Зубочистки - купити Одноразовий посуд у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Linpac, 50 шт., Зубочистки бамбукові з м'ятою
Артикул: 90636
Novax, 150 шт., Зубочистки бамбукові
Артикул: 88024
Фрекен Бок, Зубочистки бамбукові, 250 шт.
Артикул: 43826
Linpac, 1000 шт., Зубочистки бамбукові
Артикул: 90641

Зубочистки у Нова пошта


Зубочистка - популярний засіб гігієни ротової порожнини. Так само, як і зубна нитка, вона призначена для видалення залишків їжі з міжзубних проміжків. Якщо купити зубочистку із зубною ниткою, також можна позбутися від нальоту на бокових поверхнях зубів. Зубочистки незамінні в сфері ресторанного бізнесу. Їх використовують для сервірування столів, розташовуючи палички в індивідуальній упаковці поряд із серветками.

Замовити онлайн зубочистки високої якості пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. У нашому каталозі Ви знайдете продукцію відомих брендів. Різноманітність варіантів упаковки та фасування дозволить підібрати зубочистки для будинку, кафе чи ресторану.

З чого роблять зубочистки:

  • Береза. Міцні, стійкі до зламу, гладкі і приємні на дотик. Загострені кінчики паличок не травмують ніжну тканину ясен при виконанні маніпуляцій.
  • Бамбук. Обходяться дешевше березових. Такі ж приємні і безпечні в експлуатації.
  • Пластик. Практично не ламаються, так як пластик відрізняється високою міцністю. Тільки пластикові зубочистки додатково оснащують ниткою, йоршиком або заокругленим кінцем, щоб проводити певні гігієнічні маніпуляції.

На сайті АкваМаркет Ви можете замовити зубочистки в будь-якому обсязі, оформивши покупку оптом чи вроздріб. В каталозі зручно вивчити особливості товару, порівняти його властивості і зробити вибір на користь того чи іншого варіанта. АкваМаркет працює безпосередньо з виробниками, тому ціна зубочисток в нашому магазині неймовірно доступна. З питань оплати, доставки або співпраці звертайтеся за телефонами, вказаними на сайті. Коллцентр 8877 працює цілодобово. Пластикові і дерев'яні зубочистки продаються в коробочках, банках або великих м'яких упаковках по 500, 1000 штук.

Зубочистки і їх переваги:

  • Міцність. Для виготовлення зубочисток використовуються високоякісні матеріали, міцні і стійкі до зламів.
  • Безпека. Завдяки натуральному складу, бамбукові зубочистки безпечні для здоров'я користувачів.
  • Компактні розміри. Пачка зубочисток не займає багато місця навіть в сумочці.
  • Доступна ціна. Купити з доставкою зубочистки в Києві можна без шкоди для особистого або корпоративного бюджету.
  • Гігієнічність. Зубочистки в індивідуальній упаковці надійно захищені від зовнішніх впливів. Користувач отримує чисту паличку без мікробів або бактерій.
  • Варіативність. У продажу можна знайти різні види зубочисток: із зубною ниткою, з просоченням екстрактами трав або антисептиками. Це значно підвищує ефективність гігієни порожнини рота.

Зубочистки. Особливості та застосування

Зубочистки дерев'яні - невеликі загострені палички, які використовуються для гігієни порожнини рота. Тонкий кінчик легко проникає у важкодоступні місця, видаляючи залишки їжі, що застрягли між зубів. Зубочистки обов'язково присутні на столі в ресторані, кафе або бістро, щоб відвідувачі могли скористатися ними. За допомогою маленької палички можна швидко привести зуби в порядок, не маючи під рукою зубної щітки. Однак застосування зубочисток цим не обмежується.

Бамбукові зубочистки відмінно підходять для інших цілей, замінюючи собою шпажки. За допомогою зубочисток можна закріпити м'ясні рулети, нанизати на палички шматочки овочів або фруктів. Зубочистка-шпажка застосовується для сервірування столу, для порційних холодних закусок. Міцна паличка з бамбука або пластика замінить невеликий шампур або бутербродну вилку, якою зручно брати з загального столу оливки, м'ясну нарізку, сир.

Ще один спосіб застосування зубочисток - креативний. Маленькі палички використовують як деталь для створення моделей. Народні умільці роблять з зубочисток справжні витвори мистецтва: об'ємні моделі кораблів, монументальних споруд, літаків.

Які б цілі Ви не переслідували, в магазині АкваМаркет завжди можна недорого купити з доставкою бамбукові зубочистки в індивідуальній упаковці. Ми гарантуємо демократичні ціни та високу якість продукції. Замовити онлайн зубочистки легко і вигідно. На АкваМаркет Ви знайдете різні види упаковки: фольга, папір, пластикові коробки або м'які поліетиленові паки. Тонкі, гострі і міцні зубочистки Фрекен Бок, Дрібниці життя, Промтус. Зверніть увагу, що у нас є не тільки класичні вироби, а й зубочистки з ментолом, з зубною ниткою. Завдяки просоченню бамбука м'ятою, корицею або гвоздиковим маслом палички отримують не тільки приємний запах, а й антисептичний ефект.