Стругачки - купити Письмове приладдя у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Buromax, Точилка клиноподібна, металева Buromax, Точилка клиноподібна, металева
Артикул: 11498
Klerk, Точилка клиноподібна, металева Klerk, Точилка клиноподібна, металева
Артикул: 5239

Стругачки у Нова пошта


Стругачка для олівців – незамінний аксесуар в арсеналі канцтоварів для школярів. Крім того, такі вироби знайшли застосування в офісному секторі, вони корисні для художників, креслярів, дизайнерів. Проста канцелярська точила дозволяє за лічені секунди підготувати олівці до роботи. Тому цей маленький аксесуар має бути присутнім і на офісному столі, і в пеналі школяра. Стругачкою заточувати олівці набагато зручніше, ніж ножем або лезом. У разі використання гострих предметів можна випадково травмуватись. А дітям точити олівці ножем чи лезом взагалі не рекомендується. Саме тому шкільна стругачка Herlitz, Maped – це зручний та безпечний спосіб підтримувати канцелярію в належному стані.

Як використовувати точилку

Щоб заточити олівець, його гострий бік слід вставити в спеціальний отвір, а потім прокрутити кілька разів. Візуально Вам буде помітно, коли грифель досягне необхідного ступеня гостроти. У міру заточування в нижній частині стругачки буде збиратися стружка. Краще тримати точилку над аркушем паперу або над урною, щоб сміття не сипалося на стіл або на підлогу. Спеціально для збору стружки є стругачки з контейнером.

Канцелярські стругачки та їх різноманіття

В даному розділі нашого інтернет-магазину Ви знайдете всілякі види точилок, призначені для школи або позашкільного використання. Зверніть увагу, що вироби відрізняються не тільки за зовнішнім дизайном, але і діаметром отвору. Так, стругачка на два отвори розрахована на роботу з олівцями різних діаметрів, що значно спрощує їх заточування. Якщо Вам не хочеться постійно прибирати сміття, рекомендуємо купити стругачку з контейнером Zibi, Klerk. Подібна конфігурація зручна тим, що стружка, що утворюється в процесі заточування, акуратно збиратиметься в пластикову ємність, якою прикритий отвір. Коли контейнер заповниться, його можна спустошити.

Незважаючи на популярність ручних моделей, у продажу також є механічні точила для олівців та електричні точила для олівців. Усередині таких виробів є спеціальний механізм, який заточує олівці під час обертання ручки. Механічна точила передбачає роботу вручну. Ви крутите ручку, прикладаєте зусилля, олівець заточується. Електрична стругачка для олівців має вбудований моторчик, який автоматично приводить механізм у дію, коли в отвір вставляється олівець. Подібні вироби стануть у нагоді в офісах та на підприємствах, де ведеться паперове діловодство. Завдяки такій особливості стругачка працює швидко, точно і легко, тому часу на заточування олівців потрібно набагато менше.

Щодо форм, матеріалів, кольору, розмірів, то тут вибір практично безмежний. Ви можете купити стругачку Buromax, Axent у класичному чи оригінальному виконанні. Стругачки випускаються кольорові, в яскравому та оригінальному дизайні, у формі забавних звірят, фруктів, геометричних фігур і т.д. Пластикові моделі користуються найбільшим попитом, проте не менш популярні стругачки металеві. Абсолютно всі вироби є повністю безпечними та простими у використанні.

Замовити канцелярські точила оптом та в роздріб.

В інтернет-магазині АкваМаркет зібрано величезний асортимент канцтоварів для школи та офісу. Ми пропонуємо компактні точила без додаткових ємностей, а також точила з контейнерами та інші види аксесуарів. Є універсальні моделі та стругачки на кілька отворів, призначені для олівців різного діаметру. Стругачки можна купити з доставкою по Києву та Україні. За оптового замовлення діють знижки. Магазин працює цілодобово, а відправка канцтоварів здійснюється у день замовлення. Стругачки від перевірених брендів Axent, Buromax, Klerk, Zibi, в яскравому або стриманому дизайні, компактні та великі для встановлення на офісному столі. Допоможемо з вибором, приймемо замовлення за телефоном, відправимо канцтовари до Вашого міста максимально швидко.