Диспенсер для серветок - купити Тримачі паперових виробів у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Атма, Диспенсер для серветок, чорний, 270х130х70 мм Атма, Диспенсер для серветок, чорний, 270х130х70 мм
Атма, Диспенсер для серветок, чорний, 270х130х70 мм Атма, Диспенсер для серветок, чорний, 270х130х70 мм
67800
Артикул: 28029
Aquanova, Hammam, Тримач для серветок, мармур, темно-сірий

на завтра
Артикул: 73722
Aquanova, Ona, Тримач для серветок, із полігуми, білий

на завтра
Артикул: 65817
One Chef, 250 × 132 × 60 мм, Серветниця, для серветок Z-складання, меламін, біла
Артикул: 79474
Aquanova, Conor, Тримач для серветок, із натурального каменю, бежевий

на завтра
Артикул: 65813

Диспенсер для серветок у Нова пошта


Диспенсер для серветок представляє собою зручний аксесуар, який призначений для зберігання і роздачі паперових хустинок. Виріб спрощує процес сервірування столу, забезпечує комфорт використання паперової продукції, а також значно скорочує витрату серветок. Виробники випускають аксесуари в самих незвичайних і цікавих дизайнах, використовують всілякі матеріали. Тому підібрати салфетницю для закладу громадського харчування або кухні власного будинку не складе труднощів. Навіщо потрібно купити диспенсер для серветок:

  • Збереження гігієнічності паперової продукції. Вироби завантажуються всередину короба, не контактують із зовнішнім середовищем. Серветки витягуються по черзі, тому вміст роздавальника завжди залишається чистим.
  • Естетична сервіровка столу. Коли паперові серветки знаходяться в одному місці, ними приємно і зручно користуватися. Роздавальник чітко видає необхідну кількість виробів, вони не випадають і не розлітаються по поверхні столу. А стильні моделі диспенсерів виглядають неймовірно стильно, додаючи обстановці естетики.
  • Велика місткість. В один роздавальник можна помістити до 100 серветок, тим самим надовго вирішивши питання щодо забезпечення користувачів паперовими виробами.
  • Варіативність установки. Різноманіття моделей дозволить підібрати диспенсер для серветок до будь-якого приміщення, будь то офісна кухня або домашня вітальня. Аксесуари можна встановлювати на стіл або кріпити на стіну за допомогою липучок або шурупів.

Мільйони споживачів вже встигли оцінити переваги подібних аксесуарів. В кафе чи ресторанах, школах, лікувально-профілактичних закладах, громадських вбиральнях диспенсери для серветок стали незамінним атрибутом комфорту відвідувачів. Знадобиться такий аксесуар і в домашній обстановці, адже користуватися серветками з диспенсера набагато приємніше і зручніше.

Примітно, що встановити аксесуар можна не тільки на кухні. Гарна скринька для серветок доповнить інтер'єр вітальні або ванної кімнати, а також компактно розміститься на робочому столі в офісі. Стильний диспенсер для серветок з каменю буде одночасно функціональної і декоративною деталлю інтер'єру.

Що вибрати. Огляд модифікацій

Якщо говорити про класифікацію продукції, то тут є кілька критеріїв, за якими аксесуари ділять на види або групи. Давайте розберемося в ключових параметрах, щоб оцінити асортимент. За типом установки можна купити:

  • Диспенсер для серветок настільний. Відрізняється компактними розмірами і повною мобільністю. Ви з легкістю перемістіть настільний диспенсер для серветок на нове місце.
  • Диспенсер для серветок настінний. Оптимальний для установки в місцях з високою прохідністю людей. Виріб кріпиться на стіну, тому його неможливо демонтувати. При цьому паперові серветки надійно фіксуються всередині короба і видаються користувачам по одній штуці.

Ще один важливий критерій класифікації - матеріал, з якого виготовлена ​​серветниця. Матеріал визначає як експлуатаційні властивості виробів, так і вартість, а також термін служби. Ви можете замовити онлайн:

  • Металевий диспенсер. Найбільш затребуваний для громадських місць і закладів. Диспенсери для серветок роблять з алюмінію або нержавіючої сталі. Матеріал стійкий до зовнішніх впливів, не боїться ударів або падінь з висоти.
  • Дерев'яний диспенсер. Екологічний матеріал, який гарно вписується в будь-який інтер'єр. Високоякісні серветниці роблять з дуба, клена, горіха або бука. Це говорить про їх підвищену міцність і довговічність.
  • Пластиковий диспенсер. Місткий, практичний, оригінальний роздавальник, який порадує різноманіттям форм і дизайнів. Хороші пластикові диспенсери для серветок не мають неприємного запаху, довго зберігають зовнішній вигляд і не міняють колір. Моделі цінують за легкість і ергономічність.

Також у продажу є моделі з натурального каменю, скла, щільного картону. Чим міцніше і довговічніше матеріал, тим дорожче буде серветниця. Але в нашому магазині Ви завжди можете купити диспенсер для серветок максимально вигідно. Співпрацюючи з виробниками напряму, ми забезпечуємо низький рівень цін на якісну продукцію. Настінні та настільні диспенсери в нашому каталозі запропоновані у великому різноманітті. Недорогі і елітні, об'ємні і компактні, яскраві і лаконічні. Допоможемо підібрати роздавальник серветок під Ваші потреби з урахуванням бажаної вартості. В онлайн-каталозі Ви можете самостійно вибрати і купити з доставкою серветниці оптом чи вроздріб. Великий вибір, фото, відгуки і відмінний сервіс.