Ручка для бутлів - купити Аксесуари для води у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Blue Rain, Ручка, для перенесення бутлів Blue Rain, Ручка, для перенесення бутлів
Артикул: 1009
Viaton Ручка для переміщення бутлів, 18.9л
Артикул: 1011
Ручка для перенесення бутлі на 3, 5, 6, 10 л Ручка для перенесення бутлі на 3, 5, 6, 10 л
Артикул: 5915

Ручка для бутлів у Нова пошта


Ручка для бутлів 18.9 л - це зручне пристосування, виготовлене з високоякісного пластику. Підходить для перенесення бутлів без ручки об'ємом 20, 13, 10 л. Завдяки ергономічній формі і спеціальному вигину на поверхні утримувача аксесуар рівномірно розподіляє навантаження на долоню. Тому процес транспортування або переміщення великих ємностей стає зручнішим. Такі аксесуари купують оптом в служби доставки бутильованої води, в ресторани і офіси, де є постійна необхідність в заміні великих баклажок. Ручка одним рухом кріпиться на горло полікарбонатного балона води, надійно фіксується і перешкоджає вислизанню ємності.

Міцний пластик витримує велику вагу, не деформується і не ламається. Деякі моделі ручок ТМ Blue rain, Віатон, ViO мають бічні кріплення для підвішування тари 3, 5, 6 л. Такі аксесуари дозволяють одночасно переносити один бутель 19 літрів і ще дві пляшки 5-6 літрів. Три ємності за один раз - це практично. Бездоганна якість матеріалів гарантує тривалий термін експлуатації аксесуара.

Ручка для бутлів і її переваги:

  • Комфорт використання. Для виготовлення аксесуара використаний прогумований пластик. Пристосування зручно лягає в долоню, що не передавлює шкіру. Ручка з прогумованим захватом і додатковими бічними кріпленнями - практичний спосіб перенесення або вивантаження бутильованої води.
  • Легендарна турецька якість. Ручка для перенесення води прослужить довго, оскільки виготовлена з високоякісних і зносостійких матеріалів. Вони не псуються від перепадів температур, не втрачають експлуатаційних характеристик при впливі сонячних променів.
  • Універсальність. Ручки для бутлів мають з боків додаткові кріплення для перенесення пет-тари об'ємом 3-5 літрів. Отже, один аксесуар зручно використовувати до бутлях 19 л, 13, 11л і 3, 5, 6, 7, 8, 10 літрів. Ви можете купити кілька бутлів без ручки і пет-баклажок, але користуватися всього однією міцною ручкою для перенесення бутильованої води.
  • Доступні ціни. Така покупка не вдарить по бюджету, адже купити ручку для бутлів може кожен.

Практичний аксесуар знайде застосування як в домашніх умовах, так і в просторі офісу. Прогумована ручка робить зручним перенесення бутильованої води в ємностях 18.9 л, як при доставці води, так і в процесі заміни ємностей в кулерах або диспенсерах.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете замовити онлайн ручки для бутлів 19 л. Запропонована продукція відповідає санітарно-гігієнічним вимогам і високим стандартам якості. В наявності ручки для великих бутлів 20 л і невеликої пет-тари від ТМ Blue rain, Віатон, ViO. Замовте товар онлайн і отримаєте його в будь-якому місті, де є відділення Нової Пошти. Кур'єрська доставка по Україні (Харків, Одеса, Київ, Чернігів) працює швидко і злагоджено. Завдяки прямим поставкам аксесуарів безпосередньо від виробника АкваМаркет пропонує найнижчі ціни на ручки для бутлів в Україні. При замовленні оптом діють знижки. Зв'яжіться з менеджерами, щоб отримати актуальний оптовий прайс.