Маршмеллоу - купити Добавки до кави у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (23)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Vidal Dulci Nubes, 50 г, Відал, Маршмеллоу асорті, без глютену
Артикул: 92852
новинка!
Їж Наше, 50 г, Маршмеллоу, Дозки ароматизовані Їж Наше, 50 г, Маршмеллоу, Дозки ароматизовані
Артикул: 88072
Baru Marshmallow in milk chocolate, 54 г, Маршмелоу в молочному шоколаді

на завтра
Артикул: 72682
Baru, 220 г, Маршмеллоу міні, кольоровий

на завтра
Артикул: 90902
Ökovital, Bio Vanilla Mellows, 100 г, Маршмелоу з ваніллю, без глютену

на завтра
Артикул: 72680
Їж Наше, 500 г, Маршмеллоу, ароматизовані Тучки-штучки
Артикул: 88071

Маршмеллоу у Нова пошта


Напевно Ви бачили, як герої американських фільмів готують незвичайні білі зефіркі на багатті. Можливо, Ви навіть пробували підсмажити звичайний зефір на шампурі. Але важливо розуміти, що в даному випадку мова йде про певний різновид солодощів – жувальну пастилу маршмеллоу. Американським дітям добре знайомий цей продукт, а ось жителі України тільки починають відкривати для себе ці ласощі. АкваМаркет відібрав найкращі різновиди повітряного зефіру, який можна замовити онлайн з доставкою в Київ, Львів, Харків, Дніпро та інші міста країни.

Що таке маршмеллоу

Всупереч поширеній думці, зефір і маршмеллоу - це не одне і те ж. Пружні повітряні пастилки зовні схожі на популярну солодкість. Однак відмінності пастили від зефіру істотні. Головне - це склад маршмеллоу, в якому немає яєчного білка і яблучного пюре. Готують солодощі з цукру або кукурудзяного сиропу, желатину, натуральних ароматизаторів і барвників. Ефектне назва в реальності виявляється більш прозаїчною. Дослівно переклад «маршмеллоу» означає мальву болотну, яку раніше використовували в якості згущувача при виготовленні цукерок. Сьогодні цей сироп замінили на більш доступний желатин, проте назва ласощі залишилася незмінною.

Маршмеллоу і какао - ідеальна пара

Оскільки у даній солодощі американське походження, то варто згадати традиційні способи подачі пастили. Існує кілька поширених рецептів, які в США вважаються канонічними. Наприклад, какао з маршмеллоу. Чашка густого гарячого шоколаду вважається неповноцінною без кількох зефірок. Якщо взяти пастилу маленького розміру, вона швидко розчиниться в напої, надавши йому особливу кремову текстуру. Діти в захваті від какао з маршмеллоу, тому що звичайне чаювання перетворюється в захоплюючий захід.

Варіант для дорослих - кава з маршмеллоу. Приготувати чудовий напій з повітряним жувальним зефіром можна в домашніх умовах. Для цього потрібно заварити улюблену каву. Це може бути як еспресо, так і латте або капучино. Потім щедро присмачити верхівку напою повітряною пастилою. Кава з маршмеллоу вважається повноцінним десертом, солодким і неймовірно смачним.

Маршмеллоу на багатті

Ще один цікавий спосіб застосування маршмеллоу також прийшов до нас із США. Оскільки американські школярі багато часу проводять на заміських прогулянках, пікніках і в кемпінгах, вечорами вони засиджуються біля багаття. Це вдалий момент, щоб поласувати чимось смачненьким. Шоколад тане, цукерки теж, фрукти можуть пропадати. А повітряний жувальний зефір легко переносить довгі прогулянки на відкритому сонці. Як зробити маршмеллоу на багатті. З подібним завданням впорається навіть дитина. Для цього зефір потрібно насадити на паличку і трохи потримати над вогнем. На пастилі утворюється апетитна золотава скоринка, а всередині він стає м'яким і тягучим. Це приголомшлива розвага для дітей. До речі, з таким зефіром можна готувати сендвічі з печива. Зніміть гарячий зефір з вогню і вкладіть його між двох печив. А якщо додати всередину шматочок шоколаду, вийде класичний рецепт сендвіча «смор», який так люблять діти в Америці.

Застосування маршмеллоу в кулінарії

Приготування напоїв і обсмажування зефіру на багатті - не єдині способи застосувати жувальний зефір в кулінарії. Насправді є безліч рецептів з використанням цього інгредієнта. Мастика з маршмеллоу широко використовується в сфері виробництва тортів і десертів. Вона виглядає неймовірно оригінально, а ще приємна на смак. Примітно те, що мастика з маршмеллоу готується легко навіть в домашніх умовах. Це дозволяє багатьом господарочкам готувати оригінальні торти так само красиво, як і в кондитерських. Повітряний зефір може стати самостійною прикрасою десертів, тортів та іншої випічки. Особливо ефектно виглядає декор, де поєднуються різні кольори, розміри і форми пастили.

Якщо у Вас під рукою є маршмеллоу, рецепт солодких гарячих сендвічів смор може прийти Вам на смак. Так-так, їх можна готувати в духовці. Для цього на дно форми кладуть подрібнене шоколадне печиво, потім роблять прошарок із квадратиків шоколаду. Верхівку покривають повітряним зефіром, після чого форму відправляють в духовку. Листковий десерт виглядає ефектно завдяки золотавій скоринці, яка утворюється на зефір. Чи варто говорити, наскільки це смачно?

Не менш популярний для маршмеллоу рецепт брауні. Завдяки повітряній пастилі кекси набувають яскраві акценти і викликають апетит своїм незвичайним оформленням. Насправді варіантів використання пастили в кулінарії неймовірно багато. Є маса всіляких рецептів і можна придумати ще стільки ж. Все залежить від фантазії майстра. Не бійтеся креативити, а ми завжди допоможемо втілити в реальність навіть найсміливіші кулінарні експерименти.

АкваМаркет пропонує купити з доставкою маршмеллоу в Києві за найвигіднішими цінами. Ми співпрацюємо з роздрібними покупцями, а оптовим замовникам надаємо приємні знижки і бонуси. Власники кафе, ресторанів, кав'ярень, барів можуть купити маршмеллоу для приготування напоїв і всіляких десертів. В наявності жувальний зефір різних форм, смаків і розмірів. Ми пропонуємо продукцію перевірених виробників, яка має натуральний склад і помірну калорійність.