Цукрова пудра - купити Цукор, цукрозамінники у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Diamant, 200 г, Цукрова пудра Діамант
Артикул: 80633
АТА, 250 г, Цукрова пудра АТА, 250 г, Цукрова пудра
Артикул: 11541
Сто пудов, 150 г, Цукрова пудра Сто пудов, 150 г, Цукрова пудра
Артикул: 18666
Culinat, 135г, Пудра цукрова, органічна

на завтра
Артикул: 73336

Цукрова пудра у Нова пошта


Ніжна, повітряна і дуже легка цукрова пудра - це не що інше, як звичайний цукор, подрібнений до стану пилу. Крупинки перетворюються на порошок, який буквально тане в роті. В процесі сировина збагачується киснем, саме тому текстура пудри така повітряна. Цукрова пудра Мрія, Сто пудів знайдеться на кухні практично у кожної господині. А в кондитерських, пекарнях, кав'ярнях без неї просто не обійтися. Навіть просте домашнє печиво стане набагато смачнішим, якщо зверху прикрасити його такою присипкою. Шейкер для цукрової пудри допоможе швидко і рівномірно прикрасити випічку або десерт.

Особливості виробництва

Виготовлення продукту полягає лише в перемолі кристалів цукру до порошкоподібного стану. Роблять це за допомогою спеціального промислового обладнання під назвою «ударно-відбивний млин». Однак впоратися із завданням можна і вдома, якщо під рукою є кавомолка. Але не завжди вдається перемолоти кристали до однорідної консистенції. Процес займає час, а результат залежить від якості ножів кавомолки. Набагато простіше купити цукрову пудру Dr.Oetkar, Сто пудів в герметичній упаковці і використовувати за призначенням.

Асортимент продукції

Класифікація готового продукту здійснюється по фракції помелу. Залежно від цього є такі види цукрової пудри:

  • Крупна. Насправді це не пудра, а щось, схоже на злегка подрібнений цукор. Такий порошок використовують разом з кавою і сухими вершками при виробництві готових стіків кави «3 в 1».
  • Середня. Застосовується в якості обсипання при виробництві печива, мармеладу.
  • Дрібна. Найбільш маленька фракція, що нагадує дрібний порошок.

Склад і корисні властивості

По складу мінералів і вітамінів пудра і цукор повністю ідентичні. У порошку знаходиться кальцій, залізо, натрій, вітаміни вітаміни А, Н, Е. Потрібно пам'ятати, що цукрова пудра містить більше кількість вуглеводів, тому швидко компенсує енерговитрати. Однак разом з цим пудра - продукт неймовірно калорійний. Тому вживати його варто в помірних кількостях, особливо людям, які страждають від надмірної ваги.

Особливість цукру полягає в швидкому розщепленні на глюкозу і фруктозу, які миттєво потрапляють в кровотік. Отже, речовина ідеально підходить для транспортування всіляких лікарських препаратів. Цілком обгрунтовано оболонки таблеток або капсул часто роблять з цукрової пудри, оскільки речовина в рази підвищує швидкість засвоєння медикаментів.

Застосування в кулінарії

Завдяки своїм органолептичним властивостям цукрова пудра набула широкого поширення в кулінарії. Її використовують як звичайну присипку для всіляких десертів, цукерок, випічки. Згадайте хоча б класичні пончики, печиво з цукровою пудрою, так добре знайоме нам з дитинства. Також це корисний інгредієнт при виготовленні різних десертів. Багато кухарів застосовують пудру як замінник звичайного цукру. Дрібна фракція помелу забезпечує швидке розчинення речовини, тому в тісті або кремі не залишаються неприємно хрусткі частинки. Ось ще кілька речей, без яких не обходиться кондитерська промисловість:

  • Глазур з цукрової пудри. Готується легко і швидко. Ідеально покриває випічку (пряники, печиво, цукерки, пончики), утворюючи помірно щільний шар. У глазур можна додавати барвники, щоб надавати їй певний відтінок.
  • Крем з цукрової пудри. Завдяки своїй консистенції пудра ідеально поєднується з іншими компонентами, дає основі однорідність, шовковисту текстуру. Цукрова пудра для крему випускається з різними смаками. Наприклад, пудра з корицею надає готовому крему пікантну ноту. А цукрова пудра зі смаком ванілі хоч і не несе естетичного ефекту, але надає крему ніжний аромат.

Купити цукрову пудру оптом чи вроздріб в Києві пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В наявності тільки якісна продукція від перевірених брендів. Замовляйте товари онлайн, а ми швидко доставимо їх в будь-яку точку країни. Не забувайте про знижки для оптових покупців!