Нейтралізатор запаху - купити Освіжувачі повітря у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
HG, 500 мл, Знищувач запахів, універсальний
Артикул: 68825
HG, 500 мл, Освіжувач для матраців
Артикул: 63050

Нейтралізатор запаху у Нова пошта


Нейтралізатор запахів - це спеціальна речовина, за допомогою якої можна змінювати аромат простору. Не завжди навіть в самих чистих квартирах витає приємний запах. Звичка палити, недостатня гігієна взуття, наявність домашніх тварин вносить свої корективи. Навіщо вдихати неприємні запахи, якщо їх можна швидко і ефективно видалити. Для цього і був створений нейтралізатор запаху домашніх тварин, тютюну або сечі. Це речовини, до складу яких входять певні компоненти, здатні на молекулярному рівні змінювати аромат в просторі. Ферменти та інші складові розщеплюють сечову кислоту на гази, а гази на більш прості сполуки, які практично миттєво випаровуються. В результаті цього зникає і неприємний запах. Нейтралізатор запаху сечі кота діє за кілька хвилин, забезпечуючи власникам вихованця максимальний комфорт і зручність. Те ж саме стосується нейтралізаторів, дія яких спрямована на видалення інших ароматів (тютюн, зіпсовані продукти та ін.). Купити нейтралізатор можна в нашому інтернет-магазині, замовивши товар з доставкою по Києву та Україні. В асортименті представлена ​​продукція перевірених брендів, які зарекомендували себе на ринку. Нейтралізатори і маскувальники неприємних запахів HG, Breesal Aqua, Dezi за найкращою ціною. Якість гарантовано виробником.

Особливості асортименту

Зараз на ринок випускаються абсолютно різні засоби, тому споживачі можуть купити нейтралізатор запаху на свій розсуд. Це засоби для ароматизації взуття, приміщень, автомобільного салону. При бажанні можна знайти навіть освіжувач для матраців, щоб створити в спальні комфортний мікроклімат. Випускають засоби в різній формі:

  • Нейтралізатори гелеві. Компактний, простий і ефективний помічник у боротьбі за приємний аромат. Як діє нейтралізатор запахів даного типу? Гелеві капсули або кульки вбирають в себе неприємний аромат, немов витягаючи його з повітря. Нейтралізатори поділяються за типом запаху, на який вони орієнтовані. Кожен працює в своєму сегменті. Тому гелевий нейтралізатор запаху тютюну не вловить запах сечі або зіпсованих продуктів і навпаки. Речовина ефективно справляється із завданням, зберігає приємний аромат в салоні автомобіля або приміщенні.
  • Нейтралізатори рідкі. Вони випускаються у вигляді дифузорів, які поступово абсорбують неприємний запах з приміщення. Більшість нейтралізаторів має приємний аромат, який маскує неприємні запахи і поступово заповнює весь простір. В результаті Ви не відчуваєте дискомфорту від запаху тютюну або котячої сечі, а в приміщенні витає ледь вловимий приємний аромат квітів, фруктів або свіжості.
  • Аерозольні. Його розпилюють в салоні авто, приміщенні або кімнаті, щоб швидко замаскувати неприємний запах. Діють швидко, але не володіють стійким ефектом. Більше схожі на освіжувачі повітря.
  • Порошкові. Такий нейтралізатор запаху для одягу або взуття можна розташувати в шафі або на полиці. Також речовина може бути застосована і в салонах автомобіля, житлових приміщеннях.

Замовити нейтралізатор запаху сечі собаки онлайн

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете виключно якісні та оригінальні нейтралізатори неприємних ароматів. Спреї, гелі та ароматичні саше, які підходять для різних цілей. Нагадуємо, що нейтралізатори запаху купити можна як оптом, так і в роздріб. Аромабаночкі для авто, саше і спреї для ванної, кухні або освіжувачі матраца в спальню недорого з доставкою по Києву та Україні.