Памперси для дорослих - купити Догляд за тілом у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Seni Standard, Air Small, 30 шт., Підгузки для дорослих, 6 крапель
Seni Standard, Air Small, 30 шт., Підгузки для дорослих, 6 крапель
49800
Артикул: 60716
Tena Slip Plus, 10 шт, Підгузки для дорослих, L, 6 крапель Tena Slip Plus, 10 шт, Підгузки для дорослих, L, 6 крапель
Артикул: 64714
Tena, Plus, 30 шт., Одноразові пелюшки, 60х60 см Tena, Plus, 30 шт., Одноразові пелюшки, 60х60 см
Артикул: 20145
Seni, Standart Air Large, 30 шт., Підгузки для дорослих, 6 крапель, розмір L

на завтра
Артикул: 27402

Памперси для дорослих у Нова пошта


Памперси для дорослих - засіб гігієни, що дозволяє вирішити проблему нетримання сечі. За формою вони нагадують класичні дитячі підгузники, але за розміром адаптовані для дорослого. Сучасні гігієнічні засоби отримали широке застосування. Компонентно вироби складаються з декількох шарів. Самий верхній тканинний шар стикається зі шкірою і перешкоджає контакту рідини і епідермісу. В якості сорбенту використовується розпущена целюлоза зі спеціальними просоченнями. Цей шар вбирає вологу, і, перетворюючи її в гель, утримує всередині вироба.

Коли варто купити памперси для дорослих

Завдяки прекрасним характеристикам і відмінному дизайну вбираючі гігієнічні засоби отримали застосування не тільки в медичному секторі. Памперси для дорослого легко використовувати. Їх потрібно надіти на область промежини і застебнути спеціальні застібки. Вбираючі трусики непомітні під одягом, щільно прилягають до тіла, незначно змінюють силует. На відміну від дитячих аналогів, памперси для дорослих мають ширшу сферу застосування. У деяких ситуаціях без таких гігієнічних засобів просто не обійтися. Перше, що спадає на думку - покупка білизни для лежачих хворих, яким показаний повний постільний режим. Але це лише одна сфера застосування. Ось ще кілька прикладів, коли варто купити памперси для дорослих:

  • Відновлення хворих після важких операцій.
  • Постільний режим в результаті травм, які прив'язали людини до ліжка.
  • Тимчасові або постійні проблеми зі здоров'ям, які обмежують свободу руху.
  • Ситуації, коли в силу обставин чи особливостей професійної діяльності людина не може вчасно сходити в туалет. Так, якщо Вас чекає довга дорога без можливості відвідин убиральні, Вас виручать памперси для дорослих, купити які можна в нашому інтернет-магазині.
  • Ситуації, коли людина досягла вікового критерію, коли не в силах доглядати за собою самостійно і перестає контролювати природні процеси.

Памперси для дорослих допомагають вирішити проблему нетримання урини. В асортименті знайдеться білизна для різних цілей, що відрізняється за якістю, характеристиками і ціною.

Памперси для дорослих. Основні види

Класифікують вироби за різними параметрами, які допоможуть вибрати білизну для тієї чи іншої ситуації. Діляться памперси для дорослих на нічні і денні рішення. Вони відрізняються здатністю вбирати вологу і ступенем захисту від протікань. Також можна виділити такі види памперсів для дорослих в залежності від форми виробів:

  • Відкриті. Без застібок і інших фіксаторів. Надягають за допомогою сітчастих трусів. Як правило, лікар призначає такі вироби для хворих в інвалідному візку.
  • Напіввідкриті. Білизна з акуратними ременями фіксації, що дозволяє залишити стегна відкритими. Якщо потрібні гігієнічні засоби для лежачих хворих і є мета знизити рівень попрілості, рекомендуємо купити памперси для дорослих напіввідкритого типу.
  • Закриті. Мають застібки, фіксатори і бортики. Забезпечують максимальний захист від протікань. Універсальне рішення для активних користувачів і лежачих хворих.
  • Одноразові трусики. Зовні нагадують звичайну білизну. Засіб добре вбирає вологу, не створює шуму (шелестіння) при русі, непомітний під одягом.

Ціна білизни залежить від розміру вироба, якості використаних матеріалів, всмоктуючої здатності і бренду. У нашому магазині Ви можете замовити онлайн памперси для дорослих від провідних виробників: Seni, Tena, Depend. АкваМаркет пропонує широкий асортимент гігієнічних засобів для людей з обмеженими можливостями. Діють знижки та спеціальні пропозиції для оптових клієнтів. Доставка здійснюється в Київ, Харків, Дніпро, Львів та інші міста України.

Як вибрати памперси для дорослих

Щоб правильно підібрати гігієнічні засоби звертайте увагу на наступні характеристики:

  • Розмір підгузників. Виміряйте обхват корпусу по обхвату живота і обхват широкої частини стегон. Розмірна сітка виробів широка, тому Ви легко знайдете оптимальний розмір.
  • Вбираюча здатність. Визначить зовнішній вигляд виробу, його розмір і обсяг. Вироби з найбільшою всмоктуючою здатністю не підходять для носіння під одягом, оскільки така білизна об'ємна і її видно.
  • Матеріал. Вироби з дихаючим верхнім шаром з натуральних матеріалів більш комфортні в носінні, оскільки не шарудять при рухах.

На сайті АкваМаркет Ви можете недорого купити з доставкою памперси для дорослих від вітчизняних і зарубіжних виробників. Ми гарантуємо бездоганну якість продукції, доступні ціни та оперативну доставку по Україні. Якісні гігієнічні засоби - це турбота про здоров'я і комфорт пацієнта.