Оцет винний - купити Олія, оцет у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (17)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Anri, 850 мл, Оцет винний 6%, ПЕТ
Артикул: 22618
Beaufor, 500 мл, Оцет шампань-арден, білий, винний, 7%
Артикул: 80793
Clovis, 250 мл, Оцет Реймс, винний, білий, 7%
Артикул: 80800
Conte DeCesare, 500 мл, Оцет винний, Balsamico Bianco, 5.5%, скло
Артикул: 23205
Develey Ocet winny, 250 мл, Оцет білий винний, скло
Артикул: 88370
Kier, 500 мл, Оцет винний, червоний, 6%
Артикул: 79298
Kier, 500 мл, Оцет винний, яблучний
Артикул: 79299
Kuhne, Milde Himbeere, 250 мл, Оцет винний, малиновий
Артикул: 62139
Kuhne, Vino Bianco, 250 мл, Оцет винний білий, 6% Kuhne, Vino Bianco, 250 мл, Оцет винний білий, 6%
Артикул: 62140
Kuhne, Weinwurziger, 750 мл, Оцет винний, пряний, 5%
Артикул: 62141
Stimula, 1 л, Оцет кристал, винний, 8%
Артикул: 80804
Edmond Fallot, Оцет винний білий з волоським горіхом 0,25л

на завтра
Артикул: 34927
Edmond Fallot, Оцет винний з білого бургундського вина, 0,5 л

на завтра
Артикул: 35838
Leonardi, 250 мл, Оцет винний, червоний

на завтра
Артикул: 83698
Leonardi, 250мл, Оцет винний, білий

на завтра
Артикул: 87638
Руна, 500 мл, Оцет винний білий, натуральний, 6%
Артикул: 61006

Оцет винний у Нова пошта


Винний оцет відомий світові ще з часів Давнього Єгипту. Спочатку його використовували в якості знезаражувальної субстанції для очищення води. Сьогодні оцет з вина незамінний в кулінарії, медицині, косметології. Продукт відрізняється цінними лікувальними і харчовими властивостями, що дозволяє застосовувати його в різних галузях і сферах.

Харчові якості

Залежно від основної сировини змінюється як смак продукту, так і його міцність. Тому скільки відсотків у винному оцті залежить від сорту використаного вина. Як правило, міцність не становить половину міцності вина і не перевищує 5-8%. Винний оцет володіє складною композицією, в якій вгадується солодкість, ноти винограду, делікатний аромат. Продукт рідко вживають в чистому вигляді через високу концентрацію. Його розбавляють або доповнюють іншими інгредієнтами, створюючи салатні заправки або вишукані соуси.

Види винного оцту

Найбільш поширені різновиди - червоний винний оцет і білий винний оцет. Але чи знаєте Ви, що варіацій продукту трохи більше. Кожна з них має свої особливості смаку і застосовується для певних цілей. Отже, Ви можете купити з доставкою оцет винний:

  • Червоний. Як не складно здогадатися, виробляють його з вина червоних сортів. Має помірний смак і кислоту. Червоний винний оцет в кулінарії можна використовувати кожен день. Він стане основою для приготування маринадів для смаження м'яса, салатних заправок або соусів.
  • Білий. Відрізняється більш солодкуватим смаком і м'яким післясмаком. Але в цілому обидва продукти взаємозамінні. Тому якщо Ви задумалися, ніж замінити винний оцет червоний, сміливо беріть білий.
  • Бальзамічний. Найбільш дорогий продукт, приготований за традиційним рецептом регіону Емілія-Романья. Бальзамик відмінно гармонує з різними стравами, тому його додають в салати, основні страви і навіть десерти.
  • Хересний. Виготовляється з іспанського кріпленого вина. З усіх різновидів саме він володіє найяскравішою смакоароматичною композицією. Немає сенсу шукати рецепт, як зробити винний оцет з хересу в домашніх умовах. Процедура неймовірно складна і трудомістка. А в фіналі винний оцет з хересу обов'язково витримують в бочках. Продукт хороший як традиційна приправа, так і салатна заправка. Особливо часто використовують його для приготування супів і тушкованого м'яса.
  • Шампанський. Вважається дорогою і витонченою версією білого винного оцту. Походження винного оцту - французький регіон Шампань. Однак зараз його виробляють повсюдно в усьому світі. Відрізняється складною композицією і м'яким смаком. Ідеально підкреслює курку і рибу.

Ще один рідкісний різновид - оцет винний з сидру. Хоча про його приналежність до даної категорії ходять суперечки. Що це насправді - яблучний або винний оцет? Оскільки сидр іноді називають яблучним вином, оцет з сидру також можна відносити до категорії винних. За смаком він нагадує білий, але в ньому присутні інші ноти і яскравіша кислинка.

Користь винного оцту

Смакові якості - не єдине, чим відрізняється від столового оцту винний аналог. Він більш корисний і щадний по впливу на органи шлунково-кишкового тракту. Спектр корисних впливів продукту досить великий. Ось лише деякі лікувальні властивості винного оцту:

  • Перешкоджає утворенню холестеринових відкладень завдяки наявності антиоксидантів.
  • Зміцнює імунітет, оскільки в складі є флавоніди.
  • Низька калорійність (9 ккал на 100 грам) дозволяє вживати винний оцет в рамках дієтичного харчування.
  • Протизапальний, кардіопротекторний, протипухлинний ефект.

Знаючи, як розбавити винний оцет, можна вживати його в їжу практично щодня. Пам'ятайте, що добова норма продукту не повинна перевищувати 1 чайної ложки.

Сфера застосування

Винний оцет отримав найбільш широке застосування в кулінарії. Це виняткова приправа або смакова добавка. При правильному використанні продукт підкреслить смак інгредієнтів. Крім того, винний оцет використовують як консервант, який продовжує термін зберігання овочів і рослин. Особливо популярний винний оцет у французів. Більшість традиційних рецептів французької кухні передбачають використання цього інгредієнта. Його додають в закуски, приправи, маринади для смаження м'яса, риби і багато інших страв.

Також продукт застосовують у медичній галузі. Дієта з винним оцтом показана людям з низькою кислотністю шлункового соку. Також продукт допомагає боротися із зайвою вагою шляхом прискорення обмінних процесів.

У косметології це незамінний засіб для боротьби з недосконалостями шкіри. Оцет з вина вирівнює тон лиця, позбавляє від пігментних плям і веснянок, а також уповільнює процеси старіння. Також його використовують для ополіскування волосся, щоб повернути їм здоровий блиск.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете замовити винний оцет для використання в різних цілях. В наявності тільки оригінальна продукція без консервантів, підсилювачів смаку або інших добавок. Справжній винний оцет з яскравим смаком і бездоганним ароматом. Магазин в Києві працює цілодобово, щоб клієнти могли замовити продукти харчування в будь-який зручний час. Доставка по Україні здійснюється в найкоротші терміни. Співпрацюємо з представниками сегмента HoReCa, пропонуючи спеціальний оптовий прайс і пріоритетну обробку замовлень.