Оцет виноградний - купити Олія, оцет у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fimtad, Виноградний оцет, 250 мл, пластикова пляшка
Артикул: 22716
Колоніст, Оцет бальзамічний виноградний Бессарабіко, 250 мл

на завтра
Артикул: 34624

Оцет виноградний у Нова пошта


Виноградний оцет - продукт натурального походження, який отримують шляхом зброджування виноградного сусла. У наш час він використовується не тільки в якості приправи для приготування різноманітних страв, а й як ефективний лікарський засіб, який допомагає побороти багато захворювань.

Виробники випускають такі різновиди виноградного оцту: червоний, білий і бальзамічний. Останній продукт найбільш цінний і дорогий. Пояснюється це трудомісткістю виробничого процесу. Недосвідчені покупці задаються питанням: винний і виноградний оцет в чому різниця? Розрізнити продукти досить просто. Для виробництва винного оцту сбраживается не мезга, а вино або сік. А ось виноградний оцет готують виключно з винограду різних сортів. Червоний оцет більш пікантний і має яскраво виражений аромат. У ньому міститься до 6% оцтової кислоти. Білий оцет більш нейтральний, м'який. Його застосовують для заправки салатів, розбавляючи водою з невеликою кількістю цукру. Бальзамічний оцет виділяється з усіх завдяки своїй густий текстурі, схожій на сироп. Смак у нього солодший, концентрований.

Чи можна замінити виноградний оцет яблучним, якщо першого не виявилося під рукою? Щоб не відчути різниці звичайного продукту доведеться взяти в два рази більше. Однак насправді у виноградного оцту яскравий і впізнаваний смак, тому краще купити оригінальний продукт і використовувати його в кулінарії.

Оцет виноградний і його користь:

  • Прискорення обміну речовин і поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту.
  • Очищення організму від шлаків і токсинів, зайвих солей.
  • Зміцнення судин і серцевого м'яза, зниження ризику утворення холестеринових бляшок.
  • Зміцнення імунітету, підвищення опірності організму дії вірусів та інфекцій.
  • Блокування зростання ракових клітин, протипухлинна дія.
  • Допомога в боротьбі з целюлітом, відновлення еластичності і тонусу шкіри тіла.
  • Стимулювання росту волосся, зміцнення шевелюри по всій довжині.
  • Усунення запаху поту.
  • Профілактика вікових змін шкіри обличчя, потужна омолоджуюча дія.
  • Очищення епідермісу від чорних крапок, слідів акне, пігментних плям або веснянок.
  • Прискорення регенерації шкіри, загоєння рубців, розтяжок, шрамів.
  • Профілактика варикозного розширення вен.

Застосування виноградного оцту

Завдяки своїм корисним властивостям продукт набув широкого поширення. Його використовують практично в будь-яких областях, в тому числі в косметології, в народній медицині і в кулінарії. І якщо з приготуванням їжі все гранично ясно, то як застосовувати оцет виноградний для косметологічних або лікувальних цілей? Давайте розберемося докладніше.

Лікувальні властивості виноградного оцту відомі народній медицині кілька століть. Тому навіть зараз, коли на ринку з'явилася величезна кількість всіляких медичних препаратів, продукт залишається неймовірно затребуваним для проведення різних процедур. Оцет винний застосовують для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, зняття свербіння від укусів комарів і інших комах, а також для полоскання горла при застуді. Продукт допомагає боротися з мозолями, натоптишами, розтягуваннями.

Не менш популярний виноградний оцет в косметології. На його основі готують різноманітні засоби для ополіскування волосся. Регулярне проведення процедури робить шевелюру густішою, блискучою і шовковистою. Також оцет допомагає у догляді за жирною або комбінованою шкірою. Навіть найпростіший рецепт лосьйону з оцту і огіркового соку здивує Вас своєю ефективністю. Подібні продукти допомагають відбілити шкіру, позбутися від пігментних плям і веснянок. Крім того, це відмінний помічник в боротьбі з першими ознаками старіння.

Жінки використовують виноградний оцет для схуднення. Оскільки продукт має здатність прискорювати метаболізм і покращувати засвоєння корисних речовин, його рекомендують вводити до складу комплексної програми по боротьбі із зайвою вагою. Додавайте оцет в заправки для салатів, маринади для м'яса і риби. І з часом Ви помітите, що небажані кілограми буквально тануть на очах.

Як визначити натуральність

Хороший продукт не може коштувати дешево. Це факт. Якісний і натуральний виноградний оцет має відповідний напис на етикетці. У складі повинні бути відсутніми цукор, консерванти або барвники. У натурального продукту допустима наявність природного осаду. Зміст кислоти в оцті не може перевищувати 5-9%.

На сайті АкваМаркет Ви можете купити з доставкою оцет виноградний, вироблений кращими торговими марками. 100% оригінальна продукція, яка порадує приємним смаком і доступною ціною. Для оптових замовників діє спеціальний прайс. Доставка по Києву і Україні здійснюється в найкоротші терміни. Менеджери цілодобово на зв'язку і готові допомогти вибрати виноградний оцет з нашого асортименту.