і халат відвідувача - найпростіший спосіб забезпечити гігієнічність і чистоту приміщення з великою прохідністю людей. Медична шапочка також використовується в подібних цілях. А ось міцний хірургічний халат гарантує повну стерильність і високу ступінь захисту.

Вибираємо засоби індивідуального захисту

Питання забезпечення персоналу та відвідувачів якісними ЗІЗ сьогодні стоїть в пріоритеті у керівників компаній. До подібним товарам пред'являються суворі технічні та якісні вимоги. Нарукавники, маски медичні, халати одноразові повинні відповідати європейським стандартам, щоб забезпечувати захист людини від різноманітних факторів впливу: хімічних, температурних, біологічних і т.д.

Як вибрати ЗІЗ, щоб не розчаруватися в споживчіх властивостях. В першу чергу, варто звертати увагу на сертифікацію країни-виробника. Якісні засоби захисту завжди мають відповідні документи. Також варто враховувати особливості застосування і підбирати ті види виробів, які будуть забезпечувати специфічний рівень безпеки.

Якість понад усе

У нашому магазині Ви можете купити з доставкою засоби індивідуального захисту органів дихання, шкіри, тіла. Завдяки тому, що замовити товари можна в режимі онлайн, Ви економите свій час і ресурси. Замовлення буде доставлений в пункт призначення нашою кур'єрською службою або обраної транспортною компанією. Переваги нашої продукції:

  • Універсальність. Халати хірургічні, шапочки, рукавички, маски знадобляться у виробничій, медичної, будівельної галузі. Але також вони можуть використовуватися для індивідуального захисту в місцях великого скупчення людей. Наприклад, Ви можете купити маски медичні для співробітників підприємства або для особистих цілей.
  • Широкий асортимент. В наявності широкий діапазон варіантів, призначених для комплексного або локального захисту.
  • Першокласна якість. Вироби відповідають всім нормативним вимогам і стандартам.
  • Функціональність. Продукція ефективно справляється з поставленими завданнями, забезпечуючи високий ступінь захисту від вірусів і інших чинників впливу.

Перелік засобів індивідуального захисту досить великий. На великих підприємствах відповідальність за закупівлю подібних товарів лежить на відповідних структурних відділах. Однак вони є не скрізь. З причини відсутності компетентного персоналу виникає необхідність в отриманні допомоги. Знаючи специфіку використання ЗІЗ, менеджери магазину АкваМаркет нададуть інформативну консультацію, розкажуть споживчі та захисні властивості того чи іншого товару, підберуть необхідні товари з урахуванням Ваших потреб. АкваМаркет готовий комплексно забезпечити засобами індивідуального захисту підприємства та організації, а також пропонує приватним клієнтам купити необхідні товари за доступними цінами.