Тримач для туалетного паперу - купити Тримачі паперових виробів у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Vialli, Тримач туалетного паперу, чорний, 120 х 135 х 225 мм
Vialli, Тримач туалетного паперу, чорний, 120 х 135 х 225 мм
24000
Артикул: 39424

Тримач для туалетного паперу у Нова пошта


У більшості випадків туалетна кімната в офісах і квартирах має не найбільші габарити. Отже, інтер'єр приміщення слід продумувати до дрібниць, інакше навіть одна недбало залишена річ створить відчуття безладу. В туалеті усіх предметів має бути виділено своє місце, в тому числі і туалетному папіру. Цей витратний матеріал не варто розміщувати на бачку або на підлозі. Це незручно і негігієнічно. Набагато простіше купити тримач для туалетного паперу, який може виконувати відразу кілька функцій. Сучасні аксесуари для дому та для офісу відрізняються не тільки розмірами, а й конфігураціями. Асортимент досить великий, але це плюс. Адже в такому різноманітті набагато простіше знайти кращий диспенсер для туалетного паперу, який підійде саме Вам.

Які бувають тримачі туалетного паперу

Класифікувати вироби можна за різними ознаками і їх досить багато. Зупинимося на ключових характеристиках, які визначають особливості експлуатації того чи іншого аксесуара. За типом кріплення можна знайти підлоговий, настільний і настінний тримач. Є комбіновані моделі, які поєднують в собі папіротримач, йоржик для унітазу і утримувач для освіжувача повітря. Залежно від конфігурації в продажу є:

  • Тримачі закриті. Як випливає з назви, корпус повністю закритий, тому папір не контактує із зовнішнім середовищем і його не видно погляду. Це зручно, гігієнічно, красиво. Єдиний недолік, який має подібний тримач для туалетного паперу - великі розміри. Диспенсери досить габаритні, тому підходять не для всіх приміщень.
  • Тримачі відкриті. Універсальні аксесуари для туалету, які можна використовувати в будь-якому інтер'єрі. Виробники випускають різні види відкритих тримачів. Вони відрізняються за формою і розміром. Можна знайти циліндричний, гачкоподібний, дугоподібний або прямий тримач для туалетного паперу чорний, білий, рожевий, золотистий. Недолік відкритих тримачів - це вплив повітря на рулон паперу. Якщо санвузол суміщений, папір може відволожитися.
  • Тримачі, що вбудовуються. Монтуються в спеціальну нішу в стіні. Компактні, непомітні, стильні. Використовуються як для рулонів, так і для листового паперу. Однак його установку варто продумати ще на етапі будівництва.
  • Тримачі комбіновані. Особливі різновиди диспенсерів з попільничкою, відділенням для газети, відсіком для сміття або з поличкою.

Вибираємо матеріал

Незважаючи на різноманіття матеріалів для виробництва аксесуарів, попитом користуються диспенсери двох типів - металеві та пластикові. Ви, звичайно, можете придбати керамічний або скляний тримач для накладок на унітаз. Але такі вироби носять скоріше декоративний, ніж практичний і функціональний характер. Розберемося з особливостями найбільш популярних моделей.

Пластиковий диспенсер для паперу практичний, екологічний, довговічний і коштує недорого. Однак при інтенсивній експлуатації він швидко втратить вигляд і зіпсується. Пластикові диспенсери відносяться до економ-сегменту, тому їх купують в разі, якщо потрібно обладнати санвузол недорого. Крім того не варто забувати про те, що пластик боїться механічних впливів. У громадських місцях такі тримачі швидко ламаються, стають жертвою дій вандалів. Тому вибирати їх варто тільки для певних приміщень.

А ось металевий тримач більш практичний і довговічний. Він може використовуватися в громадських туалетах з високою прохідністю людей. Та й в квартирі можна встановити стильний металевий диспенсер. Хромовані або фарбовані моделі виглядають однаково стильно. Метал спеціально оцинковують або хромують, щоб підвищити стійкість до корозії. В результаті диспенсер служить довго, навіть якщо постійно контактує з водою або вологим повітрям в приміщенні. Але за такі характеристики доведеться заплатити трохи більше, ніж в разі пластикової моделі.

Купити тримач для туалетного паперу в Києві

Не завжди є час знайти гарні аксесуари для туалету в офлайн-магазинах. Та й асортимент не радує різноманіттям. У нашому онлайн-каталозі Ви виявите величезний вибір товарів від провідних виробників аксесуарів для ванної кімнати. Якісні тримачі для туалетного паперу, які підходять для будинку, офісу, громадських туалетів і вбиралень. Тільки оригінальні і довговічні моделі, призначені для рулонного і листового туалетного паперу. Ви легко знайдете ідеальний варіант, перегорнувши каталог і встановивши потрібні фільтри пошуку. А ми швидко відправимо обраний Вами товар в будь-яку точку країни. Доставка діє по всій Україні. Нагадуємо, що для оптових замовників діють приємні знижки!