Папір А3 - купити Офісний папір у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Maestro Standard +, Папір офісний А3 білий, 80 г/м2, клас B +, 500 л
Артикул: 33013
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Maestro Standard+, Упаковка 5 шт. х 500 л, Папір офісний А3 білий, 80 г/м2, клас B+
Артикул: 33013
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Папір А3 у Нова пошта


Папір А3 набув широкого застосування в компаніях і організаціях, де є необхідність роздруківки креслень, ескізів, збільшених зображень. Це найкращий папір для художніх проектів і дипломних робіт. Незважаючи на те, що переважна більшість робіт виконується в електронному варіанті, креслення і зображення все одно друкують на папері А3 розміру. Якість листів багато в чому визначає точність нанесення фарби, а також тривалість збереження матеріалу. Чим краще папір А3, тим краще перенесення кольорів, контрастність і деталізація роздрукованого матеріалу. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити в Києві папір А3 оптом і в роздріб. В онлайн-каталозі Ви знайдете широкий асортимент паперу А3 формату різних виробників: Ballet, Berga Speed, Maestro. Наша ціна порадує кожного клієнта, а оперативна доставка в регіони дозволить істотно заощадити час. Подбайте про наявність витратних матеріалів уже сьогодні.

Папір А3 для копіювальних апаратів

Формат А3 паперу відповідає розмірам 297 × 420 мм, що в два рази перевищує розміри стандартного аркуша А4. Тому такий папір для принтера не є універсальним. Для роздруківки використовують оргтехніку, яка має функцію друку на аркушах такого розміру. Традиційно купити креслярський А3 папір намагаються представники компаній, де активно ведеться паперове діловодство, здійснюється друк поліграфії або надаються послуги роздруківки документів. Якість витратних матеріалів визначає:

  • Імідж компанії.
  • Термін експлуатації оргтехніки і регулярність її сервісного обслуговування.
  • Зовнішній вигляд документів, їх якість і період зберігання.

Саме тому важливо купити папір А3 для копіювальних апаратів, який буде відповідати високим стандартам якості. На нашому сайті Ви можете легко дізнатися ціну креслярського паперу А3 і купити з доставкою необхідну кількість упаковок. В наявності пачки по 500 аркушів, що відрізняються вартістю і характеристиками.

Папір для принтера. Основні критерії вибору

Вивчаючи асортимент продукції, Ви можете відзначити різницю в ціні на той чи інший папір А3. На перший погляд може здатися, що всі аркуші однакові. Так чому вартість різна? Вся справа в характеристиках. Вибираючи листи для друку, слід звертати увагу на кілька важливих показників:

  • Білизна. Розраховується за кольорометрії ISO і вимірюється у відсотках. Чим вище відсоток білизни, тим краще перенесення кольорів і відбиток фарби. Якщо Вам потрібні чіткі і деталізовані зображення, рекомендуємо купити в Києві папір А3 високого ступеня білизни (95% і вище).
  • Щільність. Визначає зносостійкість самих документів, а також тривалість роботи копіювальної техніки. Оптимальна щільність паперу А3 для друку на багатьох принтерах - 80 г/м2. Для двостороннього кольорового друку краще купити листи щільніше 80 г/м2.
  • Прозорість. Також вимірюється у відсотках. Якщо Ви плануєте замовити листи для двостороннього друку, віддавайте перевагу виробам з показником прозорості від 92% і вище.
  • Гладкість. Цей показник визначає якість закріплення фарби або тонера в конкретних точках листа. Якщо папір недостатньо гладка, при друку вона утворює паперовий пил, яка засмічує оргтехніку.

Діапазон характеристик паперової продукції дійсно широкий. Щоб полегшити споживачам вибір витратних матеріалів папір стали ділити на класи з урахуванням сукупних характеристик матеріалу. Кожен клас відповідає конкретним параметрам листів, а також визначає ціновий діапазон продукції. Які варіанти доступні:

  • Клас А. Папір преміум сегменту, яка однаково добре підходить для кольорової або чорно-білого друку. Замовити такий папір А3 можна для роздруківки важливих документів.
  • Клас В. Традиційно купується для офісів, де є потреба в чорно-білому друці у великих обсягах на струменевому принтері. Листи поєднують в собі хороші характеристики і оптимальну ціну. Якщо Ви хочете оптимізувати витрати на документообіг без шкоди якості друку, рекомендуємо купити з доставкою папір А3 оптом для офісів.
  • Клас С. Бюджетний варіант листів для чорно-білого друку в лазерних принтерах. Як правило, такий папір використовують для роздруківки чернеток.

На сайті АкваМаркет Ви знайдете будь-які види офісної креслярського паперу, купити який вигідно як в роздріб, так і оптом. Наша доставка оперативно працює по всій країні, щоб клієнти отримували товар в мінімальні терміни. Електронний каталог пропонує великий асортимент упаковок, що містять різну кількість листів. Папір А3 для високошвидкісної офісної техніки, одно- і двостороннього друку.