Оцет столовий - купити Олія, оцет у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Anri, 850 мл, 9%, Оцет спиртовий, ПЕТ
Артикул: 22619
Кама, 1 л, Оцтова кислота, столова, 9% Кама, 1 л, Оцтова кислота, столова, 9%
Артикул: 89898
Руна, 0,75 л 9%, Оцет столовий
Артикул: 9547
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Руна, Оцет столовий 9%, з дозатором, 0,75 л
Артикул: 39799
Рідний край, 1 л, Оцет столовий, 9%
Артикул: 85906
Сонях, 1 л, Оцет столовий, 9%
Артикул: 87589
Руна, 0,75 л 9%, Оцет, столовий,  упаковка 9 шт.
Артикул: 9547
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Оцет столовий у Нова пошта


Оцет - це досить поширений продукт, який можна знайти на кожній кухні. Однак часто споживачі недооцінюють розчин оцтової кислоти, забуваючи, що він володіє масою корисних властивостей. У народній медицині здавна столовий 6% оцет використовували як лікарський засіб. Розчин допомагав знімати жар, дезінфікувати рани, знімати подразнення шкіри після укусу комах. Незважаючи на те, що про шкоду і користь оцту ходять старанні суперечки, багато хто використовує його всередину як профілактичний засіб від різноманітних недуг.

Сам по собі оцет складається з води, і лише на 5% в ньому містяться спирти, ефіри і різні альдегіди. Натуральний столовий оцет отримують шляхом бродіння з різноманітних продуктів. Оцет синтетичний - розчин оцтової кислоти 3%, 6%, 9%. У продукту характерний запах і смак. Продається він в скляних або пластмасових пляшках і являє собою повністю готовий вживання продукт. Купити в Києві оцет за доступною ціною пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. У нашому каталозі зібрано величезний асортимент товарів від топових виробників. Ви можете купити з доставкою оцет Реал, Руна, Iberica, витративши на оформлення замовлення мінімум часу і сил.

Корисні властивості столового оцту

У цього продукту дійсно є незвичайні і унікальні особливості, які дозволяють використовувати його в якості лікувально-профілактичного засоба. Завдяки своєму складу, оцет знижує апетит. Тому його часто включають в раціон дієтичного харчування. Крім цього розчин оцтової кислоти очищає організм від шлаків і токсинів, допомагає швидше втамувати спрагу. В результаті, людина швидше позбавляється зайвих кілограмів, не відчуваючи негативних наслідків для організму. Тіло оздоровлюється і худне природним шляхом.

Мало хто знає, що столовий оцет - засіб боротьби з астмою, мігренню, артритом. У домашніх умовах можна приготувати спеціальний розчин, щоб робити обгортання і підтягнути шкіру. При застуді, кишковій інфекції поєднання води та оцту здатне стати рятівним засобом.

Застосування столового оцту

Найчастіше продукт використовують в кулінарії. Оцтова кислота є прекрасним консервантом, тому заготовки без неї не обходяться. Оцет використовують для приготування маринадів для риби, м'яса, птиці та морепродуктів. Якщо додати невелику кількість рідини в заправку для салату, можна отримати пікантну кислу ноту, яка зробить блюдо ще смачніше. Ось кілька способів застосування оцту столового в кулінарії:

  • Навіть найжорсткіша свинина для шашлику стане м'якшою і соковитішою, якщо в маринад до цибулі додати розведений водою 9% оцет.
  • Спробуйте додати столову ложку чистого оцту в каструлю з солянкою під час її приготування. Ви здивуєтеся, який приємний смак і аромат придбає блюдо.
  • Випічка - ще одна сфера застосування оцтової кислоти, де вона може повноцінно замінити розпушувач тіста. Використовують її в поєднанні з содою. Як гасити соду оцтом знає кожна вміла господиня. Порошок соди заливають невеликою кількістю рідини і ретельно розмішують, поки не утвориться пишна піна. Потім суміш можна додавати в тісто.
  • Без оцту неможливо уявити приготування домашнього майонезу та інших кислих соусів для заправки салатів.
  • Ароматні настоянки і заправки обов'язково готують з додаванням цього інгредієнта.

Якщо Ви думаєте, що приготування їжі - єдине, для чого потрібен оцет, то Ви глибоко помиляєтеся. Цей унікальний продукт отримав широке застосування в побуті і народній медицині. Оцет - відмінний дезінфектор, за допомогою якого можна обробляти поверхні. Рідину додають в воду для прибирання, щоб очистити підлоги, плінтуса не тільки від забруднень, але і від потенційно небезпечних бактерій і вірусів. А ще це засіб допомагає боротися з домашніми шкідниками, такими як блохи, клопи, таргани. Багато господинь використовують оцтову кислоту для пом'якшення води під час прання. Також продукт допомагає при лікуванні м'язів, а ще допомагає вода з оцтом від температури.

Як зберігати оцет

Щоб зберегти властивості продукту, зберігають його в щільно закритій ємності. Бажано, щоб пляшка знаходилась подалі від дії прямих сонячних променів. Розчин оцтової кислоти небажано нагрівати (за винятком ситуацій, коли потрібно приготувати компрес або примочку для лікування).

Замовити оцет столовий додому або в офіс Ви можете на АкваМаркет за пару хвилин. Оформлення замовлення здійснюється як онлайн, так і по телефону. Жителі Києва, Житомира, Луцька, Чернігова, Одеси, Харкова можуть скористатися безкоштовною адресною кур'єрською доставкою.