Пастеризоване молоко - купити Молоко у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ферма, 840 г,  Молоко пастеризоване, 2,5%

на завтра
Артикул: 85210
Яготинське, 900 г, Молоко пастеризоване, 3,2%

на завтра
Артикул: 85230
Яготинське, Молоко Велике, 2,6%, 2 л

на завтра
Артикул: 32702

Пастеризоване молоко у Нова пошта


Пастеризоване молоко - продукт, який присутній в холодильнику практично у кожної людини. Це корисний, поживний напій з високим вмістом кальцію, вітамінів, мікро- і макроелементів. Однак деякі покупці до сих пір впевнені, що магазинне молоко не корисне, тому що пастеризація вбиває в продукті всі поживні елементи. Давайте розберемося, що таке пастеризоване молоко і як його виробляють.

Пастеризоване молоко це

Процес пастеризації являє собою певну температурну обробку рідкого продукту. В ході виробництва звичайне незбиране молоко спочатку нагрівають. Роблять це одним з двох способів:

  • Протягом 60 хвилин при температурі 60 ˚C.
  • Протягом 30 хвилин при температурі 80 ˚C.

Таким способом виробник вбиває шкідливі бактерії, що містяться в складі свіжого молока. При цьому початковий склад напою зберігається. Пастеризоване молоко зберігає вітаміни, мінерали та, як результат, всі корисні властивості цільного продукту. Після пастеризації напій розливають в асептичну упаковку, виключаючи ймовірність контакту продукту з зовнішнім середовищем. Пастеризація не змінює смак молока, проте дає йому тривалий термін зберігання. У відкритому вигляді пляшка або тетрапак зберігаються в холодильнику до 60 годин.

Молоко пастеризоване і його користь

Велика кількість вітамінів і макроелементів зумовлює користь пастеризованого молока для організму людини. Напій знижує набряклість організму і очищає його від шкідливих речовин. Фосфор забезпечує синтез білка і формування кісткової, м'язової тканини. Кальцій і білок сприяють нормальному розвитку кісткових тканин. Завдяки наявності в складі калію пастеризоване молоко сприятливо діє на діяльність серцево-судинної системи. Якщо Ви хочете надати профілактичну дію і перешкоджати розвитку серцевих захворювань, то молоко пастеризоване - ваш ідеальний вибір.

Корисний продукт при вагітності або при ГВ. Завдяки регулярному вживанню молочних продуктів з високим вмістом кальцію молода мама забезпечить малюка всім необхідним. Через грудне молоко дитина отримає тільки корисні речовини, що містяться в молоці. А оскільки молоко вже пастеризоване, немає ризику негативних проявів з боку травної системи. Тому пастеризоване молоко корисно при ГВ.

Чи потрібно кип'ятити пастеризоване молоко

Багато споживачів керуються поширеним міфом. Він полягає в тому, що молоко обов'язково потрібно кип'ятити. Тільки кип'ятіння видалить з продукту шкідливі бактерії, зробивши молоко безпечним для вживання. А пінку, яка з'являлася під час кип'ятіння, сприймали саме як шкідливі речовини. Але насправді молочна пінка - це білок, що згорнувся під впливом високої температури. Отже, знімаючи пінку, ми прибираємо з молока корисні речовини.

Чи потрібно кип'ятити пастеризоване молоко, куплене в магазині. Ні, цей напій не потребує повторного кип'ятінні. Пастеризація вже зробила все за Вас. Тому молоко пастеризоване - готовий до вживання продукт, який не вимагає додаткової термічної обробки. Процес виготовлення напою здійснюється в замкнутій асептичній системі. Спочатку рідину нагрівають, потім витримують при високій температурі, після чого охолоджують. В ході виробництва молоко не контактує з киснем, що і дозволяє зберегти природний корисний склад. Молоко пастеризоване містить вітаміни, мікро- і макроелементи, які присутні в цілісному коров'ячому молоці до кип'ятіння. Однак в результаті пастеризації шкідливі бактерії і мікроби гинуть, а корисні властивості залишаються доступними для споживача.

Купити пастеризоване молоко онлайн з безкоштовною доставкою

Якщо Вам потрібно швидко і вигідно купити молоко пастеризоване, то магазин АкваМаркет стане ідеальним онлайн-майданчиком для зручного шопінгу. В наявності величезний асортимент продуктів вітчизняного та зарубіжного виробництва. Кожна позиція містить детальну інформацію, ціни з урахуванням обсягу замовлення і особливостей продукції. Ви можете вивчити асортимент в комфортних умовах і зробити правильний вибір, орієнтуючись на особисті потреби і розмір бюджету. Доставка по Києву, Одесі, Чернігову здійснюється власною кур'єрською службою, що значно скорочує терміни поставки товару замовникам. У числі наших клієнтів - власники кафе, ресторанів, магазинів і кондитерських. Адже наші ціни на опт молока в Києві одні з найнижчих.

АкваМаркет - це тільки свіже, смачне, корисне пастеризоване молоко, яке Ви можете замовити з доставкою в будь-яке місто України, де є відділення Нової Пошти.ф