Альбоми - купити Школа і творчість у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (37)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням

Альбоми у Нова пошта


Альбом для малювання - це атрибут, без якого не обходиться життя творчої людини. Будь то школяр, студент, ілюстратор або професійний дизайнер, кожному з них знадобиться альбом, щоб вчитися або працювати. Не варто забувати і про тих, для кого малювання - спосіб розслабитися і висловити свої почуття через картинку. Малювання використовують психологи в рамках арт-терапії, в альбомі створюють скетчі і невеликі робочі презентації. Саме тому дана група канцтоварів сьогодні представлена ​​великою номенклатурою виробів. У ній знайдуться товари на смак кожного. Недорогі і преміальні, ефектні і лаконічні. Знайти ідеальний альбом для малювання не так просто, як здається на перший погляд. Але ми підкажемо, як впоратися із завданням.

Як вибрати альбом для малювання

Оскільки в асортименті є абсолютно різні канцтовари, орієнтовані на будь-якого покупця, вибір альбому створює певні труднощі. Досить легко помилитися і купити в Києві альбом для малювання, абсолютно не підходить під Ваші цілі. Які параметри дійсно варто враховувати:

  • Формат. Найчастіше альбоми випускають в розмірі А4, але є й інші варіанти, починаючи від маленьких і закінчуючи досить значними виробами. Великий альбом для малювання знадобиться професійному художнику, тоді як для звичайних цілей можна вибрати більш компактний товар.
  • Орієнтація. Портретна (вертикальна) передбачає, що у відкритому стані альбом буде розташований вертикально. Альбомна відповідає горизонтальному положенню. Кожен вид зручний для малювання тих чи інших зображень. Так, вертикальні альбоми дійсно застосовують для портретів, а на горизонтальних листах простіше зображати натюрморти або пейзажі.
  • Щільність паперу. Вона безпосередньо впливає на те, якими матеріалами можна працювати. Альбом для малювання аквареллю та альбом для малювання олівцем будуть істотно відрізнятися щільністю паперу. У першому випадку потрібні аркуші щільністю 160-200 г / м2, а для олівців достатньо 100-120 г / кв.м. Якщо ми говоримо про дитячі альбоми, які потрібні в школу, то краще вибрати більш щільний папір. Так дитина зможе малювати фарбами, олівцями і навіть фломастерами в залежності від завдання.
  • Тип кріплення. Є кілька цікавих і різних варіантів з'єднання листів. Найбільш популярні клейові альбоми для малювання. Вони недорогі, зручні і з них можна легко виривати листочки. Альбом для малювання на пружині теж практичний, плюс - його можна розгортати як завгодно. Також є альбоми на скобах.
  • Кількість листів. Від цього залежить як вага виробу, так і його вартість. Школярам краще купити альбом 10-40 аркушів, дошкільнятам достатньо альбому на 8-12 аркушів. А ось професіонали підбирають вироби індивідуально з урахуванням роду діяльності. Благо, доступні різні види альбомів, включаючи вироби на 50 аркушів і більше.
  • Обкладинка. Визначає довговічність і зносостійкість альбому. Більш щільні обкладинки служать довше, дозволяючи зберегти цілісність всіх листів. Але коштують такі альбоми дорожче. А ось м'які обкладинки дешеві, однак легко мнуться і загинаються по краях, тим самим порушуючи цілісність всієї конструкції.
  • Виробник. Тут є свої безперечні лідери, які зарекомендували себе на ринку канцелярських товарів. Перевірений бренд - це впевненість в якості та екологічності продукту.

В інтернет-магазині АкваМаркет знайдуться альбоми, які потрапляють під будь-які характеристики. Дешеві і дорогі, звичайні і для професійних художників, з різною кількістю аркушів і в будь-якому типі кріплення. Альбоми в щільній палітурці та м'якій обкладинці, які сподобаються маленьким дітям. Величезний асортимент і доступні ціни забезпечені прямими партнерськими відносинами з виробниками. Оригінальний альбом для малювання Zibi, Школярик обійдеться у нас значно дешевше, ніж в роздрібному магазині. Додайте до цього комфорт від онлайн-шопінгу. Не потрібно штовхатися в чергах або шукати відповідний альбом з конкретним малюнком на обкладинці в різних магазинах. Достатньо відкрити каталог, переглянути і вибрати продукцію. Доставка діє по всій Україні!