Візитниці - купити Діловодство у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Buromax, Візитниця на 200 візиток, чорна
Buromax, Візитниця на 200 візиток, чорна
35000
Артикул: 28927
Buromax, Візитниця на 96 візиток, чорна
Артикул: 28928
Buromax, Підставка для візиток, металева, чорна
Артикул: 28932

Візитниці у Нова пошта


Візитниця - це стильний аксесуар, призначений для зберігання візитних, банківських і дисконтних карт. Незважаючи на наявність блокнотів, появу всіляких гаджетів, дуже багато користувачів продовжують зберігати паперові візитки і карти в їх первозданному вигляді. Візитниця настільна значно спрощує діловодство в офісних установах, оскільки з таким аксесуаром набагато простіше структурувати і зберігати необхідну інформацію. Шкіряні візитниці - оригінальний іміджевий аксесуар, який підкреслює витончений смак свого власника. Саме тому такі товари часто підносять як подарунок. У корпоративному сегменті візитниці з нанесенням фірмового стилю стануть також додатковим засобом реклами і способом залучення потенційних клієнтів, партнерів.

Кому варто купити візитницю

Всупереч поширеній думці, купують подібні аксесуари не тільки ділові люди, які завдяки роботі обзаводяться новими знайомствами. Якісна візитниця дозволяє зручно зберігати знижкові або банківські карти, яких у кожного з нас знайдеться не менше десятка. Скориставшись таким виробом, Ви швидко оціните його переваги. У магазині можна швидко знайти необхідний дисконт. Ви не будете втрачати час, по черзі витягаючи з портмоне всі картки, адже лицьова сторона візиток і карт відмінно проглядається через прозорі кишеньки.

Види візитниц:

  • Кишенькова. Найбільш поширений варіант, який універсально підходить під різні стилі одягу. Кишенькові візитниці відрізняються компактними розмірами і високою функціональністю. Вони легко поміщаються в кишеню куртки, не займають багато місця всередині сумочки. Єдиним недоліком подібного типу продукції можна назвати обмежену місткість.
  • Альбомна. Це візитниця альбомна формату А5, яка зовні нагадує блокнот невеликих розмірів або компактний гаманець. У неї поміщається в два рази більше карток, ніж в кишеньковий варіант. Виробники доповнюють такі вироби парою кишень, тому візитниця стане чудовою альтернативою стандартному портмоне. Сюди влізуть і банківські картки, і візитки, і дисконтні карти плюс трохи готівки.
  • Візитниця настільна. Використовується для зберігання карт і візиток безпосередньо на робочому столі. Деякі настільні візитниці виглядають як повноцінний органайзер. Це не просто альбом для зберігання карт, а пластиковий або металевий органайзер, розділений на секції зі зручною системою каталогізації. Такі аксесуари використовують в сфері діловодства. Наприклад, так зручно зберігати картки колег або ділових партнерів в офісі, щоб мати швидкий доступ до необхідних даних.

На ринку можна знайти чоловічі і жіночі аксесуари, що відрізняються по дизайну. Також випускають візитниці з обкладинкою з натуральної або штучної шкіри, полімерів, пластика, дерева і металу. Є вироби різної місткості: на 20, 40, 50, 100 карток. Асортимент продукції неймовірно широкий, так само як і розбіг цін. Тому покупець легко зможе купити візитницю в рамках своїх потреб і фінансових можливостей. Але є непоганий спосіб додаткової економії - покупка товару онлайн.

Магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою візитниці за доступними цінами. Онлайн-каталог цілодобово доступний для ознайомлення. Ви можете вибрати і замовити якісну жіночу або чоловічу візитницю в будь-який зручний час, оплатити товар онлайн і направити посилку до Києва, Львова, Харкова, Дніпра або іншого міста України. Ми швидко обробляємо замовлення і здійснюємо оперативну відправку товару в будь-яку точку країни. Швидкість нашої роботи по достоїнству оцінять як приватні, так і корпоративні клієнти. Нагадуємо, що при замовленні оптом діють знижки. На АкваМаркет низькі ціни, регулярні акції та великий вибір товарів, в якому постійно з'являються новинки.