Коректори - купити Письмове приладдя у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (15)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Axent, 20 мл, Коректор з пензликом
Артикул: 54553
Axent, 5 мм x 5 м, Коректор стрічковий Axent, 5 мм x 5 м, Коректор стрічковий
Артикул: 54556
Buromax, 5 мм х 6 м, Коректор стрічковий
Артикул: 55646
Buromax, 8 мл, Коректор-ручка Buromax, 8 мл, Коректор-ручка
Артикул: 11193
Buromax, Коректор стрічковий, 5 мм x 10 м
Артикул: 72299
Economix, 20 мл, Коректор з пензликом Economix, 20 мл, Коректор з пензликом
Артикул: 15081
Economix, 5 мм х 8 м, Коректор стрічковий
Артикул: 73455
Economix, 8 мл, Коректор-ручка Economix, 8 мл, Коректор-ручка
Артикул: 15082

Коректори у Нова пошта


Коректор канцелярський - це спеціальний інструмент для виправлення помилок в друкованому або рукописному тексті, нанесеному на папір. Зручний, компактний, ефективний аксесуар знайшов широке застосування не тільки серед учнів і студентів, а й в області діловодства. Зовні він виглядає як ручка або маленька пляшечка з фарбою і пензликом. Маскуюча речовина білого кольору наноситься на необхідну область, миттєво висихає і робить невидимим текст на папері. Коригувальна рідина має матову і рівну фактуру, наноситься ідеально рівним шаром. Примітно, що на скоринці, яка утворилася, практично відразу можна писати або наносити інші виправлення.

Коректор по праву належить до числа найбільш затребуваного канцелярського приладдя, тому їх сьогодні існує величезна кількість. Випуском продукції займається безліч брендів, в числі яких такі відомі фірми канцтоварів, як Economix, Aihao, Buromax, Axent. Коректори цих та інших виробників Ви завжди можете замовити онлайн в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет пропонує 100% оригінальні і якісні канцтовари з доставкою по Києву та Україні. Знижки для оптових покупців і кращі пропозиції для роздрібних замовників.

Коректор. Склад і особливості

Історія коректора налічує понад 70 років. Появою цього зручного аксесуара ми зобов'язані американській друкарці Бетт Несміт. Постійно працюючи з текстами, Бетт намагалася виправляти помилки усіма підручними засобами. Ластик не підходив, тому вона скористалася білою акварельною фарбою. Матеріал довго висихав, але результат був гідний. Пізніше формулу коректуючої рідини вдосконалили, додавши спеціальні речовини, які забезпечують швидке висихання і відмінну покриваність.

Сьогодні купити коректор можна практично повсюдно, оскільки ці канцелярські товари продаються навіть на прикасовій зоні невеликих супермаркетів. Умовно замазки можна розділити на сухі і рідкі. За типом основи випускають такі види коректорів:

  • Водний. Не має запаху, пожежобезпечний, не токсичний. Однак швидко замерзає при мінусовій температурі, а ще довго сохне.
  • Спиртовий. Має гарну покривістість, швидко висихає на папері. До недоліків можна віднести сильний запах. Спиртовий коректор рідкий не боїться низьких температур, але в той же час швидко випаровується (при відкритті флакона), легко запалюється.
  • Емульсійний. Є вдалою комбінацією двох перших варіантів. Швидкосохнучий склад без різких ароматів або ризику займання. Рідина не замерзає при негативних температурах, ефективно маскує друкований або рукописний текст.

Також прийнято класифікувати канцтовари в залежності від форми випуску. На полицях магазинів можна побачити:

  • Рідкий коректор з пензликом. Являє собою невелику пляшку, яка закривається кришкою з пензлем. Змочуючи пензлик, можна наносити речовина на поверхню.
  • Коректор-ручка. Усередині нього теж знаходиться рідина, однак використовують його майже як звичайну кулькову ручку. Наконечники виконуються в різних діаметрах, що дозволяє підібрати стрижень оптимального розміру. Ручкою зручно вносити детальні і дрібні корективи.
  • Коректор стрічковий. Істотно відрізняється від перших двох варіантів. Це сухий коректор, який містить усередині пластикового корпусу спеціальну маскуючу стрічку. Через вузький плоский наконечник речовина наноситься на папір. Конструкція корпусу часто влаштована так, щоб механізм всередині проглядався повністю. Стрічка намотана на котушку. Завдяки цьому можна своєчасно відстежити витрату і купити новий коректор. Величезною перевагою такого аксесуара є те, що час на сушку взагалі не потрібен. Однак виправляти маленькі ділянки таким коректором не зовсім зручно на увазі особливостей конструкції наконечника.

Як вибрати коректор

Тут немає ніяких хитрощів або тонкощів. Підбирають канцтовари з урахуванням умов роботи (вологість, температура повітря), типу матеріалу, на який нанесений текст, і обсягів роботи. Для маленьких деталей краще купити штрих з пензликом, а ось стерти цілий машинописний рядок набагато простіше за допомогою стрічкового коректора. Враховуйте особливості складу, спиртові сильно пахнуть і легко спалахують, водні не мають аромату, але довго сохнуть. Форм-фактор коректора - справа індивідуальна. Комусь більше подобаються ручки, кому-то - баночки з пензликами. Врахуйте, що баночку легко перекинути, і рідина розіллється на робочу поверхню. Часто вона потрапляє на речі, особливо, якщо мова йде про школярів. Щоб не шукати поради, як вивести коректор з одягу, уважно вивчіть особливості кожного варіанту і підберіть ідеальне рішення з урахуванням особистих потреб.