Стержні - купити Письмове приладдя у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (13)

- грн
Сортування: За замовчуванням
 Maped, HB, 0,7 мм, 12 шт., Стержні до механічних олівців
Артикул: 31292
AIHAO, стержень, Для механічного олівця, Чорний AIHAO, стержень, Для механічного олівця, Чорний
Артикул: 11654
Aihao 650 А, 20 шт., Стрижні гелеві, сині, 0,5 мм Aihao 650 А, 20 шт., Стрижні гелеві, сині, 0,5 мм
Артикул: 74582
Maped, HB, 0,5 мм, 12 шт., Стержні до механічних олівців
Артикул: 31291

Стержні у Нова пошта


Олівці та ручки стають абсолютно марними, якщо у них відібрати їхнє «серце», а саме – стрижень. Людям, які змушені багато писати, замислюються про альтернативний спосіб придбання канцтоварів. Погодьтеся, постійно купувати олівці та ручки – це не тільки не економічно, а й не екологічно, адже пластикові корпуси засмічують довкілля. Простий і розумний вихід із ситуації – купити стрижні для олівців та ручок, щоб замінити серцевину та використовувати той самий корпус. Журналісти, письменники, художники, інженери та школярі давно застосовують подібну практику, оскільки це дозволяє економити гроші та скорочувати кількість сміття. Запасні стрижні та грифелі пишуть так само добре, як і оригінальний наповнювач. У деяких випадках змінні стрижні Aihao навіть перевершують первісний варіант. Головне знати, як вибрати канцтовари, щоб вони відповідали параметрам вихідного виробу.

Нерідко стрижні купують для дорогих ручок, таких як Parker. Ексклюзивні ручки з інкрустацією дорогими металами або камінням коштують занадто дорого, щоб міняти їх після того, як закінчилося чорнило. Змінний стрижень для ручки Паркер подарує Вам можливість і надалі користуватися улюбленим предметом, навіть якщо перший стрижень вже закінчився.

Види стрижнів для ручки по конструкції та функціональним особливостям

Як Ви розумієте, в категорії товарів є різні вироби, і перед придбанням варто трохи розібратися в асортименті. Кожен стрижень для ручки або олівця має свої особливості, які визначають спосіб експлуатації та можливість використання у комплекті з тим чи іншим корпусом. І якщо з грифелями тут все більш менш зрозуміло, то для ручок є такі види стрижнів:

  • Пір'яні. Це найдорожчі стрижні для ручок Паркер та інших подібних виробів. Тут основним вузлом, що пише, є металеве перо, яке іноді може бути виготовлено з дорогоцінного металу. Для роботи ручкою використовується чорнило або туш.
  • Кулькові. Найдоступніший, зручний і практичний варіант пишучого приладдя. Стрижні для кулькових ручок Buromax коштують недорого, пишуть насичено та чітко, економічно витрачаються. Усередині стрижень наповнений чорнильною пастою, яка при натисканні на кульковий механізм вичавлюється на папір і залишає слід.
  • Гелеві. Їх конструкція схожа на влаштування кулькових стрижнів за винятком використовуваного чорнила. Тут застосовуються чорнило на гелевій основі, яке залишає слід не тільки на папері, а й на інших поверхнях. Як основну перевагу варто відзначити можливість роботи при негативних температурах. Гелеві стрижні не замерзають на морозі, тому ними зручно писати за будь-яких умов.

Оскільки асортимент приладдя різноманітний, і самі стрижні є будь-якого типу. Так, Ви можете знайти стрижні для механічного олівця або ручки, що висуваються за допомогою особливого механізму. Є розхідники для 3Д ручки, стрижні пиши-зтирай та інші види. Відрізняється продукція і за видом чорнила або щільністю грифеля.

Який колір вибрати

Безперечно, ще одним критерієм класифікації витратних матеріалів є їх колір. Стрижні для олівця та ручки випускають у різних відтінках, починаючи від класичних синіх чи чорних та закінчуючи блискучими чи неоновими. Найчастіше покупців приваблюють такі кольори:

  • Чорний. Вважається універсальним кольором. Підходить як для офісу, так і для навчання. Чорнило чорного кольору добре видно на будь-якому папері, що спрощує будь-яку роботу.
  • Синій. Незамінний помічник школярів та студентів. Вважається неофіційним стандартом для письма у навчальних закладах.
  • Червоний. Акцентний відтінок, що традиційно використовують для оформлення тексту або створення позначок. Стрижні червоного кольору допомагають редакторам, учителям редагувати матеріали.
  • Зелений. Ще один акцентний відтінок, проте лояльніший. Якщо червоний асоціюється із негативом, то зелений – із позитивною оцінкою. Тому червоні та зелені стрижні часто використовують у зв'язці, щоб акцентувати увагу на тих чи інших позначках.

В асортименті нашого магазину є стрижні та інших кольорів: фіолетові, жовті, з гліттером або іншими доповненнями. Для олівців палітра відтінків ще ширша. Вибираючи стрижні, звертайте увагу на такі характеристики, як тип виробу, його колір, товщина лінії, об'єм чорнила (якщо йдеться про розхідники для ручки). А наш магазин допоможе купити стрижні для ручок та олівців за найдоступнішими цінами. Продукція таких відомих брендів, як Klerk, Herlitz, Maped, Buromax. Щоб купити з доставкою стрижні, достатньо оформити замовлення через кошик сайту. Канцтовари продаються оптом та в роздріб, магазин у Києві працює цілодобово, щоб забезпечувати своєчасне відвантаження товарів покупцям.