Фарби - купити Школа і творчість у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (29)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Zibi Beby Line, 47 предметів, Набір для дитячої творчості
Zibi Beby Line, 47 предметів, Набір для дитячої творчості
41700
Артикул: 62856
Chivalry, 75 мл, Фарба акрилова, біла
Артикул: 89626
Chivalry, Пастель м'яка, 12 кольорів Chivalry, Пастель м'яка, 12 кольорів
Артикул: 89732
Chivalry, Пастель масляна, 24 кольори Chivalry, Пастель масляна, 24 кольори Chivalry, Пастель масляна, 24 кольори
Артикул: 89733
Chivalry, Пастель суха, 24 кольори Chivalry, Пастель суха, 24 кольори
Артикул: 89760
Kores, 28 мл, Фарба штемпельна, синя
Артикул: 73604
VGR, 6 шт. х 30 мл, Фарби пальчикові VGR, 6 шт. х 30 мл, Фарби пальчикові
Артикул: 89632
VGR, Фарби для обличчя з пензликом, 8 кольорів
Артикул: 89630
ZiBi, Baby Line, Face and body paints, 8 colors
Артикул: 62838
ZiBi, Kids Line, 6 кольорів х 20 мл, Гуаш
Артикул: 67461
Zibi, 12 кольорів, Фарби акварельні, з пензликом Zibi, 12 кольорів, Фарби акварельні, з пензликом
Артикул: 62846
Zibi, 12 кольорів, Фарби гуашеві, з кісточкою
Артикул: 62848
Zibi, Baby Line, 4 кольори по 30 мл, Фарби пальчикові Zibi, Baby Line, 4 кольори по 30 мл, Фарби пальчикові
Артикул: 62847
Школярик Unicorn, 12 кольорів х 20 мл, Фарби Гуашеві Школярик Unicorn, 12 кольорів х 20 мл, Фарби Гуашеві
Артикул: 89996
Школярик, 12 кольорів х 20 мл, Фарби гуашеві, 3+
Артикул: 63986
Школярик, 12 шт., Фарби акварельні з кісточкою, 3+
Артикул: 63985
Zibi, 12 кольорів х 10 мл, Акрилові фарби Zibi, 12 кольорів х 10 мл, Акрилові фарби
Артикул: 62890
Школярик, 6 кольорів х 20 мл, Фарби гуашеві, 3+
Артикул: 63987

Фарби у Нова пошта


Одним з найбільш поширених матеріалів для малювання по праву вважаються фарби. З їх допомогою художники відображають красу і принадність навколишнього світу на полотнах, а діти вчаться пізнавати світ і висловлювати його бачення через малюнок. Саме з фарб багато хто починає свій шлях в сфері образотворчого мистецтва. Це найпростіший спосіб створити малюнок, адже фарби недорогі, зручні і прості в експлуатації.

Зайшовши в магазин, Ви напевно здивуєтеся, наскільки багато видів фарб сьогодні існує. У художника-початківця просто очі розбігаються від такого асортименту. І якщо досвідчений фахівець йде в магазин за конкретним товаром, то інша справа з тими, хто тільки починає свій шлях. Але на щастя, подібне різноманіття дозволяє кожному знайти свій ідеальний матеріал для творчості. Експериментуючи з тим чи іншим видом фарби, Ви поступово знайдете свій почерк в живописі і визначитеся, з яким матеріалом Вам подобається працювати найбільше.

Які бувають фарби для малювання

Є різні способи класифікувати матеріали для творчості. Відрізняються фарби за складом, типом використання, а також по тому, для кого вони призначені (дитячі, професійні, аматорські). Кожен сегмент продуктів має свої особливості, які визначають як характеристики самого матеріалу, так і його вартість. Розберемося докладніше.

Фарби для малювання аматорські. Саме з них починається наше знайомство з образотворчим мистецтвом. Як правило, це фарби з пензликом, упаковані в зручну коробочку. Їх купують дітям на уроки малювання в дитячий сад або школу, а також беруть для непрофесійного використання час від часу. Їх головна перевага - ціна. Палітра фарб Maped, Школярик в пластиковій коробочці обійдеться зовсім недорого, при цьому в набір увійде близько 20-50 відтінків. Примітно, що в категорії зустрічаються як фарби гуашеві, так і акварельні.

Професійні фарби для малювання. Мають кращу пігментацію і покриваність, тому коштують дорожче. У категорію входять масляні, гуашеві, акрилові фарби, а також акварель. Купують такі набори студенти творчих вузів, професійні ілюстратори, художники і дизайнери.

Фарби для малювання на папері. Оскільки паперові листи - матеріал досить тонкий, до нього потрібен свій підхід. Фарби для паперу мають легку консистенцію.

Фарби для малювання на полотні. Вони навпаки володіють щільною, густою текстурою, тому добре лягають на поверхню. Найчастіше для полотна використовується фарба акрилова, темпера і масло.

Також випускаються спеціалізовані фарби для гриму, фарби для скляних, дерев'яних, керамічних поверхонь, бетону і тканини.

А тепер розглянемо основні типи фарб для малювання:

  • Акварель. Розводиться водою, формує напівпрозорий слід на папері. Акварельні фарби складаються з кольорового пігменту і водорозчинних зв'язуючих речовин. Підходять для малювання на папері. Універсальне рішення, яке використовується як любителями, так і художниками. Можна купити фарби акварельні Zibi для дитини в школу і палітру для професіонала.
  • Масло. Улюблений матеріал художників. Олійні фарби мають високу покривістість, завдяки чому дозволяють створювати приголомшливі роботи. Насичені пейзажі, живі портрети і привертаючі увагу натюрморти - все це відноситься до малюнка маслом. Фарби складаються з пігменту і масляної сполучної речовини. Маслом пишуть на полотні, дереві, картоні. Однак з причини високої щільності і пигментованості олійні фарби довго сохнуть.
  • Акрил. Випускається як в рідкій, так і в густий формі. Швидко сохне, підходить для різних матеріалів. Акрилові фарби вважаються універсальними, тому випускаються і для любителів, і для професіоналів. Тому охочі недорого обзавестися якісними матеріалами для творчості можуть купити акрилові фарби аматорські без шкоди для бюджету. А професіонали підберуть для себе палітру з іншими властивостями, але більш високою ціною.
  • Гуаш. Ще одне універсальне і практичне рішення для будь-якої поверхні. Гуаш не потрібно додатково розбавляти, як олійні фарби. Професійний художник легко створить приголомшливий малюнок гуашшю. А дітям ці фарби подобаються завдяки простоті їх використання. Гуаш володіє яскравою палітрою, насиченим пігментом, водорозчинна, як акварель. Це абсолютно нешкідливий матеріал без специфічного запаху.

Як бачите, види фарб абсолютно різні, що обумовлює їх характеристики, затребуваність і вартість. У нашому магазині Ви знайдете кращі матеріали для творчості від відомих брендів. Аматорські та професійні фарби, купити які можна в режимі онлайн. Великий каталог, різноманіття цінових пропозицій дозволить підібрати товар на будь-який смак. Це не тільки дорогі і якісні фарби для професіоналів, але і нешкідливі дитячі фарби для першого знайомства з образотворчим мистецтвом. Також в наявності сухі фарби для малювання, фарби для гриму, туш і темпера. Менеджери завжди на зв'язку і охоче підкажуть, як вибрати фарби для дитини або дорослого художника. Звертайтеся, ми працюємо цілодобово! Доставка по Києву і Україні здійснюється в мінімальні терміни.