Вітамінізоване молоко - купити Молоко у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Lactel, 0,95 л, Молоко ультрапастеризоване, з вітаміном D, 0,5%
Артикул: 9667
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Lactel, 0,95 л, Молоко ультрапастеризоване, з вітаміном D, 2,5%
Артикул: 9666
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Lactel, 0.95 л, Молоко Лактель із вітаміном D, 3,2%
Артикул: 9668
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Яготинське, 0,5 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2% Яготинське, 0,5 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2%
Артикул: 10036
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Яготинське, 0,95 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2%
Артикул: 10034
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
 Яготинське, Упаковка 10 шт. по 0,95 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2%
Артикул: 10034
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Lactel, Упаковка 12 шт. по 0,95 л, Молоко ультрапастеризоване, з вітаміном D, 0,5%
Артикул: 9667
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Lactel, Упаковка 12 шт. по 0,95 л, Молоко ультрапастеризоване, з вітаміном D, 2,5%
Артикул: 9666
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Lactel, Упаковка 12 шт. по 0.95 л, Молоко ультрапастеризоване, з вітаміном D, 3,2%
Артикул: 9668
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Яготинське, Упаковка 18 шт. по 0,5 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2% Яготинське, Упаковка 18 шт. по 0,5 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2%
Артикул: 10036
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Вітамінізоване молоко у Нова пошта


В асортименті молочних продуктів нещодавно з'явилася новинка – молоко із вітамінами. Деякі покупці ставляться до нього скептично, проте практика показує протилежне. Вітамінізоване молоко стає все більш затребуваним, замінюючи собою вітамінні комплекси та біологічно активні добавки. Це смачний корисний продукт харчування, який сподобається як дорослим, так і дітям.

Що таке вітамінізоване молоко

Продукт є звичайним пастеризованим молоком, збагаченим вітамінним комплексом. Всім відомо, що молоко саме по собі містить багато поживних елементів, необхідних людському організму. Більш концентрований вміст вітамінів у молоці надає звичному продукту як свіже звучання, а й іншу дію. Молочно-вітамінний концентрат сприятливо впливає на організм, забезпечуючи його необхідними поживними речовинами. В результаті один продукт сприяє збільшенню кількості вітамінів і мінеральних речовин, що споживаються населенням.

Як правило, у продажу найчастіше можна зустріти молоко із вітаміном Д, С, А. Примітно, що для покупців доступні не лише звичайні смаки. Наприклад, можна купити молоко ультрапастеризоване з вітаміном Д фруктове чи шоколадне. Ці напої сподобаються тим, хто не любить класичного смаку молока.

Чому варто купити вітамінізоване молоко

Щоб усвідомити цінність цього продукту, варто уважніше ознайомитися з його корисними властивостями. Як молоко з вітамінами діє на організм і чому варто включити його до щоденного раціону харчування:

  • Підвищує імунітет. Вітамін С у молоці сприяє підвищенню опірності організму до інфекційних захворювань. Це особливо важливо у період поширення респіраторних хвороб чи вірусних інфекцій. Молоко вітамінізоване На здоров'я це простий спосіб підтримати організм і зміцнити його захисні функції.
  • Зміцнює кістки. Натуральне молоко Lactel із вітаміном D, кальцієм та фосфором є джерелом елементів, необхідних для здоров'я кісткової системи. Усього склянка вітамінізованого молока на день забезпечить Вас добовою нормою поживних речовин, що діють як профілактика остеопорозу, артриту та інших захворювань.
  • Бореться зі стресом. Високий вміст вітамінів групи В сприяє покращенню психоемоційного тла. Ви швидше впораєтеся зі стресом, знижуєте рівень тривожності, покращуєте сон. Молоко покращує настрій, знімає втому, допомагає витримати підвищені навантаження на нервову систему чи психіку.
  • Користь для волосся, нігтів та шкіри. Вітамін D, кальцій та фосфор не тільки піклуються про кістки, а й підтримують красу та молодість організму. Запорука здорового волосся, міцних нігтів та сяючої шкіри – регулярне вживання молока з вітамінами.

Варто згадати і про те, що молоко – ключовий продукт дитячого харчування, з якого починається перший прикорм. Молоко Яготинське для дітей вітамінізоване забезпечує організм, що росте, необхідними нутрієнтами для нормального росту кісток, формування клітин головного мозку, м'язових тканин. На основі молока можна готувати корисні та смачні напої, такі як смузі, какао, коктейлі. Дитяче молоко вітамінізоване Агуша містить все, що потрібно Вашому малюкові.

Замовити онлайн вітамінізоване молоко у Києві

Якщо Ви хочете забезпечити собі та близьким збалансований, корисний раціон харчування, рекомендуємо заздалегідь подбати про покупку молочних продуктів. Замовити їх за найкращою ціною Ви можете у нашому магазині. Вітамінізоване молоко від топових виробників із доставкою по всій Україні. АкваМаркет реалізує продукцію перевірених брендів, тому у нас продається лише смачне, натуральне, корисне молоко з вітамінами. Гарантована якість і завжди доступна ціна, можливість замовлення в будь-який час та оперативна доставка в регіони. Зверніть увагу, що для оптових покупців діє система знижок.